);

De speelgoedrage van dit moment: collectables + Win

De speelgoedrage van dit moment: collectables + Win

De speelgoedrage van dit moment: de collectables oftewel verzamelspeelgoed heeft echt z’n hoogtepunt bereikt. Vorig jaar waren het nog een paar merken die hierop inspeelden. Nu zijn er voor alle leeftijden en voor zowel meisjes als jongens collectables te krijgen. Het leuke van een collectable is dat ze redelijk goedkoop zijn. Tenzij je ze allemaal wilt sparen, dan wordt het opeens best een dure hobby. Maar ze hebben vaak prijsjes die prima passend zijn voor een kinderfeestje of als schoencadeautje.

De leukste collectables heb ik voor je opgezocht en op een rij gezet.

 

L.O.L. Surprise

De L.O.L. gaat al even mee. Deze ballen met verschillende lagen, waarbij je na elke laag weer een nieuwe blindbag uitpakt die een klein cadeautje bevat, waren in 2017 voor het eerst op de markt en hebben na enige ontwikkeling en uitstapjes naar kleine zusjes en katjes nu haar hoogtepunt bereikt met het ultieme Sinterklaascadeau: de L.O.L. Surprise Bigger Suprise. Een soort verrassingsdoos in overtreffende trap.

Deze doos (waar je ook gelijk al je L.O.L's in kan bewaren) bevat meer dan 60 cadeautjes. 3 popjes en een poesje met kleertjes, schoentjes, accessoires en ook heel leuk… pruiken! Dus de L.O.L. popjes hebben nu echt haar. Goed voor uren en uren speelplezier. Alleen voor de échte L.O.L. fans met ouders die in hun buidel willen tasten, want met 84,95 ben je ook wel gelijk door je Sinterklaasbudget heen.

Kijk HIER wat er allemaal van L.O.L. verkrijgbaar is. Je hebt natuurlijk ook allerlei variaties van deze leuke popjes die minder stresserend zijn voor je portemonnee.

Zie hieronder de inhoud van de L.O.L. Surprise Bigger Surprise.

L.O.L. Surprise Bigger Surprise inhoud

 

 

Poopsie slime

Zelf slijm maken. Het blijft populair bij vooral meiden. Maar je hebt er zo’n troep van hè. En om nou te zeggen dat het lekker ruikt? Mwah… niet echt, hoewel de dames bij hoog en bij laag volhouden dat het én lekker aanvoelt én heerlijk ruikt. Dat is anders met de Poopsie Slime. Ook deze geinige drolletjes met hierin glitterpoeder om zelf slijm te maken, kun je verzamelen. En dit slijm ruikt inderdaad lekker en plakt niet zo aan je vingers.

Je hebt zogenaamde Poopsie Slime Surprise doosjes. Pakket Serie 1 bevat alles wat je nodig hebt om magische eenhoornpoep en slijm te maken. In dit pakket zitten tien magische verrassingen. Na het spelen bewaar je je poepslijm in de verzamelbare Poopsie sleutelhanger. Kun jij de extreem zeldzame eenhoorn Sprankel vinden? Er zijn er in totaal achttien om te verzamelen. Je koopt een surprise Poopsie voor 9,95 bij Bol.com

Maar heb je een échte slijmmaker in huis dan kan je niet om de ultieme Poopsie heen: de Poopsie Slime Surprise Super Pooey Puitton. Een hele mond vol, maar met andere woorden: een chique tas (Louis Fuitton) in de vorm van een grote drol met hierin talloze flesjes, glitters, zakjes, geurtjes en accessoires maar ook opbergbakjes. Dat laatste vind ik als moeder dan weer erg fijn wink

Poopsie Pooey Puitton inhoud Poopsie Pooey Puitton

De kleine Poopsy’s zijn superleuk als schoen- en verjaardagscadeautje voor 9,95 en heb je echt een slijm-fan in huis, dan is zo’n luxe opbergtas wel echt heel leuk. En eerlijk is eerlijk. Ik heb die week nog nooit zo’n gelukkig kind in huis gehad. Deze super-slijm-drol-tas kost 59,95 en je bekijkt en koopt ‘m hier.

 

Ready2Robot

De collectable en uitpak rage lijkt een beetje aan de jongens voorbij te gaan, maar daar hebben de makers van ready2robot wat aan gedaan. Ook bij aankoop van deze doos weet je van tevoren niet welk figuurtje je uit gaat pakken.

