);

Een tweeling op 10/10? Dubbelgeluk actie met Essent!

Een tweeling op 10/10? Dubbelgeluk actie met Essent!

Ben je bevallen van een tweeling op 10/10, dus 10 oktober jl., de Dag van de Duurzaamheid? Dan heeft Essent een geweldige actie, want dan ontvangt het gezin een jaar lang gratis groene stroom! Ga je mee op zoek naar deze lucky baby's?

Zie hieronder het persbericht dat ik van de week hiervan ontving…

 

Vandaag geboren tweelingen maken de wereld duurzamer

Wat is er mooier dan de geboorte van een kind? De geboorte van twee kinderen. En als je tweeling vandaag - op de Dag van de Duurzaamheid - geboren wordt, heb je dubbel geluk. Deze ouders krijgen van Essent namelijk een jaar lang gratis 'DubbelGroen’-energie.

Voor je pasgeboren kindje wil je het allerbeste. Je wilt dat het niets te kort komt en op kan groeien in een leefbare wereld met schone lucht. Dat is waar we met z'n allen bij stilstaan op 10-10, de Dag van de Duurzaamheid. 

Maar met stilstaan alleen komen we er niet. Er moet ook iets gebeuren. Daarom grijpt Essent dit moment aan om nóg schonere energie te gaan leveren. De groenste energie van Nederland om precies te zijn. Dat is niet alleen groene stroom uit Nederlandse wind, maar ook groen gas uit onder meer koeienmest: Essent DubbelGroen. En ouders die vandaag bevallen van een tweeling krijgen het een jaar lang helemaal gratis. Dubbel goed dus.

 

Help mee zoeken

Ken jij of ben jij zo'n dubbelgelukkige ouder? Meld je dan zo snel mogelijk aan op essent.nl/dubbelgeluk.

 

Essent geeft gas op groen

Groen gas is een duurzaam alternatief voor aardgas. Het wordt gemaakt van biogas, dat wordt geproduceerd uit onder meer landbouwgewassen, GFT-afval en koeienmest. Zorgvuldige zuivering zorgt ervoor dat groen gas en aardgas van dezelfde kwaliteit zijn.

Essent is de eerste die biogas op deze schaal naar de Nederlandse huiskamers brengt. Naast groen biogas (10%) bestaat DubbelGroen uit groen CO2-gecompenseerd gas (90%) en 100% Nederlandse windstroom. Daarmee geeft Essent dus flink gas op groen. 

 

De actie loopt tot 10 november 2017. Zoek je mee naar de lucky baby’s? Deel vooral dit bericht op social media!

Essent actie tweeling duurzaamheid

 

Camping aan de Costa Brava: waar let je op?

Camping aan de Costa Brava: waar…

De zomervakantie staat weer voor de deur. Voor veel gezinnen het moment waar ze al maanden naar uit zitten te kijken: kamperen. En dat doen…

Meer veiligheid in de badkamer

Meer veiligheid in de badkamer

Natuurlijk wil je overal een veilige omgeving creëren waar je kleintjes zorgeloos kunnen spelen. Heb je ook al eens gedacht aan de badkamer?…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.