Tips voor een gezellig herfst terras

Tips voor een gezellig herfst terras

Dat ook de nazomer op z’n einde loopt en de herfst z’n intrede maakt wil niet zeggen dat je vanaf dat moment alleen nog maar binnen hoeft te zitten. Heb je een leuk terras met een overkapping, dan is een vuurkorf of terrasverwarmer met wat knusse kussens en warme plaids al voldoende om een gezellig en knus buitenzitje te creëren. Heerlijk toch om laat op de avond samen met je partner nog even de sterren te tellen samen, terwijl de kinderen op bed liggen.

Heb je nou geen overkapping over je terras, maak dan gebruik van een grote parasol. Het idee is dat de warmte van de vuurkorf of terrasverwarmer blijft hangen en het behaaglijk wordt op je terras.

Hieronder nog wat tips voor een gezellige aankleding van je terras

 

Je terras

Om te zitten neem je bij voorkeur fijne tuinbanken of beter nog een te gekke loungeset met fijne kussens op je terras. Geen stoelen, want wil je het warm krijgen en warm blijven, dan moet je gewoon gezellig tegen elkaar aan kunnen zitten. Gezellig samen onder die plaid wink Toch? Zoals die zit-ligbank hieronder. Geweldig lijkt me die!

Ligbed voor een gezellig en romantisch terras

 

Sfeer

Geeft je vuurkorf of terrasverwarmer niet voldoende licht, dan kan je natuurlijk windlichten plaatsen. En maak de tafel op je terras gezellig met pompoenen en sierkalebassen. Plaats verder plantenbakken met herfstbloeiers als: anemoon en vlinderlavendel.

 

Eten op je herfstterras

Maak wat lekkere hapjes en trek een fles wijn open. Dat wil de sfeer altijd wel ten goede komen. Of steek de barbecue aan. Je hebt ook terrashaarden die je als barbecue kunt gebruiken. Superhandig! Lekker warm, gezellig én een vers sateetje. Wat wil een mens nog meer?

 

Nog een tip

Na de zomer, dan zie je in veel winkels de opruiming starten voor de wintercollectie. Dán is het moment om nog even die barbecue, die toffe loungeset of aankleding van je terras extra goedkoop aan te schaffen. Wij keken naar de webshop van tuinmeubelen.nl en vonden daar veel leuks voor heel wat minder dan de originele prijzen. En ze hebben een laagste prijs garantie, dus dan weet je zeker dat je niet teveel betaalt.

Een fijne herfst!

 

De afbeelding met kaarsen haalden we van Shutterstock

Een minister die de harten breekt van veel vrouwen

Een minister die de harten breekt…

Sinds minister Bruins de bom legde onder kunstmatige inseminatie voor lesbische en alleenstaande vrouwen staat de wereld voor deze vrouwen…

Film recensie: Hoe tem je een draak 3

Film recensie: Hoe tem je een draak…

Zaterdagochtend was het zover. We mochten voor Website4Mama naar de première van het langverwachte 3e deel van Draken: Hoe…

Tweelingen en erfelijkheid: hoe zit dat precies?

Tweelingen en erfelijkheid: hoe…

Al meer dan twintig jaar is er onderzoek gedaan naar de vraag: in hoeverre spelen de genen een rol bij het verwekken van een tweeling. De…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.