TOPModel: leuke cadeautjes voor meiden van 7+

TOPModel: leuke cadeautjes voor meiden van 7+

Hoe ouder mijn dochter wordt hoe moeilijker ik het vind om iets leuks voor haar te kopen voor Sinterklaas, voor onder de kerstboom of voor haar verjaardag. Voorheen kon ik makkelijk wegkomen met wat kleurpotloden, een kleurboek en knutselspullen. Een barbie werd ook altijd met veel enthousiasme onthaald of een puzzel of spelletje was ook altijd goed. Maar nu worden de wensen digitaler en daarmee ook duurder. En tja, wat geef je een kind wat eigenlijk alles al heeft?

Voor de afgelopen kerst heb ik het antwoord hierop gevonden: TOPModel

 

TOPModel: leuke cadeautjes voor meiden van 7+

Wat een heerlijke kleuren en superleuke spullen hebben ze van deze zeer uitgebreide reeks. Van tassen tot compleet gevulde etuis en van lippenbalsem tot sieradendoosjes. Maar vooral zijn ze bekend van de teken- en kleurboeken waar het ooit allemaal mee begon. De tekenboeken waar je met potloden, stiften, sjablonen en stickers de modellen kunt inkleuren en kunt voorzien van fashion items. Want TOPModels houden van mode, trendy fashion accessoires en een glittertje.

 

Wat ik kocht voor onder de kerstboom

Weten wat ik voor haar kocht voor onder de kerstboom?

  • Een knalroze glanzende schoudertas voor naar school
  • Een dikke stoere etui met 3 vakken en inhoud. De etui zit vol met leuke kleuren stiften, potloden, schaartje, gum, potloden, puntenslijper en spiegeltje. Tof ding om op vakantie mee te nemen, want je hebt gelijk alles bij de hand.
  • Een lieftallig pandabeertje met daarin lipgloss (nooit iemand zo blij zien zijn met zoiets kleins…)
  • Een 3-D tekenboekje met silhouetten van modellen en dieren met achterin leuke stickertjes

Maar ze hebben nog zoveel meer leuks in de TOPModel serie. Allemaal leuk, trendy, heerlijk kleurrijk en een cadeautje dat in deze leeftijdscategorie altijd in de smaak zal vallen. De etui was behoorlijk prijzig met 34,95 en ik moest wel even slikken, maar de overige cadeaus waren qua prijs goed te doen.

Ik vond een online adresje dat zo’n beetje de hele serie te koop aanbiedt. En dat is redelijk uniek. Je kunt bij Lobbes zo’n beetje alles van de TOPModel serie bekijken en kopen. En niet doorvertellen, maar ik heb de volgende aankopen al gevonden.

TOPModel cadeautjesDeze leuke uitnodigingskaarten voor haar kinderfeestje en een nieuwe broodtrommel. Maar kijk zelf maar eens wat een leuke spullen ze hiervan hebben.

Zou het iets voor jouw dochter zijn?

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.