- 5 geheime compartimenten met 10+ lagen vol verrassingen om uit te pakken
- 18 stijlen per golf + 1 gouden kaartje
- Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid en is heel gedetailleerd
- Inhoud: 7 unieke robotonderdelen, 1 unieke piloot en slijm
- In 1 op de 1000 capsules vind je een zeldzaam figuurtje

Ready2Robot combineert het plezier en de spanning van verrassingspakketten met eigen ontwerpen. Je kunt de ultieme mechbot bouwen, voorzien van wapens en accessoires. Maak je robot, voeg je piloot toe vanuit zijn slijmcapsule (het waarom van de slijmcapsule ontging me eigenlijk een beetje) en win het gevecht! 19 verschillende mechbots en piloten staan voor duizenden verschillende combinatiemogelijkheden.

Bij Bol.com koop je momenteel voor 11,95 een Ready2Robot en krijg je er ook nog eentje gratis. Dus dat is zeker de moeite waard.

Voor meer informatie kijk je hier.

Ready2Robot verzamelcadeautjes voor jongens

Hatchimals ColleGGtibles

Deze schattige CollEGGtibles zijn speciaal ontworpen om op een gloeiende lamp te plaatsen. Broed het eitje uit, plaats jouw figuurtje op het licht en het zal stralen als een ster! Met meer dan 80 nieuwe CollEGGtibles om te verzamelen, breid je jouw collectie nog verder uit. In deze Hatchimals CollEGGtibles 1-Pack vind je een Hatchimals CollEGGtible.

Voor 1 ei betaal je 3,99 wat ook weer een leuk schoencadeautje is. Je hebt ook iets duurdere varianten in prijs oplopend, maar daar zitten dan ook meerdere Hatchimals in. Check even bij Bol.com voor de varianten en prijzen.

Hatchimals CollEGGtibles schoencadeautje

 

Collectables winnen!

Met dank aan het speelgoedmerk Hasbro mogen we van onderstaande collectables een of meerdere exemplaren weggeven. De voorwaarden van deelname lees je onderaan dit blog.

Mighty Muggs

Welke kop zet jij vandaag op?

Met Mighty Muggs geeft Hasbro een hele nieuwe draai aan de wereld van verzamelfiguren. Letterlijk! Want deze filmhelden geef je, met één druk op hun hersenpan, een totaal andere uitdrukking. Dit jaar zijn er Star Wars en Marvel Mighty Muggs. Happy, stoer, gevaarlijk, verbaasd, stout, lief, ontspannen… laat zien hoe je je voelt met één druk op de kop. Sorry: knop!

Ik kan me zo voorstellen dat deze Mighty Muggs een uitkomst zijn wanneer je een kind hebt dat zijn of haar emoties maar lastig kan verwoorden. Dan vragen we het Mighty Mugg toch?

Je hebt vele soorten Mighty Muggs en je schaft ze aan vanaf 12,49 bij Bol.com. En hoe cool…wij mogen er 2 weggeven uit de Marvel serie! Kijk hieronder hoe je kans maakt.

Mighty Muggs Marvel serie collectables

 

 

Lock Stars

Mijn dochter was gelijk weg van deze o zo cute slotjes en wilde ze gelijk gaan sparen. Met dit Lock Stars-figuurtje kun je aan iedereen laten zien hoe hip je bent! De Lock Stars-figuurtjes zijn verrassende slotjes die je kunt verzamelen. Elk Lock Stars-figuurtje bevat twee sleutels, twee accessoires, waarvan een verstopt zit in het buikje en een geheime minibuddy. Open het slot met de sleutel en ontdek de schattige verrassing die binnenin verstopt zit! Je kunt allerlei verrassingen tegenkomen zoals robots, monsters, dieren en andere gekke figuurtjes. Verzamel ze allemaal, zodat je je je eigen stijl kunt laten zien. Hang de hippe slotjes aan je rugzak, schoenen of andere accessoires en ga op zoek naar het unieke ‘Superstar’-slot.

Die van mij heeft nu een heel hippe fiets en rugzak wink. Wij mogen 1 exemplaar van de Lock Stars weggeven.

Je koopt de Lock Stars voor 5,99 bij Intertoys 

Collectable Lock stars Collectable lock stars hasbro

 

My Little Pony Cutie Mark Crew

Fans van My Little Pony opgelet De Cutie Mark Crew gaat je hart veroveren Je lievelingspony’s, zeepony's en Equestria Girls zijn gekrompen tot miniverzamelformaat! Er verschijnen dit jaar 24 verschillende figuurtjes. Ze zitten verscholen in schattige,stapelbare huisjes met steeds een nieuw decor.De eerste serie heeft een snack-thema,dus stel je maar voor dat de pony’s even vrij zijn van school en gezellig aan het happen zijn in hun cafetaria.In elke gesloten verpakking zit een figuurtje,een accessoire in snack-thema,een verzamelkaartje en natuurlijk het stapelbare huisje. Hoe meer je er verzamelt, hoe meer verhalen je kunt verzinnen. Verzamel je eigen crew, mix en match met de accessoires en beleef heel wat nieuwe avonturen!

