);

De VTech bloghop Storio Max XL 2.0

De VTech bloghop Storio Max XL 2.0

Wow! Wat was onze dochter van 4 jaar blij verrast toen ze deze nieuwste kindertablet in haar schoen kreeg! Ik mag namelijk deze toffe nieuwste kindertablet van Vtech: De Storio MAX XL 2.0 reviewen en dus kreeg Sjors hem in haar schoen. Ik heb de roze variant gekozen, en dat vindt ze helemaal te gek natuurlijk. Ben je nieuwsgierig naar wat deze Storio allemaal kan en zou je er ook wel 1 willen? Website4Mama doet mee met de VTech bloghop en mag 1 roze variant weggeven. Wij zijn de laatste in rij van deze Bloghop, dus dit is de laatste kans om er 1 te winnen.

Dus lees verder en doe mee!

Let op: dit artikel bevat een winactie!

 

Over de Storio Max XL 2.0 kindertablet van VTech

Deze kindertablet is stevig, compact en met een rubberen stootrand/hoes eromheen zodat hij wel tegen een stootje kan. Hij heeft een 7 inch HD multitouch beeldscherm, een 180° draaibare cameralens én meer dan 60 te gekke effecten om de foto’s te bewerken.

Met de tablet kunnen kinderen foto’s nemen, deze bewerken, video’s maken, naar muziek luisteren en berichten versturen naar familie en vrienden via de app Kid Connect. Via het online platform Explor@Park krijg je een ruime keuze aan spelletjes, verhalen, muziek en video’s. De Storio Max XL 2.0 komt met een ingebouwde Lithium accu, adapter, demo-cartridge en USB-kabel.

De Storio Max XL 2.0 tablet heeft een kindveilige Internetbrowser en Kid Connect app waarmee kinderen via wifi spraak- en tekstberichten, foto's, stickers en tekeningen met familie en vrienden kunnen delen. Als je de tablet aanschaft, dan staan er al 20 ingebouwde apps op en krijg je 2 gratis downloads via Explor@ Park.

De Storio Max XL heeft 8 GB intern geheugen en deze is uit te breiden tot 40 GB met een microSD-kaart. Deze is niet inbegrepen, maar wel aan te raden.

De Storio Max XL 2.0 is volgens VTech geschikt voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud. Zelf vinden we de tablet meer geschikt voor kinderen tot een jaar of 9. Daarna zijn ze al zo mediawijs dat deze tablet waarschijnlijk als kinderachtig wordt ervaren.

Storio MAX xl 2.0 review

 

Registreren van de Storio Max XL 2.0

De tablet is niet meteen gebruiksklaar, dit kost wel de nodige moeite. Voor de installatie van de tablet moet je hem als ouder registreren. Ik ben niet heel handig met dit soort dingen en had dit gelukkig al gedaan voor ze hem in haar schoen kreeg. Als je je als ouder geregistreerd hebt maak je een profiel voor je kind/kinderen aan. Vervolgens moet je de VTech kid connect app op je telefoon of tablet downloaden. Die heb je nodig om het een en ander in te stellen, zoals de verbinding met Wifi, tijdslimiet en instellen welke onderdelen je beveiligd wilt hebben. Wanneer dit gedaan is en het profiel is aangemaakt, kun je met de Storio aan de slag. Dus ik was erg blij dat ik dit de avond van te voren had gedaan, zodat Sjors meteen zelf op de tablet kon.

 

Aan de slag met de tablet

Wanneer je de Storio aan hebt gezet, sleep je je profielfoto naar het midden en dan ontgrendelt hij de tablet. Vervolgens opent er een menu, waar ze zelf een spel kunnen kiezen. Het ideale aan deze tablet vind ik dat wanneer Sjors even niet weet hoe ze verder moet, drukt ze op de menu toets en dan vertelt de tablet wat ze dan moet doen. Dus dat is top en daardoor heeft ze niet steeds onze hulp nodig.

