);

Toffe planners voor drukke business mama's

Toffe planners voor drukke business mama's

Heb jij je nieuwe planner of agenda al in huis voor 2021? Hoewel steeds meer mensen gaan voor digitaal blijf ik vasthouden aan papier: ik ben een echt paperlover. Een papieren agenda geeft mij houvast en maakt het voor mij makkelijker plannen dan dat ik dat digitaal kan. En daarbij hou ik ook gewoon van een mooi vormgegeven planner. Ik kan het enorm waarderen als er echt over nagedacht is en dan heb ik het niet alleen over kleurgebruik of het gebruikte lettertype, maar ook over wat een planner een planner maakt. Laat het me nadenken over zaken en kan ik deze ook echt voor mijn marketing gebruiken of is de agenda uitsluitend en alleen bedoeld om afspraken in te noteren?

In dit artikel vind je werkelijk pareltjes van planners. Jij zoekt weer wat anders in een planner dan ik, dus vorm vooral je eigen mening. Ik heb de planners beoordeeld naar mijn maatstaven en wat ik prettig werken vind.

Alle planners in dit artikel kan je winnen. Heb je meegedaan aan de actie? Check verderop of je gewonnen hebt.

 

Georganiseerd met Reorganized

Oh wat word ik blij van deze planner! Dit is geen planner van 12 in een dozijn. Dit is geen planner die zo van een fabrieksband rolt. Dit is een planner die je helemaal zelf kunt samenstellen en die voor jou met de hand wordt gemaakt. En niet alleen qua omslag maar ook qua inhoud. Ik ben nog nooit zo’n complete planner tegengekomen. En dat wil wat zeggen na jaren tientallen verschillende planners in handen gehad te hebben voor mijn jaarlijkse plannerblog.

Waar ga ik beginnen? Nou ja allereerst dan maar met het ontstaan van deze bijzondere planner. Angelique (Liek) de Visser is VA (virtual assistent) en net als zovelen van ons een echte paperlover. Haar liefde voor het personaliseren van haar agenda/planner begon bij de Happy Planner. Dit systeem voor planners en agenda’s met zogenaamde Discs, dat als ringband fungeert, is op te leuken met stickers, stempels en vele accessoires. Nou ja, hou je van fröbelen en bulletjournaling dan ken je de Happy Planner wellicht wel. Maar ook de Happy Planner heeft z’n beperkingen en zeker als het gaat om het plannen van week/maand/content en social media en dus bedacht Angelique een eigen planner met diezelfde Discs.

Kies je voor een zelf samengestelde planner (je kan ook kiezen voor de iets goedkopere basisplanner) dan heb je keuze uit tientallen zo niet honderden designs en kleuren. Keuzestress!! Maar je kan er ook voor kiezen om je planner te voorzien van je logo of een eigen ontwerp of bij wijze van spreken een foto van je kinderen. Hoe leuk is dat!

De planner wordt na het samenstellen handmatig in de discs gedaan. En zo kan jij daarna heel makkelijk zelf pagina’s verwijderen, verplaatsen en toevoegen.

Het plangedeelte bestaat uit:

 • De doelenplanner: jaar, kwartaal en maand
 • De social media planner: maandoverzichten, weekplanning, social media fans om het aantal volgers bij te houden (ideaal voor bloggers en online ondernemers!)
 • De ideeën planner: blog ideeën, content ideeën, ideeën voor je gratis weggever (love it!)
 • Notes: to-do lijstjes, mindmap, notitiepapier lijntjes en ruitjes, uitwerken (achter deze tab kan je zelf pagina’s plaatsen, insteek map (om papieren/bonnen te bewaren), privé (o.a. de mogelijkheid om je rittenregistratie met de privé auto bij te houden)

Je kan je planner uitbreiden met de Hourly. Dat is de ongedateerde agenda inhoud met maandtabs. En natuurlijk kan je zoveel evaluaties, blanco tabbladen, blanco papier, lijntjes en ruitjes papier bijbestellen als dat je nodig hebt.

Hou er wel rekening mee, dat als je een complete planner neemt met een agendafunctie de Hourly, dan kan je daar ongeveer 6 maanden aan Hourly aan toevoegen. Bij een heel jaar word je planner te dik. Maar aangezien je zelf inhoud kan verwijderen als bijvoorbeeld een kwartaal voorbij is en daarna een nieuw kwartaal kan toevoegen, moet dat geen probleem geven.