Een exemplaar van de Cutie Mark Crew koop je voor 3,99 bij Intertoys. Dat zijn natuurlijk heel leuke prijsjes voor een schoencadeautje. En wij mogen 1 exemplaar weggeven.

My Little Pony Cutie Mark Crew verzameling

 

Lost Kitties Blind Box

Ieder doosje in de vorm van een melkpakje bevat een Lost Kitties-figuurtje, 2 accessoires en een sticker – allemaal verstopt in de zachte boetseerklei. Met de klei kun je allerlei leuke spulletjes voor je katjes maken. Elk Lost Kitties-figuurtje hoort bij een team dat zijn eigen stijl heeft. Ik vond wel jammer dat de klei geen dekseltje had, zodat de klei ook wel erg snel uitdroogt en het daardoor snel onbruikbaar wordt. Het is dus uitpakken en daarna gelijk boetseren en laten drogen.

Een Lost Kitties blind box koop je voor slechts 4,99. Een heel leuk schoencadeautje dus, dat we mogen weggeven!

Kijk hier voor meer informatie en voor aanschaf

Lost Kitties verzamel doosjes

 

Bij collega blogger Linda lees je meer over de speelgoedrage van 2019

 

Een collectable winnen? Dit is hoe je kans maakt. (DEZE ACTIE IS GESLOTEN)

Maak een keuze uit:

 • Mighty Muggs
 • Lock Stars
 • My Little Pony Cutie Mark Crew
 • Lost Kitties Blind box

En vervolgens...

 • Geef in het actiebericht op Facebook aan welke van deze collectables je wilt winnen en voor wie
 • Vergeet het Facebookbericht niet een heart te geven.
 • Leuk als je je Facebookvriendinnen met kinderen op de hoogte stelt van deze actie. We hebben tenslotte meerdere collectables weg te geven.

 

Op maandag 26 november maken we de winnaars bekend.

DE WINNAARS ZIJN BEKEND:

 • Mighty Muggs: Debbie Lobbezoo
 • Lock Stars: Inge Hechtermans
 • MLP Cutie Mark Crew: An Na
 • Lost Kitties blind box: Annabel de Ruiter

 

Stuur je svp een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

 

Meer blogs van Esmée:

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 8

 1. elisabeth maria martina

  nov 22, 2018 at 07:39

  Mighty Muggs voor kleinzoon tije, mooi gebaar, verras hem maar met zo'n tof exemplaar 2. Selina

  nov 22, 2018 at 11:00

  Oh wat een leuke dingen weer!!! The lost kitties blind box staat oa op mijn dochtertjes lijstje. (Wat niet????) dus deze zou ik graag voor haar willen winnen. 3. Marian B

  nov 23, 2018 at 09:33

  Leuk verzameldingetjes!Ik doe graag mee, want ik weet zeker dat mijn zoon erg blij zal worden van een Mighty Mugg. Dat heeft de voorkeur, maar met een My Little Pony Cutie Mark Crew voor mijn dochtertje zou ik ook blij zijn. 4. Cindy

  nov 25, 2018 at 09:17

  Wow dit is fantastisch wil dit exemplaar wil wel winnen als mag LITTLE PONY staat oa op lijstje. Gezien in winkel wow toen ging ze helemaal uit haar dak. 5. Cindy

  nov 25, 2018 at 09:17

  Wow dit is fantastisch wil dit exemplaar wil wel winnen als mag LITTLE PONY staat oa op lijstje. Gezien in winkel wow toen ging ze helemaal uit haar dak. 6. Femke Dekker

  nov 26, 2018 at 08:06

  Wij doen graag mee voor 'Lock stars'. Dat gaat mijn mannetje leuk vinden! 7. Danielle

  nov 26, 2018 at 02:37

  Onze dochters zouden het heel erg leuk vinden om een my little pony cutie mark crew te winnen!
  De hatchimals zijn ook al in bestelling voor volgende week ???? 8. Sandy vangeul

  nov 26, 2018 at 04:01

  Mijn meisje is gek op slijm en eenhoorns!This thread has been closed from taking new comments.