);

Lekker slapen met Claesen's

Lekker slapen met Claesen's

Het Nederlandse modemerk Claesen’s bestaat dit jaar 25 jaar. En wie heeft er in die 25 jaar nou niet een setje kinderondergoed of een fijne pyjama van Claesen's gekocht voor haar kinderen of voor zichzelf? Mijn dochter Marisa heb ik vaker dan eens in een nachthemdje van Claesen’s gestoken, dat ik zo leuk vond en dat zo mooi zat dat ze het in de zomer net zo makkelijk als jurkje droeg.

 

Wist je datjes over Claesen’s:

  • Wist jij dat Claesen’s een Nederlands merk is en het dit jaar 25 jaar bestaat?
  • Wist je dat de eerste collectie van Claesen’s bestond uit heren- en damesondergoed?
  • Dat ondergoed voor kinderen pas een paar jaar later kwam?
  • Dat het merk inmiddels in 450 winkels ligt door heel Nederland?
  • Dat het ook in het buitenland verkrijgbaar is en onlangs ook in Chinese en Indiase kindjes slapen in Claesen's?
  • Dat we trots mogen zijn op zo’n mooi Nederlands merk!

 

» Lees ook: de vrouw achter het kledingmerk Claesen's

 

De nieuwe Claesen’s ondergoed en nachtkleding zomercollectie 2018

Vanwege het 25 jarig bestaan van Claesen’s zijn we gevraagd om de nieuwe zomercollectie te testen en te beoordelen. Dochterlief mocht een keuze maken en ze was er al snel uit. Het MOEST de onesie met de appeltjes worden. Een uitstekende keuze wat mij betreft, want het staat haar heerlijk eigenwijs. Het zit en slaapt ook fijn omdat het niet omhoog kan kruipen.

Claesen's pyjame zomercollectie

 

Haar favoriet was dus de pyjama met appeltjes. Mijn keuze voor haar was de pyjamabroek met hartjes in allerlei kleurtjes, wat bijvoorbeeld te combineren is met de roze singlet of het haltertopje. Alle series, dus ook de appeltjes en deze met hartjes is verkrijgbaar in ondergoed. Dus je kunt je voorkeur in kleur en print ver doorvoeren in onderbroekjes, topjes, pyjama’s, nachthemdjes, etc.

Claesen's onesie met appeltjesClaesen's pyjama met hartjes zomerClaesen's pyjama

 

Ook de badpakken en bikini's van Claesen's zijn geweldig. Deze met zebraprint en oranje is aan 2 zijden te dragen. De zebraprint wordt ook doorgevoerd in de kinderkleding collectie.

Claesen's bikini zomer 2018Claesens bikini

 

Claesen’s ook voor dames, heren, jongens en baby’s

Uiteraard kun je ook heel goed terecht voor babywear, heeft Claesen’s een collectie voor jongens en ook voor de papa’s en mama’s heeft Claesen’s een mooie zomercollectie ontworpen. Zelf mocht ik ook een set met nachtkleding uitkiezen. Tussen jou en mij gezegd en gezwegen… ik draag nauwelijks iets ’s nachts tenzij het heel koud is. Maar ik vind het wel heerlijk om te bankhangen en te lezen in relaxkleding op een luie zondag én tijdens onze kampeervakanties heb ik wel altijd nachtkleding aan. Just in case ik plotseling m’n bed uit moet naar buiten toe.

Ik koos voor een lichtroze pyjamabroek met Paisley motief met een bijpassend singlet en wat ben ik daar blij mee zeg! De pyjamabroek is heerlijk zacht van stof en valt heel mooi. Het topje zit ook heel lekker. Welk motief je ook kiest je kunt het doorvoeren in je ondergoed, bh, nachthemd, pyjama en topje. Zo heb je een volledige lijn in jouw favoriete printje en kleurstelling.

Claesen's nachtkleding voor dames

 

Ook een kledinglijn

Hoewel Claesen’s bekend is geworden met de nachtkleding en het ondergoed, ontwerpen ze ook al jaren een kinderkledinglijn. Voor meisjes zijn dit vaak leuke strokenrokjes met topjes en lieve jurkjes. Deze zomer zie je veel zwart/wit terugkomen in de collectie. Een trend die je ook bij andere merken ziet. Hieronder een kleine greep uit de zomercollectie. Dit zijn onze favorieten.

Claesen's rokje zebraprintClaesen's zomercollectie 2018kort broekje van Claesen's

De zebraprint van de bikini zie je ook in dit rokje. Dezelfde print komt ook terug in andere kledingstukken uit deze zomercollectie, zoals jurkjes en een strandpakje. Het topje met off-shoulder lijn en spaghettibandjes is ook in het wit verkrijgbaar.

De kinderkleding van Claesen's is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 170.

Wat vind jij van Claesen's? Heb jij het regelmatig in de kast hangen?

 

De foto's van Marisa zijn gemaakt door Wen's Fotografie

Meer blogs van Esmée:

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.