Shoppen in de sale: producten voor elk seizoen

Shoppen in de sale: producten voor elk seizoen

Er gaat niets boven shoppen. En een van de voordelen van moeder zijn is dat er altijd wel wat te shoppen valt. Is het niet voor jezelf dan toch zeker wel voor de kinderen. Online of ‘gewoon’ offline: je wordt nog meer een shopspecialist dan je al was. Want met een paar kinderen en een (minder dan) modaal inkomen is het helemaal geen schande om op zoek te gaan naar koopjes. Dat geldt overigens ook voor volwassenen zonder kinderen. Denk bijvoorbeeld eens aan het kopen van schoenen. Comfortabel, hip en betaalbaar gaat vaak beter samen in de sale, bijvoorbeeld bij  Ecco sale.

Je zou kunnen denken dat de uitverkoop altijd aan het einde van het seizoen valt en dat je daarom alles al in huis hebt. In principe is dat ook zo. Maar dat geldt waarschijnlijk niet voor het volgende seizoen. Juist daarom is het handig om gebruik te maken van de uitverkoop: shop buiten het seizoen en kies bewust voor items om door te dragen! Goedkoop shoppen loont zo voor iedereen.

Graag delen we enkele tips voor de komende zomeruitverkoop:

  1. Kleding

Kleding is doorgaans het meest afgeprijsd aan het einde van het seizoen waarin je het nodig hebt. Eind augustus heb je waarschijnlijk al je zomerjurkjes al in huis. Maar ga eens op zoek naar een jurkje in een donkere kleur om door te dragen in de herfst. Of koop een vest in een lichte kleur om te combineren met donkere kleuren in de herfst. Kleuren die goed door te dragen zijn, zijn marineblauw, zwart, grijs of rood. Deze zijn in alle seizoenen en dus in iedere sale, verkrijgbaar. Maar ook donkergroen is goed te dragen in ieder seizoen. Combineer het in de zomer met fris wit en in de winter met zwart. Kijk eens voor merkkleding bij Nikkie sale. Overigens heeft Nikkie ook altijd prachtige kinderkleding. Voor kinderen gelden dezelfde ‘regels’. Koop dan alleen een maatje groter voor het seizoen er na.

 

  1. Spijkerkleding

Een bijzondere categorie kleding vormen kledingstukken van spijkerstof: spijkerbroeken, jurkjes of jasjes doen het prima in ieder seizoen en zijn altijd goed. Waar in de vorige eeuw lichte spijkerbroeken voor de zomer waren en donkere voor de winter loopt dat anno nu allemaal door elkaar. Want hoe leuk is een hele donker blauwe spijkerbroek met spierwitte gympen. Een spijker-tuinjurk is in de zomer prachtig met een hemdje en blote benen en in de winter met panty en een bloesje.

 

  1. Schoenen

Ook voor wat betreft schoenen zijn er veel mogelijkheden tot doordragen. De echte gewatteerde winterboots en de zomerse sandalen zijn natuurlijk uitgesloten. Ook gympen hebben soms een winter- of een zomervoering. Maar aangezien er veel winterse dagen zijn dat het kwik niet onder de tien graden komt, hoef je je daar niet altijd wat van aan te trekken. Een combinatie van lichte en donkere kleuren kan op warme winterdagen, koude voorjaarsdagen en in het voor- en naseizoen. Heerlijk om fijne en goede schoenen te dragen die ook nog eens betaalbaar zijn.

 

  1. Badkleding

Aan het einde van de zomer gaat de badkleding massaal in de uitverkoop. Op dat  moment denk je deze niet nodig te hebben en je laat de aanbiedingen voorbij gaan. In de winter besluit je naar de zon te vliegen, met de kinderen naar peuterzwemmen te gaan of toezicht te houden tijdens een kinder-zwemfeestje. Vervolgens blijkt je bikini toch niet meer zo mooi door alle zonnestralen van de zomer of je bent een kilootje of wat aangekomen (of afgevallen maar dat is meestal niet het probleem) en kom dan in de winter maar eens om een fatsoenlijke bikini.

 

  1. Accessoires

Welke vrouw wil niet een kast vol accessoires in alle kleuren: oorbellen, kettingen, armbanden, riempjes of tassen. Door deze in de uitverkoop bij elkaar te shoppen krijg je op een voordelige manier een mooie collectie bij elkaar en hoef je nooit last minute naar de winkel omdat je geen passende oorbellen hebt bij je nieuwe outfit.

Het voordeel van shoppen buiten het seizoen is dat items die bij aanvang van het seizoen wellicht te duur zijn, in de uitverkoop ineens binnen bereik komen. Dan heb je toch de kwaliteit die dure kleding vaak met zich meebrengt maar niet de prijs die er ‘bij hoort’.

Shop jij ook altijd in de sale? En wat zijn jouw favoriete items om door te dragen?

 

Top 10 tips om niet aan te komen tijdens de vakantie

Top 10 tips om niet aan te komen…

Er is niets leukers dan op vakantie gaan. Je verkent nieuwe steden, ontdekt nieuwe culturen, geniet van het strand en natuurlijk van het heerlijke…

Als moeder meer tijd voor jezelf nemen

Als moeder meer tijd voor jezelf…

Als moeder ben je al gauw druk. Druk met het huishouden, de kinderen, je werk, een sociaal leven en van alles waar je geen nee tegen kon,…

Op vakantie naar Lissabon met kinderen

Op vakantie naar Lissabon met kinderen

Lissabon is een perfecte plek voor een stedentrip en uitermate geschikt voor een vakantie met kinderen. Dit merk je al als je na 2,5 uur vliegen…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.