Ik ben dus erg enthousiast over de Reorganized Planner en ga deze in 2021 dan ook zeker gebruiken. Jij kunt de themaplanner winnen t.w.v. 44,95 + een half jaar hourly! Wil je je planner helemaal op maat maken en extra pagina's bestellen, dan kan dat voor een meerprijs. Voor meer informatie kijk je op Reorganized.

Is dit jouw favoriete planner, noem dan REORGANIZED in je reactie.

 

Structuurjunkie planner

Structuur met de Structuurjunkie planner

In de blogwereld is Cynthia Schultz een begrip. Haar blog cynthia.nl is mega populair en ze heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in plannen en structureren van haar vele werkzaamheden. En zo is de Structuurjunkie Planner ontstaan.

De planner is er gedateerd en ongedateerd in een groot A-4 formaat en een iets kleinere “light” versie. Ik heb een gedateerde A-4 planner ontvangen voor deze recensie. Echter, nog geen week later waren alle soorten planners uitverkocht en de versie die ik nu heb, komt ook niet meer terug. Het A-4 formaat komt alleen terug in een ongedateerde variant. 3e week oktober zal het kleinere formaat planner op de markt komen die wel gedateerd is en een kalenderjaar 2021 behelst. Ook komt dan een A4 business planner op de markt.

Ik moet zeggen dat de A-4 planner wel erg groot is. Het is dus geen planner die je makkelijk in je tas meeneemt. Wil je een mooie bureauplanner, dan is de A-4 uitermate geschikt. Wil je een planner/agenda die je ook makkelijk mee kunt nemen, dan zou ik voor de “light” variant gaan.

De agenda start met een kalender voor 2020, 2021, 2022 en 2023. Daarna krijg je de maandoverzichten, waarbij je ruimte hebt voor to-do’s en notities. Ik vind zo’n maandoverzicht altijd prettig, maar het fijnst vind ik ze aan het begin van de maand. De maandoverzichten in de Structuurjunkie staan allemaal achter elkaar. Voor mij even wennen en ik merk dat ik ze daardoor niet of nauwelijks gebruik.

Gelukkig zijn er 2 leeslinten, zodat je 1 leeslint bij het maandoverzicht kunt houden en de ander bij de week waarin je leeft.

Het mooie van het plannen in de A-4 Structuurjunkie is dat je veel ruimte krijgt onderin de pagina’s (bij A-4) voor je taken die week. Die taken kan je vervolgens inplannen in de week. Heb je een taak af, dan kan je het rondje inkleuren en weet je dat je dat die taak is afgehandeld.

Achterin de planner heb je heel veel lijntjespagina’s voor al je ideeën. En de achterkaft heeft aan de binnenzijde een vak voor papieren en een klein A-6 notitieboekje met blanco pagina’s.

Mis je nou de maandvooruitzichten, evaluaties, braindumps en doelenpagina’s, dan kan je voor 16,99 een dik blok met Structuurjunkie planner-extra’s aanschaffen. Mijn voorkeur zou uitgaan naar een planner waar dat soort pagina’s geïntegreerd zijn, maar ik snap ook wel de reden waarom deze los verkrijgbaar is. Niet iedereen zit namelijk te wachten op een heel uitgebreide en daardoor dure planner en willen het gewoon simpel houden. Heb je een A-4 planner dan zijn de pagina’s uit de planner-extra’s even groot en kan je ze eventueel los in je planner toevoegen nadat je ze beschreven hebt en weggooien als de maand voorbij is. Heb je een kleinere planner, dan gaat dat niet. Je zou de pagina’s dan ook kunnen perforeren en in een snelbindmap doen.

De Structuurjunkie planner voor 2021 kost: €20,99 (light variant) en de planner-extra’s koop je erbij voor €16,99. Je vindt hier alle uitgaven van de Struktuurjunkie planner. Wanneer je een Structuurjunkieplanner aanschaft of wanneer je deze wint, krijg je daarbij de how-to plan training t.w.v. 49,95 cadeau. 

En natuurlijk kan jij een gedateerde of ongedateerde Structuurjunkie planner winnen van 2021! (niet geldig voor de business planner) Zet dan STRUCTUURJUNKIE in jouw reactie.

