);

Star Wars speelgoed: may the force stay with you

Star Wars speelgoed: may the force stay with you

Het is alweer bijna een jaar gelden dat de zevende episode van Star wars het  licht zag: The forse Awakens. Deze filmhappening van het jaar betekende ook de release van een waanzinnige nieuwe collectie Star wars speelgoed. De film was een inspiratiebron voor nieuwe characters, blasters. Lightsabers en voertuigen. Dit najaar verrast Hasbro met nieuwe Star Wars items. Mijn kinderen – groot fan van Star Wars- waren dol blij toen zij deze nieuwe Star Wars items gebaseerd op de populaire filmreeks allertijden mochten testen.

 

Star Wars Darth Vader Voice Changer Helmet

Kruip in de rol van Darth Vader. Stap in de wereld van Star Wars, vol actie en avontuur! Ontdek een galaxy vol ruimteschepen en ga de strijd aan tegen de boosdoeners! Hoe word jij deze machtige dienaar van de dark side of te Force? Zet de helm van Dart Vader op. Met deze helm, die je stem levensecht vervormt naar die van Darth Vader, zo echt dat Luke Skywalker en nog in zou trappen.

Aan de zijkant van de helm zitten twee knopjes, druk je links dan hoor je de stem van Darth vader, je hoort zuchten en zijn zware stem. Druk je rechts dan word jouw stem vervormd tot de stem van Dart Vader. Jullie snappen wel wat een succes deze helm hier thuis is, het liefst zouden de jongens hem de hele dag op hebben. Door de verstelbare riempjes past de changer helmet op kleine stoere koppies, maar ook de grotere kinderen en opa en papa kunnen zich even echt Dart Vader voelen.

Een Darth Vader masker koop je o.a. bij Bol.com

 

 

Star Wars Blast Tech Lightsaber

Wat als je de Star Wars look uit kan breiden met een lightsaber, hoe tof is dat. Met de Blast Tech Lightsaber maak je indruk. De Lightsaber kan licht geven en een indrukwekkend geluid. De saber is 56 centimeter lang. Maar dit is niet zomaar een Lightsaber. Met deze saber kan je Nerf darts afvuren. Dit doe je bij het handvat van de saber. De Blast Tech Lightsaber is onderdeel van de Bladebulders waarbij alle onderdelen te combineren zijn, ook met andere Bladebuilders lightsabers.

De Lightsaber komt in onderdelen en is prima in elkaar te zetten door kinderen zelf, de onderdelen passen allen goed en vast in elkaar. Niets kan losraken ook niet wanneer ze al druk zwaaidende door de kamer gaan. Het extraatje van de Nerf darts is natuurlijk helemaal top! Nu kan je niet alleen zwaaien met je saber, maar ook nog darts afvuren.

Bij Bol.com kun je een Lightsaber kopen.

Jullie begrijpen wel dat zowel de helm als de Lightsaber super goed ontvangen zijn door de jongens en zijn zeker een mush have voor de jonge Star Wars fans.

 

Wanneer je kindje een bril moet

Wanneer je kindje een bril moet

Net drie was de oudste toen hij voor de ogentest naar het consultatiebureau moest. Thuis hadden we de plaatjes achterin…

Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Leuke uitjes tijdens de voorjaarsvakantie

Nog even en de voorjaarsvakantie begint weer. Veel mensen gaan deze week op wintersport, maar er zijn natuurlijk ook nog meer dan genoeg die…

Top 5 leesboeken voor jongens

Top 5 leesboeken voor jongens

Door Lodi: Fanatieke lezers zijn het hier. dat hebben ze van ons. Het komt geregeld voor dat we met zijn vieren op de bank zitten en allen…

Hallo, ik ben Lodi, getrouwd en moeder van 2 monsters (2007 en 2009). Dol op mijn gezin, klimmen en sporten. Mijn passie voor schrijven is begonnen toen wij in 2011 zeven maanden aan het reizen waren. Naast dat ik toen reisverslagen schreef, blogde ik voor een mamablog. Daar is de liefde voor het schijven begonnen en sindsdien schrijf ik veel. Tegenwoordig heb ik mijn eigen blogsite lodiblogt. Naast het bloggen ben ik druk met mijn praktijk Balans Gewichtsconsulent, waar ik volwassenen en kinderen met overgewicht begeleid naar een gezonde leefstijl. Op mijn blog lees je dan ook naast de dingen die mijn monsters doen, uitjes, recepten en andere zaken gericht op gezondheid. Bij Website4Mama zal ik maandelijks een blog schrijven waar ik ook dat stukje gezondheid en voeding bij kinderen aan bod zal laten komen.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.