Ik beken: ik heb een schoenen-tic!

Ik beken: ik heb een schoenen-tic!

Er zijn meer vrouwen die er “last” van hebben: een schoenen tic. Nou moet je er niet gelijk iets raars bij denken. Ik lik ze niet of zo. Nee, ik spaar ze. Dozen vol. Een tic die ik al heb sinds ik kleedgeld kreeg op mijn 12e en die zich verder ontwikkelde toen ik echt geld had om uit te geven. Hakken, laarsjes, boots, schoenen met bont, lekker zittende schoenen, vreselijk zittende schoenen (die ik dus maar 1x aangehad heb en dus nog als nieuw zijn), het maakt niet uit. Ik heb dozen vol schoenen. Mijn man noemt me dan ook heel “liefdevol” Imelda, naar de vrouw van de Filipijnse president Ferdinand Marcos, die erom bekend stond om haar enorme verzameling schoenen. Nou heb ik er niet zoveel als Imelda, maar het zijn er best veel. Teveel om te gaan tellen. Ik denk dat ik met m’n slippertjes en sneakers erbij wel op 50 kom. OMG! 50 paar schoenen, waarvan ik er in een winterseizoen maar 2 paar draag of zo en in een zomerseizoen 4 paar.

Tegenwoordig koop ik mijn schoenen wat bewuster. Ook omdat het financieel wat minder gaat dan toen ik nog in loondienst werkte. Mijn vorige paar boots heb ik dan ook echt versleten. Die zijn rijp voor de vuilnisbak. 

 

Mijn favoriete schoenen

Schoenen die gewoon lekker lopen, zijn mijlenver favoriet bij mij. Ik heb nog wat hakken in die dozen zitten, maar die komen er nauwelijks meer uit. Ik vind het best mooi bij een ander, maar alleen op een “zitfeestje” zie je mij met hakken aan. Ik kan er gewoon niet meer op lopen. Nee, tegenwoordig draag ik de boots die je hieronder ziet en die je kunt kopen bij Schuurman Schoenen. Lekker zittende modieuze stappers.

Favoriete schoenen

 

Ook voor dochterlief een paar nieuwe boots

Ook voor Marisa moet ik komend seizoen een paar nieuwe laarsjes hebben. Een favoriet merk van ons is Giga Shoes en ik vind deze dus erg leuk. Helemaal stoer met de kleding die we binnenkort gaan reviewen van merken als LavaLava en Geisha.

Kinderschoenen boots

 

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.