 

Carry Yourself planner

Carry Yourself Planner – Feelgood girl meets businesslady

Classy en stijlvol is de eerste indruk als ik de Carry Yourself Planner uitpak. Echt een planner voor de ambitieuze en stijlvolle businesslady met een mooi zwarte omslag die met goudfolie is bedrukt. Cisca Stasse (communicatieadviseur en businesscoach) en Caroline den Ouden (grafisch ontwerper) hebben dit mooie lijvige boekwerk verzonnen en gemaakt.

Het papier is mat en mooi en fijn schrijfbaar en je kan ook zeker merken dat er een vormgeefster aan gewerkt heeft. Eentje met een goed gevoel voor stijl.

Aan de binnenzijde van de omslag kan je je visitekaartje kwijt en de eerste pagina is gewijd aan je contactgegevens en je favoriete quote. Het is een planner met een agendafunctie zonder data, maar helaas een agenda die voor mij niet goed werkt. Wat wel fijn is, dat de maanden voorafgaand worden door een maandoverzicht waar je dus zelf de data in moet vullen en een fröbelpagina voor mindmappen en knip en plakwerk. Maar de schrijfruimte per dag bij het agenda gedeelte is  voor mij te klein. Alle 7 dagen op 1 pagina. Je kan er hooguit je afspraken in optekenen als je er niet teveel hebt die dag, maar wil je echt taken plannen van tijdstip tot tijdstip dan is dat hier niet mogelijk. Dat is voor mij dan ook eigenlijk het enige minpuntje. Verder vind ik het een prachtige planner.

Wel heeft elke week ook 1 volle pagina schrijfruimte voor notities. Ik ben gek op veel notitiepagina’s en daarin voorziet de Carry Yourself Planner ruimschoots! Ook het achterste deel van de planner (ongeveer 1/5e deel) is bedoeld voor je notities en ideeën. De binnenzijde van de achterkant heeft een plastic inschuifmapje voor je bonnetjes… altijd handig!

De Carry Yourself Planner kost €24,95 en je vindt hier meer informatie

Ben jij een classy businesslady en wil jij de Carry Yourself Planner winnen, dan kan dat! Zet CARRY YOURSELF in je reactie

 

Get in Ctrl Planner

Get in Control met de Get in Ctrl Planner

Ook zwart uitgevoerd is de Ctrl Planner van Lavinia. Zij is in 2018 gestart met haar bedrijf CtrlVA. De drie hoofdpijlers van haar bedrijf zijn: online marketing, virtueel advies & implementatie en Get in CTRL, dat momenteel de planner en een online training bevat.

Maar even over de planner: deze komt met een zwart clipje zodat je deze kan zetten op de pagina waar je op dat moment naar terug wilt keren. Handig! Daarna een 2020/2021 kalender overzicht, wat fijn is omdat het verder een ongedateerde planner is.

De planner start met 12 maandplanningen, waarin je doelen voor de korte en lange termijn formuleert, ruimte hebt voor een korte braindump, welke dingen je niet voor jezelf moet vergeten, to do in huis (ook niet onbelangrijk), verjaardagen die je echt niet mag vergeten (echt wat voor mij want die wil ik inderdaad nogal eens doen wink) en een gedeelte dat je invult aan het einde van de maand met je successen en failures. Wat fijn is dat er rondjes staan voor alle punten zodat je ze in kan kleuren of af kan vinken als de taken klaar zijn. Dat maakt het inplannen zoveel makkelijker en het geeft overzicht.

Na die 12 maand doelenpagina’s komt het agendagedeelte met een verticale indeling met tijdsaanduiding. En ook hier voor elk uur een rondje om in te kleuren of af te vinken. Onderaan de pagina ruimte voor je taken met … je raadt het al een rondje ervoor. Ideaal voor de echte planner zoals moi. Het achterste gedeelte van de planner heeft een aantal notitiepagina’s.

De planner is clean, heeft geen luxe uitstraling en redelijk simpel qua opmaak maar wel goed doordacht. Je merkt dat er vanuit de praktijk goed over nagedacht is. Met de Get in Ctrl Planner heb je een fijne planner in handen. Er zijn overigens 2 designs verkrijgbaar. De zwarte die ik heb ontvangen en er is ook een zwarte met gouden opdruk.

