);

Toch een hondje met de KidiDoggy

Toch een hondje met de KidiDoggy

Dochterlief heeft 1 grote wens: een hondje. Mij lijkt dat ook erg leuk, maar het mannelijke deel in ons huishouden heeft zijn veto hierover uitgesproken. Er komt (vooralsnog) geen hond in huis. Ik zeg vooralsnog, want het vrouwelijke deel van dit huishouden mag natuurlijk altijd haar charmes in de strijd blijven gooien. Zeg nooit nooit wink

Dan maar op zoek naar een alternatief, dat we vonden in de KidiDoggy van V-Tech. Eindelijk toch een hondje! En we kregen het van V-Tech opgestuurd om te mogen testen. Dit schattige robothondje voert verschillende commando’s uit. Van een dansje tot het geven van een pootje, maar het doet ook verschillende dieren na en transformeert naar een superheld of piraat als je dat wilt.

 

Hoe werkt de KidiDoggy

De KidiDoggy wordt geleverd met een afstandsbediening in de vorm van een bot. Je kunt ‘m daarmee laten lopen, maar ook hypnotiseren zodat je je hondje dingen kunt laten doen. Hij heeft een “leer-stand” en een zelfstandige stand. De leerstand is handig als je kind nog wat jong is om de verschillende handelingen te onthouden, zodat het hondje doet wat het kind wil. De hond zal dan zelf commando’s geven en jij hoeft alleen maar dat te herhalen. Weet je inmiddels een beetje hoe je robothondje reageert en hoe het aangestuurd moet worden, dan kun je ‘m gewoon in de “normale” stand zetten.

Je hebt een jongenshondje en een meisjeshondje. De een is rood en de ander roze uiteraard. De KidiDoggy wordt geleverd met 2 batterijen, dus het is gelijk inpluggen en spelen.

Marisa demonstreert hier even hoe leuk de KidiDoggy is.

 

Wat vinden wij van dit robothondje?kidifluffies v-tech

Hoewel er niets gaat boven een echte hond, is dit wel heel leuk speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Het speelgoed wordt tegenwoordig steeds digitaler en interactiever en V-Tech speelt hier met de KidiDoggy heel goed op in. In het begin was het best even zoeken naar de juiste commando’s, zodat de hond deed wat je wilde. Maar na een paar minuten was dat voor onze 8 jarige onder de knie. Gelukkig is er wel gedacht aan een leerstand voor wat kleinere kinderen. De KidiDoggy wordt geschikt geacht voor kinderen vanaf 4 jaar, maar dat is wel afhankelijk van het kind. De mijne had dit met 4 echt nog niet aangekund. Vind je jouw kind nog wat te jong voor de KidiDoggy, dan heeft V-tech ook een leuk alternatief namelijk de KidiFluffies, een knuffelzacht en interactief huisdiertje in de vorm een poesje of hondje. Deze gaat natuurlijk makkelijker mee naar bed.

 

Wat kost de KidiDoggy en waar koop je ‘m?

De prijs van de KidiDoggy is 49,99. Bij Bol.com koop je ‘m momenteel met korting voor 46,99. Ook de KidiFluffies is hier te koop en kost 29,99.

» Bekijk en koop de KidiDoggy hier « 

Dochterlief geniet hier dus nog even van haar robothondje. En een groot voordeel ten opzichte van een echte… hij hoeft niet uitgelaten te worden, doet altijd wat jij wilt en… er zit een uitknop op wink

 

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.