);

Auto-Entertainment: de leukste spelletjes voor onderweg

Auto-Entertainment: de leukste spelletjes voor onderweg

Op weg naar de vakantiebestemming kan de autorit soms lang en vermoeiend zijn, vooral voor jonge kinderen. Gelukkig zijn er tal van creatieve en leuke spelletjes om de verveling te doorbreken en de reis aangenamer te maken. Hier zijn zeven vermakelijke spelletjes voor in de auto die de tijd vliegensvlug te laten gaan.

7 toffe auto spelletjes voor onderweg naar je vakantiebestemming

  1. Autobingo - Spot en Win!

Autobingo is een klassieker en een geweldige manier om de kleintjes bezig te houden tijdens de reis. Print vooraf bingokaarten met afbeeldingen van veelvoorkomende dingen onderweg, zoals een vrachtwagen, een tankstation, een brug en een windmolen. Geef elk kind een kaart en laat ze afvinken wat ze zien. De eerste die alle items op zijn of haar kaart heeft gespot, wint een klein prijsje! Vaak vind je op Pinterest gratis downloads voor Autobingo.

  1. Nintendo Switch - De Draagbare Gameconsole voor Urenlang Vermaak

De Nintendo Switch is perfect voor langdurig plezier in de auto. En ook als je eindelijk op je bestemming bent aangekomen ga je veel plezier beleven aan de Nintendo Switch. Met een verscheidenheid aan kindvriendelijke games kunnen kinderen hun favoriete personages ontmoeten en hun vaardigheden testen. Vergeet niet om enkele hoofdtelefoons mee te nemen om het geluid te dempen, zodat het hele gezin kan genieten van de rit zonder gestoord te worden.

Je kan met een Nintendo kaart heel makkelijk ook onderweg nog de favoriete games van je kinderen downloaden. De Nintendo eshop card is ook een heel gewild cadeautje onder kids met de Nintendo Switch.

  1. Filmpjes Kijken - Een Filmavontuur onderweg

Laat de kinderen hun favoriete films of tekenfilms meenemen op een tablet. Maak een selectie van films die geschikt zijn voor alle leeftijden en geniet samen van een gezellige filmervaring in de auto. Zorg voor voldoende snacks en drankjes om de echte bioscoopervaring te evenaren! Heb je meer dan 1 kind en willen ze allebei iets anders kijken, dan heb je uiteraard 2 tablets nodig. En vergeet ook dan de hoofdtelefoons niet in de tas te stoppen voordat je onderweg gaat.

  1. Vakantie Doeboek - Creatieve Activiteiten voor Onderweg

Een vakantie doeboek is een geweldige manier om kinderen bezig te houden en hun creativiteit te stimuleren tijdens de reis. Zorg voor kleurpotloden, stickers en verschillende activiteiten zoals puzzels, tekeningen en kleurplaten. Hiermee kunnen ze zichzelf vermaken terwijl de kilometers voorbijvliegen. Je hebt van elk favoriete filmkarakter tegenwoordig wel een vakantie doeboek.

  1. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! - Klassiek Raadspel voor de Auto

Een eenvoudig en leuk spel dat nooit oud wordt: "Ik zie, ik zie wat jij niet ziet!" Een persoon kiest een object dat ze zien binnen of buiten de auto van een bepaalde kleur, en de anderen moeten raden wat het is. Het kan hilarische momenten opleveren en de reis een stuk interessanter maken.

  1. Verhalenverteller - Een Fantasierijke Bezigheid

Stimuleer de verbeelding van je kinderen door ze om beurten een verhaal te laten verzinnen. Elk kind voegt een paar zinnen toe aan het verhaal, waardoor het zich ontwikkelt en verrassende wendingen krijgt. Dit spel is niet alleen vermakelijk, maar ook educatief en bevordert de creativiteit van je kinderen.

  1. Favoriete Muziek Afspelen - Een Karaoke-sessie in de Auto

Breng wat energie in de auto door de favoriete liedjes van je kinderen af te spelen en mee te zingen. Het is niet alleen leuk, maar het zorgt ook voor een vrolijke sfeer tijdens de rit. Waarschijnlijk krijg je te horen, dat je niet te hard mee mag zingen. Maar daar trekken wij moeders ons natuurlijk niks van aan! wink

Met deze selectie van spelletjes en activiteiten kan je de autorit op weg naar de vakantiebestemming plezieriger maken. Zo vliegt de tijd voorbij en blijft iedereen opgewekt en vermaakt gedurende de hele reis! Bon voyage en een fijne vakantie!

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.