De planner kost €29,95 excl. verzending en je vindt hier meer informatie

Ook van deze planner mogen we een exemplaar verloten. Is dit de planner voor jou, zet dan IN CTRL in je reactie.

 

Slow & Grow journal

Mindfull plannen met de Slow & Grow journal

De Slow & Grow journal is bedacht en gemaakt door Mirjam Beek. Ze is gecertificeerd loopbaan en life coach en ze helpt mensen op een ontspannen manier leven en werken die echt bij hen past. Vanuit rust en verdieping. Het journal is ook echt een verlengde van de diensten die ze aanbiedt en als je het journal doorbladert snap je ook gelijk waar Mirjam voor staat. De planner is bij uitstek geschikt voor mensen die graag wekelijks zo niet elke dag stil willen staan bij hun gevoel en hoe ze dingen ervaren hebben.

Ik ben zo’n type dat maar doorgaat, dus ik zou er een beetje meer van kunnen gebruiken.

De agenda is compact maar behoorlijk dik en en iets groter dan A-5 met een leeslint. Ze is ongedateerd. Het journal neemt je aan de hand en geeft je opdrachten. Ik ben zelf niet zo van de opdrachten. Dat zal mijn eigenwijsheid zijn. Maar mensen die een mindful levenshouding hebben, zullen hiervan smullen.

Je mag van Mirjam eerst een brief aan jezelf schrijven. Een lieve brief die je af en toe terug kunt lezen en waarin je aan het begin van het jaar vertelt waarom je echt wilt groeien en je dromen wilt volgen. De pagina’s erna moeten je inzicht geven in waar je staat, wat je wilt, wat je doelen zijn, wat je zat bent en afscheid van wilt nemen en naar je verlangens. Elke week begint met een intentie van de week, een opdracht op woensdag en een teken of schrijfopdracht op vrijdag.

De weekkalender is verdeeld over 2 pagina’s en omdat het journal een beperkt formaat heeft wordt het daar wel echt priegelwerk wil je al je taken hier neer kunnen pennen. Wat wel fijn is, is dat het een verticale indeling heeft met tijdsaanduiding. Hoewel je bij dit formaat wellicht beter af was geweest met een horizontale agenda. Onderaan de pagina is er wel nog ruimte voor een 10-tal to-do’s en notities. Elke week eindigt met een quote en een week balans pagina waarin je opschrijft wat goed werkte afgelopen week, wat je inzicht was, welke verandering je de komende week wilt maken, hoe je de uren hebt verdeeld en waar je afgelopen week dankbaar voor was.

Aan het einde van het jaar heb je zo’n zelfde soort pagina maar dan voor de jaar balans.

Het is een mooie planner die met veel aandacht en liefde gemaakt is. Dat zie je.

De Grow & Slow planner kost €25,95 en je bekijkt en koopt ‘m hier

Hou jij van Mindfull leven en wil jij de Slow & Grow journal winnen? Dat kan! Check de voorwaarden onderaan dit blog en vermeld SLOW & GROW in je reactie.

 

A-planner 2021 van A-journal

A-planner 2021

Mooie linnen kaft dacht ik toen ik de A-planner uit de verpakking haalde.. maar waarom die sticker. Ik peuteren, maar de sticker ging er niet af. Die is onderdeel van de omslag en dat vond ik toch een beetje afdoen aan de robuuste uitstraling van de planner.  Maar goed, hoe gelukkig ik soms kan worden van een mooie omslag het gaat tenslotte om de inhoud. Er zijn tijden bij dat ik de voorkant van mijn planner niet eens zie. Die ligt gewoon altijd open. Eigenlijk vrijwel altijd wink

En weet je… met die inhoud is het helemaal okay bij deze A-Planner van A-Journal. Ik hou ervan. Geen mega toeters en bellen, fijn clean maar met oog voor vormgeving en design. 

Dit is een gedateerde planner/agenda. Ik begin mijn planners graag in januari omdat je voor je gevoel dan ook een nieuw hoofdstuk begint. Voelt fijn om met nieuwe plannen aan een nieuw jaar te beginnen in een nieuwe planner. En de A-planner heeft eigenlijk alles in zich om een uitstekende planner te zijn.

