);

De stoere Star Wars kinderkamer

De stoere Star Wars kinderkamer

Met de komst van de laatste Star Wars film: The last Jedi is de Star Wars gekte weer losgebarsten. Maar eigenlijk is Star Wars nooit weggeweest. De “liefde” voor Star Wars lijkt van vader op zoon te worden “overgedragen” en met de komst van stoere dames in de laatste film lijken meisjes al net zo verzot te geraken. Ik ging op zoek naar leuke Star Wars aankleding en accessoires voor de kinderkamer bij diverse webshops. Heb jij een grote Star Wars fan thuis? Lees en kijk dan vooral even verder. Wie weet zit er iets voor je bij.

 

Slapen onder een Star Wars dekbed

Natúúrlijk slaap je als echte Star Wars fan onder een heerlijk dekbed met je grote helden en droom je spannende avonturen. Zo vond ik het dekbed Star Wars The Force Awakens bij Lobbes voor € 39,99 en bij Deez kinderkamers vond ik dit dekbed van Star Wars Galactic Empire met Darth Vader en de stormtroopers voor € 32,95. Beide van een goede kwaliteit en zachte katoen.

Star Wars dekbed The Force AwakensStar Wars dekbed

 

Nóg beter slapen met Velux Star Wars rolgordijnen

Je stoere Star Wars kamer is pas écht af en je slaapt natuurlijk nóg beter als je ook je verduisterende rolgordijnen in Star Wars stijl hebt. Bijvoorbeeld die gave met Star Wars robots of wat dacht je van een rolgordijn met Darth Vader? Je hebt 4 soorten designs waar je uit kunt kiezen. Allemaal even cool. Zo gaaf dat je je kamer graag ook overdag in duisternis hult.

Kijk hier voor de Velux Galactic Night Collection

Star Wars Velux dakramenStar Wars rolgordijnen Velux

 

BB8 Knuffelkussen

Slapen en knuffelen met je favo robot BB8. Het kán met dit knuffelzachte kussen dat ik vond bij Lobbes. Het is 17 cm. lang dus echt van een formaat om lekker mee in bed te liggen. Je koopt ‘m voor € 9,99. Natuurlijk ook gewoon een leuk cadeautje voor een kleine Star Wars fan.

Kijk hier voor het Star Wars BB8 Kussen

Star Wars knuffelkussen

 

Een Star Wars fleece deken

Deze Star Wars fleece deken is 100 x 150 cm en heerlijk warm om onder te zitten of om op te spelen natuurlijk! Ik vond ‘m bij Deez Kinderkamers in de aanbieding voor € 8,50

Star Wars fleece deken

 

Meer Star Wars accessoires voor de kinderkamer

Hieronder heb ik nog wat Star Wars accessoires voor de kinderkamer geselecteerd, die ik of heel cool, grappig of gewoon heel handig vond. Wat vind je bijvoorbeeld van de opbergkist waar je makkelijk al je Star Wars speelgoed in opruimt? Of wat vind je van die gave Darth Vader wandlamp, die uit de muur lijkt te komen? Daar word ik bijna zelf bang van. Heel cool. Fijn opstaan om naar school te gaan, doe je natuurlijk met de Star Wars wekker. En nog een saaie muur? Met deze makkelijk verwijderbare en opnieuw plakbare muurstickers speel je je eigen galactische oorlog na.

Kijk hier voor deze en meer Star Wars accessoires.

Speelgoedkist van Star WarsWandlamp lightsaber

 

Star wars kinderwekkerStar Wars muurstickers

 

En? Plannen voor een stoere kamer voor je Star Wars fan? Hebben we je een beetje kunnen inspireren?

 

Meer blogs van Esmée:

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

5 tips voor het kopen van zwangerschapskleding

Je bent in verwachting! Wat leuk, gefeliciteerd! De eerste paar maanden kan je waarschijnlijk nog gewoon je “normale” kleding dragen, maar…

Een fijne werkplek in huis creëer je zo!

Een fijne werkplek in huis creëer…

Sinds kort ben ik qua werkplek verhuisd van de keukentafel naar een echt bureau en een eigen werkplek. Het werd ook wel tijd! Al ruim 7 jaar…

5 bespaartips voor een duurzamer huis

5 bespaartips voor een duurzamer…

Nu energieprijzen de pan uit rijzen, is de noodzaak van verduurzamen nog dringender geworden. Elke huiseigenaar die…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.