);

Toch een hondje met de KidiDoggy

Toch een hondje met de KidiDoggy

Dochterlief heeft 1 grote wens: een hondje. Mij lijkt dat ook erg leuk, maar het mannelijke deel in ons huishouden heeft zijn veto hierover uitgesproken. Er komt (vooralsnog) geen hond in huis. Ik zeg vooralsnog, want het vrouwelijke deel van dit huishouden mag natuurlijk altijd haar charmes in de strijd blijven gooien. Zeg nooit nooit wink

Dan maar op zoek naar een alternatief, dat we vonden in de KidiDoggy van V-Tech. Eindelijk toch een hondje! En we kregen het van V-Tech opgestuurd om te mogen testen. Dit schattige robothondje voert verschillende commando’s uit. Van een dansje tot het geven van een pootje, maar het doet ook verschillende dieren na en transformeert naar een superheld of piraat als je dat wilt.

 

Hoe werkt de KidiDoggy

De KidiDoggy wordt geleverd met een afstandsbediening in de vorm van een bot. Je kunt ‘m daarmee laten lopen, maar ook hypnotiseren zodat je je hondje dingen kunt laten doen. Hij heeft een “leer-stand” en een zelfstandige stand. De leerstand is handig als je kind nog wat jong is om de verschillende handelingen te onthouden, zodat het hondje doet wat het kind wil. De hond zal dan zelf commando’s geven en jij hoeft alleen maar dat te herhalen. Weet je inmiddels een beetje hoe je robothondje reageert en hoe het aangestuurd moet worden, dan kun je ‘m gewoon in de “normale” stand zetten.

Je hebt een jongenshondje en een meisjeshondje. De een is rood en de ander roze uiteraard. De KidiDoggy wordt geleverd met 2 batterijen, dus het is gelijk inpluggen en spelen.

Marisa demonstreert hier even hoe leuk de KidiDoggy is.

 

Wat vinden wij van dit robothondje?kidifluffies v-tech

Hoewel er niets gaat boven een echte hond, is dit wel heel leuk speelgoed voor zowel jongens als meisjes. Het speelgoed wordt tegenwoordig steeds digitaler en interactiever en V-Tech speelt hier met de KidiDoggy heel goed op in. In het begin was het best even zoeken naar de juiste commando’s, zodat de hond deed wat je wilde. Maar na een paar minuten was dat voor onze 8 jarige onder de knie. Gelukkig is er wel gedacht aan een leerstand voor wat kleinere kinderen. De KidiDoggy wordt geschikt geacht voor kinderen vanaf 4 jaar, maar dat is wel afhankelijk van het kind. De mijne had dit met 4 echt nog niet aangekund. Vind je jouw kind nog wat te jong voor de KidiDoggy, dan heeft V-tech ook een leuk alternatief namelijk de KidiFluffies, een knuffelzacht en interactief huisdiertje in de vorm een poesje of hondje. Deze gaat natuurlijk makkelijker mee naar bed.

 

Wat kost de KidiDoggy en waar koop je ‘m?

De prijs van de KidiDoggy is 49,99. Bij Bol.com koop je ‘m momenteel met korting voor 46,99. Ook de KidiFluffies is hier te koop en kost 29,99.

» Bekijk en koop de KidiDoggy hier « 

Dochterlief geniet hier dus nog even van haar robothondje. En een groot voordeel ten opzichte van een echte… hij hoeft niet uitgelaten te worden, doet altijd wat jij wilt en… er zit een uitknop op wink

 

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.