Zo begint de planner met een kalenderoverzicht voor 2021, je hebt een paar pagina’s voor reflectie op 2020 over wat je bereikt en geleerd hebt in dat jaar, ook kan je kwijt wat de momenten zijn om te herinneren en wat je geïnspireerd heeft en daarna ga je plannen maken voor 2021. Wat je doelen zijn, hoe je daar wilt komen, wat je meer moet gaan doen en wat je misschien zelfs minder moet gaan doen, komt allemaal aan bod.

Elke maand begint met een kleurrijke visual en daarna het maandoverzicht… yeey! En je hebt ook echt veel ruimte in je maandoverzicht om dingen op te schrijven. De vakken zijn namelijk lekker groot. Na je maandoverzicht krijg je blokken met health, social, work en well being voor je taken met daarvoor vakjes om af te vinken. Op de andere pagina reflectie op de afgelopen maand en doelen voor de nieuwe maand.

De weken zijn verticaal ingedeeld zonder tijdsaanduiding. Dat vind ik dan persoonlijk weer een beetje jammer omdat ik mijn dagen echt in tijdsvakken verdeel om het overzicht te houden, maar je kan niet alles hebben blijkbaar wink. Aan de andere kant heb je genoeg ruimte om je taken en afspraken zelf met tijdsaanduiding op te schrijven. Onder elke dag kan je taken kwijt en ook wat je die dag wilt eten.

Oh ik vergeet te vermelden dat de planner in het Engels is.

Je schaft hier de A-planner aan voor €26,99 en natuurlijk kan je ook van de A-Planner een exemplaar winnen. Vergeet dan niet A-PLANNER te vermelden in je reactie.

 

It's about time planner 2021 pinkit's about time planner antraciet ongedateerd

It’s about time planner

Als je wordt verblijd met een prachtig pakketje waarvan je ziet dat de zender het met aandacht en liefde ingepakt heeft, dan begint de dag al goed. Dat had ik ook met de It’s about time planner van Sanna Prinsen van Make Life Work.

Zij heeft 2 planners op de markt gebracht. Een oud roze variant die gedateerd is en een ongedateerde variant in antraciet. Ik koos voor de gedateerde planner van 2021 om te reviewen. Mijn eerste indruk… prachtig! Niet te klein, niet te groot, mooie hardcover met een enigszins rubberachtige omslag waarin de letters van It’s about time dieper liggen. Net als het logo onderaan de planner, de titel op de rug en 2021 op de achterzijde. De planner blijft mooi open liggen. Ook als je in het begin zit van je planner. Dat vind ik erg prettig omdat een planner bij mij zoals hierboven al gezegd de hele dag open ligt naast mijn computer.

Werk je voor het eerst met een planner dan geeft de It’s about time planner je een handige uitleg. Maar ook als je vaker een planner gebruikt, is een korte uitleg hoe je de planner het beste gebruikt best handig. Sanna geeft ook nog haar persoonlijke 5-stappenplan zodat je ook gelijk een goed beeld krijgt bij de wijze waarop je de planner het beste kan gebruiken. Vervolgens ga je natuurlijk zelf je stappenplan verwoorden. Te beginnen met je persoonlijke wiel waarin je beschrijft hoe je nu je tijd besteedt of hoe je je tijd zou willen besteden. Het wiel geeft aan of je in balans bent qua tijdsbesteding. Het gaat te ver om dit proces volledig te beschrijven, maar het heeft zeker zin om eens kritisch naar tijd en tijdsbesteding te kijken. 

Stap 2 is waar wil je naartoe. Wat wil je veranderen, waarom en wanneer ben je tevreden. Ook je belemmeringen tot dan toe geef je hierin aan.  Daarna ga je in stap 3 een jaarplan maken met te nemen acties om jouw gewenste veranderingen te bereiken. In stap 4 ga je je maandplanning maken die voor elke maand komt. Stap 5 gaat dan uiteraard over je weekplanning die je in de week zelf invult.

Door die 5 stappen te doorlopen, krijg je een gedegen planning gericht op doelen en balans.

Na elke maand komt een maandreflectie. Ik hou van maandreflecties, want daardoor weet ik welke acties ik de maand erop moet ondernemen. Kwartaalreflecties komen ook voorbij in deze planner, waarbij je weer een persoonlijk wiel in kunt vullen om te zien hoe de balans op dat moment is. En uiteraard is er nog een reflectiemoment aan het einde van het jaar.

