);

Een tweeling op 10/10? Dubbelgeluk actie met Essent!

Een tweeling op 10/10? Dubbelgeluk actie met Essent!

Ben je bevallen van een tweeling op 10/10, dus 10 oktober jl., de Dag van de Duurzaamheid? Dan heeft Essent een geweldige actie, want dan ontvangt het gezin een jaar lang gratis groene stroom! Ga je mee op zoek naar deze lucky baby's?

Zie hieronder het persbericht dat ik van de week hiervan ontving…

 

Vandaag geboren tweelingen maken de wereld duurzamer

Wat is er mooier dan de geboorte van een kind? De geboorte van twee kinderen. En als je tweeling vandaag - op de Dag van de Duurzaamheid - geboren wordt, heb je dubbel geluk. Deze ouders krijgen van Essent namelijk een jaar lang gratis 'DubbelGroen’-energie.

Voor je pasgeboren kindje wil je het allerbeste. Je wilt dat het niets te kort komt en op kan groeien in een leefbare wereld met schone lucht. Dat is waar we met z'n allen bij stilstaan op 10-10, de Dag van de Duurzaamheid. 

Maar met stilstaan alleen komen we er niet. Er moet ook iets gebeuren. Daarom grijpt Essent dit moment aan om nóg schonere energie te gaan leveren. De groenste energie van Nederland om precies te zijn. Dat is niet alleen groene stroom uit Nederlandse wind, maar ook groen gas uit onder meer koeienmest: Essent DubbelGroen. En ouders die vandaag bevallen van een tweeling krijgen het een jaar lang helemaal gratis. Dubbel goed dus.

 

Help mee zoeken

Ken jij of ben jij zo'n dubbelgelukkige ouder? Meld je dan zo snel mogelijk aan op essent.nl/dubbelgeluk.

 

Essent geeft gas op groen

Groen gas is een duurzaam alternatief voor aardgas. Het wordt gemaakt van biogas, dat wordt geproduceerd uit onder meer landbouwgewassen, GFT-afval en koeienmest. Zorgvuldige zuivering zorgt ervoor dat groen gas en aardgas van dezelfde kwaliteit zijn.

Essent is de eerste die biogas op deze schaal naar de Nederlandse huiskamers brengt. Naast groen biogas (10%) bestaat DubbelGroen uit groen CO2-gecompenseerd gas (90%) en 100% Nederlandse windstroom. Daarmee geeft Essent dus flink gas op groen. 

 

De actie loopt tot 10 november 2017. Zoek je mee naar de lucky baby’s? Deel vooral dit bericht op social media!

Essent actie tweeling duurzaamheid

 

Een hypotheek voor alleenstaande moeders

Een hypotheek voor alleenstaande…

Het idee om een huis te kopen als alleenstaande moeder kan zeer uitdagend lijken. Er zijn veel vragen die in je op kunnen komen zoals: "Zal…

Zo creëer je de ultieme kinderkamer

Zo creëer je de ultieme kinderkamer

Hoe moet je de kinderkamer inrichten? Dat is een vraag die ouders zich op een gegeven moment allemaal stellen. De kamer moet zowel voor jongens…

De geschiedenis van Flat White koffie

De geschiedenis van Flat White…

Koffiedrinkers genieten al heel lang van koffiedrankjes op basis van espresso, zoals cappuccino, macchiato en latte. Maar sinds kort is er…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.