);

Spelen met Disney princess Ariel + win

Spelen met Disney princess Ariel + win

Heb jij thuis een dametje of een heertje die helemaal op kan gaan in de iconische Disney prinsessen? Dan zijn de poppen van Hasbro Disney Style Series een échte aanrader voor jouw spruit! Vanwege de kleine onderdelen zijn de poppen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Maar iedereen vanaf 3 jaar en ver daarboven, zullen veel plezier beleven van deze schitterende poppen. De poppen zijn van kunststof en zijn 26 centimeter lang.

 

Wij mochten Disney Princess Deluxe Style Ariel verwelkomen!

Mijn jongste dochter had het geluk om Disney Princess Deluxe Style Ariel in haar armen te mogen sluiten. Deze elegante pop bracht mijn meisje helemaal in vervoering. Wat is ze mooi! Haar gracieuze jurk is versierd met betoverende glitters en heeft de prachtige kleuren van de zee. Haar mooie jurk met bijpassende accessoires doen je meteen denken aan de magische onderwaterwereld waar Ariel haar oorsprong vindt. 

 

Disney Princess Deluxe Style Ariel is prachtig!

De jurk bestaat uit twee delen: een top en een rok. Dit maakt dat je Ariel makkelijk aan een verkleedpartij kan onderwerpen. Zowel de top als de rok hebben klittenbandsluiting aan de achterzijde. Dus geen moeilijk gedoe met te nauw zittende mouwtjes en taille. Daar mijn dochter het altijd een feestje vindt om dergelijke poppen eindeloos te verkleden, is dit een praktische bijkomstigheid. Houd er wel rekening mee dat je de glitters van de jurk overal terug vindt!

Ariel heeft sierlijke muiltjes aan haar voeten die aan- en uit kunnen. In haar haren draagt zij een diadeem van aan elkaar geregen parels, versierd met een schelp. Daarnaast heeft ze nog een heus handtasje in de vorm van een schelp. Ja, Ariel is een échte prinses en ze is prachtig!

Disney Princess Ariel Deluxe Style

 

Ariel nodigt uit om lekker mee te tutten

Door haar mooie, rode, lange haren, haar betoverende jurk en haar beeldige accessoires, nodigt Ariel uit om lekker mee te tutten. Haar mooie, haardos vraagt erom om geborsteld te worden en mooie vlechten in te maken. Ariel kan alles hebben, haar weelderige lokken los, staan haar oogverblindend, maar ook een vlecht misstaat haar niet. Een leuk detail zijn haar wimpers! Deze zijn ellenlang en voorzien van échte haartjes. Ik geloof niet dat ik dit reeds eerder zag bij een dergelijke pop.

 

Ariel is ook heel sociaal

Vandaag onderhield Ariel een theekransje samen met Elsa. Of was het meer een brunch? Elsa is van een andere poppenfamilie en woont al wat langer bij ons. Zij was nu de uitgelezen prinsessenvriendin voor Ariel. Ze wisselden van outfit en ook accessoires gingen over en weer. Mijn jongste dametje had het er maar druk mee! Ariel haar voorkeur ging meer uit naar een bruine boterham, terwijl Elsa liever een Croissant tot zich nam. Mijn dochter had voor de gelegenheid ook een prinsessenjurk aangetrokken. Het was een feestje om naar te kijken! Ja, ze heeft Ariel in haar hart gesloten en ik vermoed, Elsa ook.

 

Wil jij ook een Disney Princess Deluxe Style Ariel?

Ben je nog op zoek naar een leuk en sprookjesachtig cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of voor onder de kerstboom? Ariel en haar prinsessenvriendinnen zijn onder andere verkrijgbaar op bol.com voor momenteel €29,99.

 

Een Disney princess winnen?

Wil jij zo'n prachtige Disney Princess winnen? Dat kan! Dit moet je doen om kans te maken:

  •  Ga naar het actiebericht op Facebook, geef dit bericht een heart of een yes en laat weten voor wie jij een Disney Princess wilt winnen
  •  Dubbel kans als je ook Instagram hebt en daar een reactie geeft op het actiebericht
  •  Uiteraard volg je ons dan op beide kanalen

Op 16 december maken we de winnaar bekend.

Succes!

En de winnaar van de Disney Princess is: Tosha Belgraver. Van harte gefeliciteerd! Stuur je even een mail met je adresgegevens naar info@website4mama.nl?

 

Meer blogs van Judith:

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Column: De veelzijdige rol als moeder

Column: De veelzijdige rol als…

Naast de rol van moeder vervul ik nog talloze andere rollen voor mijn wondertjes. Ja, sorry… mijn sarcasme nam het nu al over. Laten we ze…

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit nog voorbij?

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit…

“Ik zie je tietuuuh mama!”, schatert mijn middelste dochter vanuit bad, als ik de douchecabine uitstap. “Eh..borsten, bedoel je?”, probeer…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.