Op de tablet staan verschillende spellen. Allemaal even leuk voor kinderen en voor alle leeftijden. Geheugenspelletjes, zoekspellen, puzzelen, kleuren, rekenmachine, klok etc. Sjors vind het snowboard spel helemaal te gek, want hierbij beweeg je de tablet om hem in de juiste richting te sturen. Ook het tekenen vindt ze erg leuk, waar je naast tekenen kunt kleuren en stickers en bewegende animaties kunt toevoegen. Je kunt alle werkjes opslaan op je tablet.

Er staat ook een soort bibliotheek op de tablet waar je naar verhaaltjes kunt luisteren en kijken.

 

De camera is heel tof

Op de Storio zit een camera. Deze had ze al snel gevonden en ook de manier om te fotograferen was snel ontdekt. Foto’s en video’s van iemand anders maken is cool, maar selfies natuurlijk nog veel cooler. En de camera kan gedraaid worden zodat beide manieren mogelijk zijn. In verschillende apps kunnen de foto’s en filmpjes bewerkt worden met filters, stickers en animaties. Je kunt het zelfs laten sneeuwen of je voegt een kader toe. En je slaat ze heel gemakkelijk op in mijn album.

VTech Storio MAX xl 2.0 kopen

 

Frozen spel

Je kunt verschillende Storio spellen kopen. Wij hebben het Frozen spel erbij voor onze Elsa fan. Deze stop je in de tablet net zoals je dat vroeger bij een gameboy deed. Dit spel is ook weer onderverdeeld in verschillende spellen als fotoportret, verhaal, spellen en sneeuwbolgalerij. Allemaal even leuk en simpel uitgelegd door de sprekende tablet zelf.

 

De VTech Storio Max XL 2.0 is een aanrader

Dus zoals jullie lezen zijn wij fan van deze Storio en vinden wij hem een echte aanrader voor kinderen vanaf 4 jaar. Er wordt door VTech zelf aangegeven dat de Storio Max XL leuk is tot 11 jaar, maar ik betwijfel dat enigszins. Ik durf niet te zeggen of hij dan nog uitdagend genoeg is. Ik zie in eerste instantie geen specifieke games voor die leeftijd, maar mijn dochter is daar ook nog lang niet aan toe. Hou daar dus wel rekening mee.

 

Wat kost de Storio Max XL 2.0?

Als we kijken op Bol.com, dan zien we dat de Storio Max in het roze op dit moment erg afgeprijsd is naar 95,-. Dat scheelt al ruim 35 euro met de blauwe variant. Echter, dit zijn NIET deze nieuwe Storio Max XL 2.0. Let dus goed op dat je de juiste Storio Max XL 2.0 hebt. Het staat zo ook letterlijk op de Storio. Staat er alleen Storio Max, dan heb je de voorganger te pakken.

De adviesprijs van de Storio MAX XL 2.0 is 149,95 en het is even goed zoeken waar je ‘m op dit moment nog kan kopen. Het vermoeden is wel, dat de Storio Max XL 2.0 binnenkort weer bij bol.com verkrijgbaar zal zijn

 

Wij mogen een roze Storio Max XL weggeven!

Wij zijn de allerlaatste blog in de rij die een Storio MAX XL 2.0 mag weggeven. Heb je nou liever een blauwe Storio? Check dan even het blog van Ilse op www.kreanimo.be. Die mag namelijk een blauwe Storio weggeven.

Maar heb jij een dochter (of zoon) die gek is op roze? Dit is wat je moet doen om kans te maken:

 

Op vrijdag 7 december maken we de winnaar bekend. Wat een prachtig cadeau voor onder de kerstboom!

DE WINNAAR IS BEKEND! Gefeliciteerd: Sandra Roovers jij wint een roze Storio MAX XL 2.0. Stuur je even je adresgegevens naar info@website4mama.nl?