Achterin de planner vind je nog een kalender voor 2021 en 2022 en de vakanties voor 2021. Altijd fijn om bij de hand te hebben, zodat je per ongeluk geen afspraken in de schoolvakanties plant.  De notitiepagina’s aan het einde maken de planner af.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dit een prachtige planner vind. De inhoud is mooi en duidelijk opgemaakt, door het gebruik van een mooi lettertype en lettergrootte leest het lekker, is rustig qua kleurgebruik maar af en toe krijg je toch een mooi plaatje tussendoor in kleur. De planner ademt klasse en hier heeft iemand heel haar ziel en zaligheid in gelegd. Dat kan je zien en kan je voelen.

Even praktisch: de planner heeft een leeslint en een elastiek om de boel bij elkaar te houden. Dus ook daar is over nagedacht.

De It’s about time planner kost €34,99 en koop je bij Sanne op de website. Een ook van deze prachtige planner kan je een exemplaar winnen. Gebruik daarvoor IT'S ABOUT TIME in je reactie

Oh ja, en ben jij de winnaar van deze mooie planner, dan krijg je daar gratis de 5 stappen training t.w.v. €25,- bij cadeau. Die training laat zien hoe je de planner ten volle kan benutten. Uiteraard ontvang je de training ook wanneer je de planner koopt.

 

helder en klaar planner 2021

Helder & Klaar Planner

Ook deze planner kwam echt prachtig ingepakt binnen. Vrolijk is het eerste woord dat bij me te binnen schiet als ik de Helder & Klaar planner open. Het lachende en spontane gezicht van Marije staat gelijk op de eerste pagina en daar doet ze haar idee voor deze planner uit de doeken.  Ze is professional organizer en zou als geen ander moeten weten hoe wij chaoten de boel een beetje in goede banen moeten leiden. Daarvoor heeft ze de Helder & Klaar methode ontwikkeld. Die kan je uitgebreid op haar website doornemen.

Naast de vrolijkheid valt ook op het gebruik van lettertypes en de kleuren rood en groen die doorgevoerd worden door de planner heen. De planner doet in z’n geheel robuust aan met een mooie harde kaft. Hij blijft alleen niet open liggen. Hij is dus een beetje strak gebonden. Maar dat hebben meer gebonden planners met een rechte rug. Heb je een planner met een ronde rug, dan blijven de planners beter open liggen.

Maar even over de inhoud van de Helder & Klaar planner… Eerst ga je onderzoeken waar je dromen, drijfveren en passies uit bestaan. Dan ga je je einddoel visualiseren door een moodboard te maken. Dat kan in de planner zelf, maar je kan er natuurlijk ook een groot vel papier voor nemen. Vervolgens vertel je je planner wat je bereikt wil hebben over 10 jaar, 5 jaar, 3 jaar en over een jaar. Dat doe je zowel privé als in je werk.

Daarna ga je 3 voornaamste doelen voor de komende 12 maanden uitwerken. Ook dat doe je voor privé en werk. En vervolgens ga je aan de slag met kwartaal planningen.

Het agenda gedeelte van de planner is gedateerd en elke maand wordt vooraf gegaan door een maandoverzicht. Je weet het… ik ben gek op maandoverzichten. De vakjes zijn wel erg smal waardoor je echt alleen maar een steekwoord erin kwijt kan of je moet even je tekst verticaal plaatsen. De weken zijn verticaal ingedeeld met tijdsindeling. De ruimte om te schrijven is ook wel weer erg smal moet ik zeggen. Dat komt enerzijds door de grootte van de cijfers voor de tijdsaanduiding en het feit dat de pagina’s niet echt efficiënt zijn ingedeeld. Er staan namelijk 4 kolommen voor ma t/m do op de rechterpagina en links staan 2 kolommen voor de overige dagen + weekdoelen, bellen/mailen en to-do. Omdat er onder nog veel ruimte over is, zou ik die doelen/taken liever onder gehad hebben en meer ruimte op de dag zelf om de taken in te schrijven. Erg leuk vind ik het speciale vakje onderaan de dag om op te schrijven wat de pot die avond schaft. 

Elke maand eindigt en begint met een terugblik en een vooruitblik pagina.

