);

5 Ultieme Vaderdag cadeaus

5 Ultieme Vaderdag cadeaus

Nog een paar weken en dan is het weer vaderdag en uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een leuk vaderdagcadeau voor papa te verzinnen. Natuurlijk is het een dag waarop je kinderen hun vader in het zonnetje zetten met een mooi knutselwerk of het doen van de afwas en het buitenzetten van de vuilniszak. Toch is het ook een beetje de dag waarop mama haar partner in het zonnetje zet en hem samen met de kinderen een mooi cadeau geeft voor vaderdag. Is vader nu extra lief geweest, of wil je hem gewoon eens extra in het zonnetje zetten, dan heb ik hier 5 ultieme vaderdag cadeaus.

 

Een mooie gouden ketting

Het moet zijn ding een beetje zijn, maar als dat het is, dan is een gouden ketting echt een prachtig vaderdagcadeau. Een gouden ketting  heren is wel een uitgesproken smaak, dus je moet van te voren wel even hinten of het iets voor hem is. Een gouden ketting hoeft natuurlijk niet opzichtig buiten de bovenkleding gedragen te worden. Op de nek net onder kraaghoogte is ideaal om een subtiel sieraad te dragen. 

 

Een goede fles whiskey

Ook whiskey is iets wat je smaak moet zijn. Drinkt jouw man vaker whiskey, dan is dit het perfecte cadeau voor vaderdag. Hou je een klein beetje aan de smaak van je man, dan kan het nooit fout gaan. Geef bij de slijterij aan welke fles whiskey je man normaal altijd drinkt en vraag om iets dat specialer is dan dat. Ik weet zeker dat je dan met een pracht cadeau bij je man aankomt.

 

Een barbecueschort als vaderdagcadeau

Is je man een echte meat lover, dan is een leren barbecue schort misschien een idee. De leren schorten zijn er in allerlei soorten en maten en ze zijn ook nog eens te personaliseren. Met een tekst als “super papa” of “De man die op zondag het vlees snijdt” maakt zo’n schort helemaal af. Laat de kinderen hem dan nog wat extra bbq accessoires cadeau doen en de vaderdag kan niet meer stuk.

 

Verras hem met een nieuwe oorpiercing

Voor de ruige papa’s onder ons is een nieuwe oorpiercing misschien een idee. Ik bedoel niet dat je op vaderdag zijn oor moet laten piercen. Nee een nieuwe ring of stud voor in zijn oor in de piercing die hij al heeft. Dat is natuurlijk een prachtige verrassing die hij altijd zichtbaar bij zich heeft. Zorg dat de oor piercing niet te opzichtig is, maar wel mooi genoeg om vaak te dragen. Ik ken geen enkele gepiercte vader die niet iedere dag zo’n oor piercing zou dragen.

 

Iedere vader wil een badjas met zijn naam erop

Een pakje dat zwaar is, maar toch zacht aanvoelt is vaak een cadeau waar je als vader heel blij mee gaat zijn. Een badjas met de naam van papa erop is in dat geval echt een winnaar. Als het dan ook nog eens een fijne, niet te zachte en iets te grote badjas is dan maak je jouw man helemaal gelukkig. De naam op de badjas kun je laten drukken, maar het borduren van zijn naam op de badjas geeft net een luxer gevoel. Uit ervaring weet ik dat de geborduurde badjas ook wat langer meegaat.

 

Wat geef je de man die alles al heeft voor vaderdag?

Mocht je een man hebben die alles al heeft dan wordt het natuurlijk een stuk moeilijker om hem te verrassen. In dat geval is het misschien een idee om hem te verrassen met een beleving. Een weekendje weg, lekker uit eten of een middagje lasergamen met jou en de kinderen, alles is mogelijk. Mocht je er echt werk van willen maken, laat dan de kinderen ‘s ochtends ophalen door opa en oma om te logeren en maak er samen een hele lange dag van, waar je de tijd neemt voor elkaar.

Fijne vaderdag!

 

De afbeelding is van Brt by Shutterstock

4 Tips voor het opruimen van je kledingkast

4 Tips voor het opruimen van je…

Een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd, en zorgt voor overzicht! Een opgeruimde kast maakt het ook makkelijker om de juiste kledingstukken…

Alles wat je moet weten over collageen

Alles wat je moet weten over collageen

Collageen is een term waar je waarschijnlijk weleens van gehoord hebt. Niet gek, want de laatste jaren is er veel over gezegd en geschreven.…

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.