Eindelijk een pony...een Zoomer Pony

Eindelijk een pony...een Zoomer Pony

Voor elk kind dat zo graag een eigen pony wil, maar een te kleine achtertuin heeft of vervelende ouders die het kind geen pony gunnen, is er nu de Zoomer Pony. Een interactieve speelgoed pony die briest, hinnikt, haar hoofd schudt en reageert op je aanraking en bewegingen en ook echt bijleert. Enig nadeel…je kunt er niet op zitten. Maar ja, daar staan dan weer heel veel voordelen voor papa en mama tegenover wink

 

Productbeschrijving van de Zoomer Pony

Nu kan ieder kind een eigen pony hebben! De nieuwe Zoomer Pony is een modieuze, interactieve pony die je kunt voeden, stijlen en trainen om trucs te laten doen. 

Ze beweegt uit zichzelf en heeft expressieve oplichtende ogen die laten zien hoe ze zich voelt. De Zoomer Pony weet wanneer je over haar wangen en neus aait en reageert hierop met lieve paardengeluiden. Ze snuffelt in je hand, schudt en beweegt haar hoofd en ze kan zelfs ‘ik hou van je’ hinniken. Druk op het hartje op haar borst en ze doet trucjes, dansen, zingen en rondjes lopen. Probeer je pony te voeden met de appel en ze zal dolgelukkig knarsen en smakken. Gebruik de haarborstel om haar manen te kammen en te stijlen en klaar te maken voor de grote show. Sla een nieuwe truc op, door haar te belonen met een suikerklontje. Maar kijk uit, want van te veel suiker wordt ze hyhyhyhyper!

• De Zoomer Pony heeft vier interactieve accessoires, een appel, wortel, suikerklontje en borsteltje
• Haar ogen lichten op en laten je zien hoe ze zich voelt
• Ze kan echt getraind worden
• Maakt echte paardenbewegingen en –geluiden 
• Werkt op 4x AA batterijen

 

Wat vinden wij van de Zoomer Pony

Omdat beelden zoveel meer zeggen dan woorden, hebben we er een filmpje van gemaakt.

 

Of dochterlief er veel mee gaat spelen, moet ik nog afwachten. Maar ik moet wel zeggen dat de Zoomer Pony echt een prachtig stuk speelgoed is. De techniek gaat ook steeds verder in interactief speelgoed en Spin Masters heeft met de Zoomer Pony dan ook goed hun best gedaan. Je bent best even wat tijd bezig met het volledig doorgronden van alle interactieve mogelijkheden van de Pony. Kids doen dat heel instinctief. Die hebben de handleiding nauwelijks nodig. Het is gewoon spelen en gaandeweg lerend met deze Zoomer Pony. Ik vind het echt een aanrader en je weet het..(of niet).. ik ben redelijk kritisch. Zeker naar speelgoed in deze prijsklasse. Je wilt tenslotte dat ze er wat aan hebben en er lang plezier van hebben.

 

Wat kost de Zoomer Pony

De Zoomer Pony koop je voor 79,99 bij Bol.com. Er staat bij dat deze bijna uitverkocht is. Dus wil je een Zoomer Pony… ze is blijkbaar erg gewild op het moment i.v.m. Sinterklaas en Kerst.

Op zoek naar een leuk cadeautje? Kijk eens bij deze webshops met speelgoed

Wat jij nog niet wist over parfum

Wat jij nog niet wist over parfum

Lekker ruiken, wie houdt daar nou niet van? Als het even kan douche ik met een lekker geurende doucheschuim, smeer ik me in met een heerlijke…

Hoe zit dat nou precies met (partner)alimentatie?

Hoe zit dat nou precies met (partner)alimentatie?

Als je gaat scheiden en je hebt samen kinderen dan komt al snel alimentatie om de hoek kijken. Zeker wanneer het co-ouderschap geen optie…

Behind the shop: Deez Babykamers + winactie

Behind the shop: Deez Babykamers…

In behind the shop geven we een kijkje achter de schermen van webshops. Welk gezicht zit achter die leuke webshop?…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.