 

Meer blogs van Yvonne:

Thuis doen tijdens de Coronacrisis met je kleuter

Thuis doen tijdens de Coronacrisis…

Nu de kinderen minimaal 3 weken niet naar school kunnen vanwege de Coronacrisis en ik als zzp-er weinig tot geen opdrachten heb, maken we…

Niet meer uitglijden met Ockyz Zwemsokken + winactie

Niet meer uitglijden met Ockyz…

Ik hoor in het zwembad vaders en moeders roepen : ‘Kijk uit, niet rennen!’ ‘Loop voorzichtig!’ ‘Pas op dat je niet uitglijdt!’ En logisch…

Een pup in ons gezin!

Een pup in ons gezin!

Al maanden, wat zeg ik, ruim anderhalf jaar denken we er aan en hebben we het er over. We zouden graag een hondje in huis willen… Maar wanneer…

Mijn naam is Yvonne en ik ben geboren in 1982. Ik woon samen met mijn dochter Sjors (5) in Willemstad (NB). Ik was jaren werkzaam in de kinderopvang, maar mijn contract liep af en daarom heb ik van mijn hobby fotografie mijn werk gemaakt. Je kan mijn werk bekijken op ShotsbyVon.nl

We houden ervan om naar de Efteling te gaan, een wandeling in het bos of aan het strand te maken, maar ook thuis schminken, knutselen, verkleden en dansen doen we graag. 

Reacties 14

 1. Réwana

  nov 30, 2018 at 07:12

  Oh leuk, wij doen mee hoor;)
  Hij lijkt me hartstikke leuk ???? 2. Sandy v geul

  nov 30, 2018 at 07:13

  Ohhhhhhhh daar zou mijn dochter superblij mee zijn, een eigen tablet met haar eigen spelletjes en ouderlijk toezicht is daarbij wel erg handig!!! 3. Selina

  nov 30, 2018 at 07:22

  Deze lijkt ons heel gaaf voor ons dochtertje van zes! Zelf is ze helemaal van alle technische dingetjes maar dit zou ons ook uitkomen in de vakanties. Deze zomer gaan we naar indonesie en dan staat dit op mijn lijstje voor haar hahahahha. 4. elisabeth maria martina

  nov 30, 2018 at 07:23

  daar gaat menig kinderhartje sneller van kloppen 5. Mirjam

  nov 30, 2018 at 12:32

  Supergave actie, meegedaan via zowel Facebook als Instagram voor onze dochter Rowi, nu gaan we heel hard duimen voor dezd leuke en leerzame gave prijs!! 6. Fay Akkad

  nov 30, 2018 at 11:43

  Hallo! Ik zou deze ontzettend graag willen winnen voor mijn zoons! Beiden hebben ze ontzettend veel roze spullen en lijken dit heel netjes te kunnen delen met elkaar en anderen. Ik zou deze graag willen winnen, zodat ze ook een eigen leuke tablet hebben! Eens moet de eerste keer zijn, toch? :D 7. Fay Akkad

  nov 30, 2018 at 11:47

  Jammer genoeg heb ik alleen maar Facebook, dus heb ik alleen daar (en hier!) meegedaan! Duimen :) 8. Ineke

  dec 01, 2018 at 12:40

  Hebben... voor onze zoon! Tof en handig ding! 9. Cindy L

  dec 01, 2018 at 01:27

  ? wow storio xl nog wel WOWWW HÉÉL HÉÉL GAAF voor dochtertje voor 6e verjaardag.
  Doe mee hoor 10. Marian B

  dec 02, 2018 at 10:06

  Ja, want ik wil mijn eigen tablet terug! De kleur is perfect. 11. Claudia Diependaal

  dec 03, 2018 at 01:08

  Hoi hoi,

  Perfect kado voor alle kleinkinderen! Ik doe mee!

  Groetjes Claudia! 12. Adriana de Ruiter

  dec 04, 2018 at 10:29

  Wat een topwinactie! Ik doe gráág mee! Het zou ik één keer de droom van onze pleegzoon uit laten komen: een éigen tablet! :D 13. Griet De Schepper

  dec 07, 2018 at 11:47

  Ons Minne wil dit heel graag winne :-)This thread has been closed from taking new comments.