);

Twinnen met Deal-75

Twinnen met Deal-75

Net als mama gekleed gaan. Of net als je dochter. Het is maar hoe je het bekijkt. Dat is Twinnen en het was iets wat we nog niet eerder gedaan hadden. Je doet het ook niet elke dag, maar voor sommige gelegenheden is het heel leuk om samen met je dochter helemaal voor hetzelfde te gaan. Een zelfde outfit en styling te nemen om even als tweelingen door het leven te gaan. En een merk dat zich hierop toelegt voor zowel meisjes met mama’s als jongens met papa’s is Deal-75.

 

Over kledingmerk Deal-75

Eigenaar en ontwerper van Deal-75 is Christa van Noordenburg, die het merk startte in 2016. De jaren ervoor was ze mede-eigenaar en designer van Chaos and Order. Behalve dat ook de kleding van Deal-75 redelijk strak gesneden is, is er verder geen gelijkenis tussen de 2 merken. Christa is dus echt een eigen en andere weg ingeslagen.

De meisjes- en dameskleding doet wat retro 60's aan maar met een moderne twist. De jurken voor deze winter zijn allemaal stretch en strak op het lijf gesneden en van fijne stoffen gemaakt. De meisjesmaten beginnen bij 122 en lopen door tot de volwassen maten. Snuffelen in mama’s kast is dus verleden tijd…

 

 

Een Twinning set van Deal-75 kiezen…

Voor deze fotoshoot mochten we een Twinning set uit de nieuwe wintercollectie kiezen. Marisa en ik zijn allebei weg van blauw, dus het werd de prachtige blauwe jurk. En dan is het altijd afwachten of de jurk van het plaatje ook in werkelijkheid zo mooi is. We kunnen je vertellen… dat is zo. De stof van deze jurk is poezelzacht. Marisa begroef ook gelijk haar gezicht in de jurk om de stof aan haar wangen te voelen. En toen ze de jurk aanhad, moest er constant over geaaid worden. Ik kan me er alles bij voorstellen hoor want die van mij is natuurlijk van dezelfde stof. Zálig!

Deal-75 wintercollectie twinnennieuwe collectie deal-75 moeder dochter

 

Het is gemaakt van een redelijk zware velvet stof en de jurk valt prachtig om je lijf. Omdat ik meer heupen en taille heb dan dochterlief wil de jurk wel af en toe een beetje omhoog kruipen bij het bewegen. Bij kinderen en vrouwen met minder heupen gebeurt dat niet. Hou er ook rekening mee, dat de jurk voor volwassenen smal valt. Ik heb normaal gesproken een 38 voor jurken, maar moest deze ruilen voor een maat 40. Ik kreeg wel veel complimenten van manlief voor de jurk. Hij vond ‘m schitterend staan. wink Ik moet zeggen dat het een vrouwelijke jurk is, die mooi afkleed en die je ook vrouwelijk doet voelen. Daar ga ik deze winter zeker veel lol van hebben. Bij Marisa staat sowieso alles en daar is deze mooie jurk geen uitzondering in. Hij is al bestempeld als haar favoriet vanwege de zachte stof. Marisa draagt hier een 146/152 en die valt uitstekend op maat.

meisjeskleding deal-75winterjurkje deal-75

 

Combineer het jurkje met bijvoorbeeld een spijkerjasje en je krijgt een stoerdere look. Combineer het met een zacht wollig vest en het verzacht iets de lijnen. Maar de jurk heeft het niet nodig. Ze is mooi in al haar eenvoud.

Twinnen met Deal 75 kleding

 

Het was erg leuk om samen met mijn dochter op de foto te gaan. Dit smaakt naar meer….

Deal-75 is bij verschillende winkels door heel Nederland verkrijgbaar, maar je kunt de wintercollectie ook bij Deal-75 bekijken en shoppen.

» Kijk hier voor meer kinderkleding reviews

Foto's zijn gemaakt door Wendy van Wen's Fotografie

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. Rory

    okt 27, 2017 at 11:57

    SUPERleuk dames. Het jurkje staat jullie allebei even goed. Ik wil overigens even zeggen dat ik 'afkleden' een gek woord vind. Hij zit als een tweede huid om je lichaam heen en dat maakt het juist zo mooi. Iedereen is anders en perfect als zichzelf. Ik vind dus dat de jurk je mooi 'omkleedt' (dit woord bestaat waarschijnlijk niet, maar je begrijpt wel wat ik bedoel toch?). Looking great mooie meiden!This thread has been closed from taking new comments.