);

Roodkapje de Musical

Roodkapje de Musical

Altijd leuk om een première mee te mogen maken. Daar rijd ik altijd graag een paar kilometer extra voor. Deze keer was het de première van Roodkapje de musical, die gehouden werd in het Parktheater in Eindhoven. We mochten eerder al de kindermusicals van o.a. Rapunzel, Doornroosje, Thomas de Stoomlocomotief en Wardo Wonder, die overigens dit najaar ook weer op de planken staat met een verlenging van zijn theatertour. Dit keer dus de beurt aan Roodkapje om ons te entertainen. En dat kun je de cast van de producent Van Hoorne Entertainment wel toevertrouwen. Elke keer weer is het lachen, gieren, brullen en er wordt goed gespeeld en gezongen.

Of het nu sprookjesboeken zijn of sprookjesmusicals… dochterlief verslindt ze. Dus ze keek erg uit naar deze sprookjesmusical.

 

Roodkapje de musical

Het verhaal van Roodkapje

Roodkapje (gespeeld door zangeres Maud) woont in een klein dorpje en droomt van reizen en het ontvluchten van de vele klusjes die ze van haar moeder moet doen. Ze is gek op haar oma, die zingend door het leven gaat en met een klein beetje moeite de ruiten laat springen met haar gezang. Roodkapje gaat graag naar haar oma om boodschappen te brengen als die zich niet zo lekker voelt. Onderweg komt ze vegetarische wolf Gerrit tegen waar ze vriendschap mee sluit. Gerrit’s ega Tina is echter niet vegetarisch en wil graag een stukje vlees op haar bord. Ze bedenkt een plan om dat voor elkaar te krijgen. Dat ze dan ook gelijk verlost is van Roodkapje’s oma, die 24/7 operaliedjes zingt, is mooi meegenomen. Dat het uiteindelijk allemaal in het 100 loopt, komt doordat jager in spé Benjamin, die verliefd is op Roodkapje, dit net weet te voorkomen. Hij slaat wolf Tina in de boeien. Eind goed al goed.

 

Roodkapje cast Roodkapje cast

 

 

 

 

 

 

 

Wat vinden wij van Roodkapje de musical?

Maud, die Roodkapje speelt, zingt uitstekend en het duo Gerrit en Tina die in andere sprookjes Titus en Fien spelen, zijn weer hilarisch als altijd. De musical is helemaal leuk vanaf 3 á 4 jaar tot …. Nou ja, die van mij is 8 en vindt het elke keer weer een feest. We hebben weer genoten!

Check hier de speellijst van Roodkapje de Musical.

Lees ook: leukste kindermusicals van 2018/2019

 

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Kamperen is het leukste wat er is voor de kids

Kamperen is het leukste wat er…

Zolang het droog weer is, is kamperen tijdens de vakantie het allerleukste wat er is. Dat vond ik 20 jaar geleden en dat vind ik nog steeds.…

Energie besparen begint bij isoleren!

Energie besparen begint bij isoleren!

Een goed geïsoleerd huis is essentieel om energie te besparen en het comfortniveau te verhogen. Daar bedoel ik mee, dat het makkelijk behaaglijk…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 3

 1. Newsummitlife

  sep 27, 2016 at 11:10

  Leuke blog. Ik was er ook en heb er op Thuisleven.com een stukje voor geschreven. 2. Nicole

  sep 28, 2016 at 08:48

  Was leuk je gezien te hebben!  1. Esmée

   sep 28, 2016 at 09:04

   Zeker Nicole! Ik was je vervolgens wel "kwijt". Heb je de "afterparty" nog meegemaakt?This thread has been closed from taking new comments.