Een verre reis staat hoog op mijn verlanglijstje

Een verre reis staat hoog op mijn verlanglijstje

Ik heb lange tijd niet meer durven dromen, maar nu mijn zelfstandig ondernemerschap ook daadwerkelijk wat op gaat leveren, kan er weer gespaard worden. En kan ik weer dromen over de dingen die ik zo graag aan mijn dochter mee wil geven. Over de wereld die ik haar zou willen laten zien. Herinneringen maken. Niet dat die altijd veel geld hoeven te kosten, herinneringen, maar deze zou wel een flinke duit kosten. Ik wil een verre reis met ons gezin maken. En er zijn een paar reizen die erg hoog op dit lijstje staan. Welke het uiteindelijk gaat worden, weet ik nog niet. Dat zullen we dan in gezamenlijk overleg moeten bepalen.

 

Ik zou graag een reis maken naar:

Rondreis Amerika: Ik zou graag een rondreis maken door Amerika. Ik ben op mijn 20e 4 maanden naar Amerika geweest. Naar New York om precies te zijn en van daaruit heb ik Washington, Santa Fé en Los Angeles bezocht. De indruk die dat heeft achtergelaten, zal ik nooit vergeten. Mijn droom is om met een camper van Oost naar West (of andersom) te rijden door de zuidelijke staten, te kamperen in de natuur en voor ons gezin een onuitwisbare herinnering te maken. Maar zo’n reis maken door Canada lijkt me ook fantastisch. Keuzes keuzes.

Naar Azië: wij zijn voor onze huwelijksreis naar Maleisië geweest. We hebben daar 3 eilanden aangedaan: Pangkor, Penang en Lankawi. Allemaal aan de westkust gelegen. Dat was vooral een romantische vakantie, hoewel we ook enorm veel gedaan en gezien hebben. Als gezin zou ik meer de oerwouden en natuurlijk ook de stranden opzoeken. Ook dit was een prachtig land met een heel andere cultuur dat ik onze dochter graag zou willen laten zien.

Scandinavië en het noorderlicht: Zweden en Noorwegen, de natuur is er prachtig. Alleen het onbestendige weer houdt me eigenlijk tegen tot nu toe. Toch staat dit wel hoog op onze lijst. Vooral ook omdat manlief er heel erg graag heen wil. Ook hier zou ik kiezen voor een camper, omdat die je zoveel vrijheid biedt.

 

Voorlopig doen we het gewoon nog even met Nederland, België, Frankrijk en de andere Europese landen. Maar de bucketlist ligt er. Die verre reis gaat er uiteindelijk een keer komen. En wanneer het zover is, dan horen jullie het uiteraard ook wink

De afbeelding is van Shutterstock

 

Meer blogs van Esmée:

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.