);

Nodig toe aan nieuwe kinderkleding

Nodig toe aan nieuwe kinderkleding

Is jouw kind toe aan nieuwe kinderkleding? Ik heb de hoop opgegeven dat we de zomerkleding nog uit de kast kunnen trekken deze maand zoals we dat vorig jaar wel konden. Vandaar dat ik maar eens de inhoud van de huidige kledingkast van dochterlief onder de loep heb genomen. Bizar hoe een kind in een zomer zo veel kan groeien. Bijna 2 cm erbij in 2 maanden tijd! Dus ik heb de kleding van vorig jaar winter er maar eens bij gepakt. Heeft ze nog broeken die ze aankan en truien? Rokjes en jurken kunnen vaak wel langer dan 1 seizoen mee. Dan zijn ze gewoon iets korter dan gebruikelijk als je kind behoorlijk gegroeid is in een jaar. Maar te krappe broeken en te korte leggings of shirts en truien met te korte mouwen zijn wel vervelend.

 

De kleding in haar kledingkast

Ik heb nog dit te gekke setje in de kast liggen van Quapi in maat 146/152. Het is wel gedragen vorig jaar, maar daar zie je niets van. Nou valt Quapi al redelijk smal dus ik heb het voor de zekerheid nog even gepast. Het gaat gelukkig nog net. Maar de 2 spijkerbroeken die we in de kast hebben liggen in maat 146 zijn echt te klein geworden, want groeien doet ze niet alleen in de lengte. Ook zijn een paar longsleeves, die vorig jaar nog net wel konden, dit jaar echt te krap geworden. Dus dat wordt nieuwe kleding shoppen.

quapi winterkledingquapi rokje met vestje

 

Nieuwe kleding shoppen

Ik werd door een kennis pas geleden gewezen op jayno.nl, waar ze leuke merkkleding zouden hebben. Uiteraard heb ik deze webshop met kinderkleding even gecheckt en ik vond een leuk merk, dat ik nog niet kende: DJ DutchJeans. Het merk heeft mooie jeans en fijne shirts en cardigans in de collectie. En van Quapi hebben ze zo’n beetje de hele collectie in het assortiment. Fijn voor wat kleur in de kledingkast deze winter. Daar ga ik vast slagen.

Ik heb van DJ DutchJeans voor deze spijkerbroek gekozen met het roze shirt en cardigan. Een erg leuk geprijsd merk ook!

DJ DutchJeans spijkerbroekDJ DutchJeans longsleeve rozeDJ DutchJeans cardigan

Wat is jouw favoriete merk kleding voor meiden?

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. Rory

    sep 23, 2017 at 09:51

    Ik vind Mim-Pi erg leuk! En heel veel merken eigenlijk. Voor de basis word ik ook blij van de Hema en Zeeman. Maar heel eerlijk? Ik krijg ook veel kleding van de dochter van een vriendin. En van het buurmeisje. En daar ben ik heel erg blij mee.This thread has been closed from taking new comments.