Met Tom-Du kinderkleding cool de zomer in

Met Tom-Du kinderkleding cool de zomer in

Het is bijna jammer dat je de geweldig leuke zomercollectie van Tom-Du kinderkleding niet online of in winkels kunt kopen. Nee, je zult een party bij iemand thuis moeten bijwonen of zelf een party moeten organiseren. En eigenlijk is dat helemaal geen slecht idee, want dat is letterlijk shoppen vanuit je luie stoel, maar met alle voordelen van een goede Tom-Du consulente die je alles kan vertellen over de kleding en de kwaliteit en de diverse combinatiemogelijkheden kan laten zien.

Lees ook: Met vriendinnen kinderkleding shoppen van Tom-Du

 

De zomercollectie van Tom-Du

De zomercollectie van Tom-Du is prachtig op elkaar afgestemd. Voor de meisjes met groene, roze, blauwe en oranje tinten en voor de jongens is voor blauw, groen, lime en oranje gekozen. Zoals je hieronder kunt zien is zelfs de jongens- en meisjescollectie qua kleuren goed op elkaar afgestemd.

Onze modellen zijn dit keer Jelle en Bo, broer en zus, maar dat kun je waarschijnlijk wel zien winkWat een leuk stel en wat deden ze het goed! Onze prachtige modellen dragen hier hun favoriete kleding uit deze zomercollectie.

Tom Du jongenskleding blauwTom Du jongenscollectie zomer 2017Tom Du jongenskleding

Dit spijkerbroekje met gaaf apenshirt met coole bril is een regelrechte hit uit deze jongenscollectie. Het is dus niet zo vreemd dat het Jelle’s favoriete outfit is, want het spreekt meer jongetjes erg aan. De stoffen zijn zacht (ook die van de jeans) met een goede elasticiteit en de kleding zit volgens Jelle ook super lekker. Het staat hem heel cool!

Tom du meisjes en jongenskleding

Als een echte bond-boy en bond-girl staan broer en zus hier de leuke kleding te showen.

tom du meisjes en jongenskleding zomertom du meisjescollectie zomer Tom Du zomer 2017

Broer en zus matchen goed, want Bo draagt hier ook donkerblauw in combinatie met wit en oranje. Ook dit pittige setje is van een fijne stretch katoen. Lekker met een vestje voor de koele ochtenden en avonden. Uiteraard met een bijpassende ¾ legging in dezelfde kleur blauw als het shirt en als het streepje in rokje en vestje. Persoonlijk is dit een van mijn favorieten.

Tom Du joggingpak meisjesTom-Du zomerkleding meisjesTom Du meisjes en jongenskleding zomer

Hierboven draagt Bo een te gek pak van sweat. Hoewel je je kind niet snel in een joggingpak naar school zou sturen, is deze natuurlijk volledig stylish verantwoord. Dit is Bo’s favoriete kleding uit de zomercollectie voor meisjes en het is een uitstekende keuze. Je ziet dat ze er zich prettig in voelt. Het pak is na deze fotoshoot ook niet meer uit gegaan. En terecht laugh De stof is zacht en het kleurgebruik verrassend. Stoer groen in combinatie met hard roze. Het staat haar zó leuk

Ook hier matchen broer en zus weer heel goed met Bo in haar favoriete joggingpak en Jelle in zijn olijfgroen met lichtblauwe outfit, wat ook weer een heel leuke en verrassende kleurencombinatie is.

Tomdu jongenskleding zomer 2017zomerkleding jongens tomduzomerjurkje tom du

Deze groene kleding voor zowel jongens als meisjes is helemaal hip en van nu. We sluiten hierboven af met Bo in een groen met roze jurkje.Want hoewel Bo niet zo van de jurkjes is, vonden wij mama's deze haar zó leuk staan…

Zijn broer en zus niet super cool?

 

De maatvoering van Tom-Du

Tom-Du kinderkleding is verkrijgbaar van maat 80 t/m 182. De maatvoering van Tom-Du loopt net even anders dan we gewend zijn. Als je normaal gesproken 98/104, 110/116 en 122/128 hebt, is dat bij Tom-Du 104/110, 116/122 en 128/134. Dat is even omschakelen, maar ga gewoon uit van de lengte van je kind. Bij twijfel adviseer ik een maatje groter te nemen. Een mouwtje van een vestje sla je makkelijk even om, een rokje trek je op tot in de taille en het maatverschil van een shirtje zie je vaak niet eens. Tom-Du is prachtig op maat en slank gesneden. Dus wees niet bang dat met een maatje groter je kindje in de breedte zwemt in de kleding. Maar als je op een party bent, neem je gewoon een goed passend kledingstuk mee om de maat te kunnen vergelijken. Wel zo makkelijk.

 

Hopelijk hebben jullie een goede indruk gekregen van de nieuwe zomercollectie van Tom-Du. Ik ben onder de indruk… Bo en Jelle ook wink. Jij?

 

Deze leuke foto's zijn gemaakt door Wendy van Wen's Fotografie.

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.