);

Puber in huis? Tis hier geen hotel!

Puber in huis? Tis hier geen hotel!

Ik heb in tijden niet zo gelachen. Ken je dat, dat je bijna in je broek piest van het lachen? Dat had ik gisterenavond tijdens de theatervoorstelling: Tis hier geen hotel! Een dag later zit ik nog altijd na te genieten van die geweldige en hilarische theatervoorstelling voor ouders en hun pubers. De cabaretières: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth hebben een onuitwisbare indruk achter gelaten met hun humor maar ook met hun prachtige zang en hun kwetsbaarheid.

Samen met goede vriendin Sandra (ook eentje met pubers) mocht ik de voorstelling bekijken in het Isala theater in Capelle aan den IJssel in de grote zaal. De grote zaal is eigenlijk best knus en waar je ook zit, je hebt een heel goed zicht op het podium. Dat is in grotere zalen nog wel eens anders. De voorstelling was uitverkocht en er stond een flinke rij buiten om naar binnen te kunnen. Gelukkig regende het niet en duurde het wachten niet al te lang.

Tis hier geen hotel theatervoorstelling
Een van mijn favoriete scènes uit Tis hier geen hotel!

Over theatervoorstelling: Tis hier geen hotel!

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

 

Avondje weg? Ga naar het theater!

Tis hier geen hotel! Is een absolute aanrader voor een avondje weg en genoeg gieren en brullen voor een week. Ga de voorstelling zien met je partner, met je beste vriendin of met je puber(s)! De laatste groep was ook ruimschoots aanwezig in de zaal en lachte net zo hard mee (soms wink) Dus neem vooral je puber mee, want het zou zomaar eens kunnen zorgen voor wat meer begrip onderling.

Wil je weten wanneer de dames in een theater bij jou in de buurt staan? Check dan even: www.ntk.nl/voorstelling/tis-hier-geen-hotel. Ze staan nog t/m mei in de theaters door heel het land.

Meer blogs van Esmée:

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.