Achterin de planner kan je een maaltijdplanning kwijt. Je kan daar bijvoorbeeld je favoriete recepten opschrijven. Ook je huishouden kan je daar inplannen. De planner eindigt met een paar lege pagina’s om lekker je notities op te pennen en een kalender voor de 2 komende jaren.

De Helder & Klaar planner loopt van september 2020 tot september 2021 en kost €39,97. Mogelijk verschijnt er later dit jaar nog een Helder & Klaar planner voor een kalenderjaar met een zelfde inhoud.

Oh ja, wat ik vergeet te vermelden is dat de planner een mooie gouden band heeft om alles bij elkaar te houden.

Jij kan een exemplaar van deze planner winnen als je in je reactie HELDER & KLAAR vermeldt.

 

its my week planner

It’s my Life weekplanner

Een beetje vreemde eend in de bijt in dit overzicht is de It’s my life weekplanner. Geen planner zoals hierboven genoemd maar een flink bureau-exemplaar voor het plannen van je ideale week, zoals op de voorkant staat. Of je hangt 'm op, zoals op het plaatje. Dat kan uiteraard ook.

Deze planner is ongedateerd, dus je moet er echt wel een kalender bij houden om de data goed in te vullen. Je krijgt er 2 vellen bij met leuke quote stickers.

Deze weekplanner is minder geschikt voor de zakelijke gebruiker, maar des te handiger voor privé gebruik. Je kan er namelijk je boodschappenlijst uitscheuren en notities kwijt. Verder laat het je nadenken of je wel genoeg rust genomen hebt, of je sport hebt ingepland, lezen, mediteren, family time hebt ingepland, je huishouden, je boodschappen en genoeg tijd voor je hobby. Oh en niet te vergeten natuurlijk me-time. Ook heel belangrijk voor drukke mama's.

Verder kan je vooral veel tekst kwijt voor alles waar je dankbaar voor bent  die week. Mogen we ook wel eens stil bij staan in deze tijden.

De planner kost 17,95 je kan 'm hier bekijken en kopen. Ook van deze toffe weekplanner kan jij een exemplaar winnen. Zet daarvoor MY LIFE in de reacties en check de onderstaande voorwaarden. 

 

Wat was het heerlijk om al deze nieuwe planners te mogen ontdekken. Allemaal van Nederlandse en bevlogen onderneemsters. En wat een pareltjes zitten daarbij! 

 

Dit zijn de winnaars van de volgende planners:

 • Kelly Aarts wint een Reorganized planner
 • Xenia Theloosen wint een Structuurjunkie planner
 • Petra Palsen wint de Get in Ctrl planner
 • Sanne Gerdez wint de Slow & Grow planner
 • Marijke Mulder — de Leur wint de A-planner
 • Joyce Jongeneel wint de It's about time planner
 • Leonie Blonk wint de It's my life weekplanner

En als klap op de vuurpijl 2 nieuwe winnaars voor:

 • Helder & Klaar planner: Brigitt Kragtwijk
 • Carry Yourself: Caroline van den Ouden

 

Zie jij je naam hier tussen staan? Gefeliciteerd! Stuur dan direct een mail naar info@website4mama.nl met als onderwerp: winnaar (naam planner) en je adresgegevens. Heb je je planner binnen dan vind ik het altijd leuk om daar een fotootje van te ontvangen. (Hoeft niet mag)

 

Meer blogs van Esmée:

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Kamperen is het leukste wat er is voor de kids

Kamperen is het leukste wat er…

Zolang het droog weer is, is kamperen tijdens de vakantie het allerleukste wat er is. Dat vond ik 20 jaar geleden en dat vind ik nog steeds.…

Energie besparen begint bij isoleren!

Energie besparen begint bij isoleren!

Een goed geïsoleerd huis is essentieel om energie te besparen en het comfortniveau te verhogen. Daar bedoel ik mee, dat het makkelijk behaaglijk…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 3

 1. Leuke blog, ik doe graag mee voor de REORGANIZED planner! 2. Nienke

  okt 14, 2020 at 11:38

  Fijn deze eerlijke reviews. Ik doe graag mee voor de IT’S ABOUT TIME planner. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden n.a.v. jouw positieve review. 3. Nienke

  okt 14, 2020 at 11:38

  Fijn deze eerlijke reviews. Ik doe graag mee voor de IT’S ABOUT TIME planner. Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden n.a.v. jouw positieve review.This thread has been closed from taking new comments.