);

Review + win: De Star Wars Scream Saber van Hasbro

Review + win: De Star Wars Scream Saber van Hasbro

Mijn meisje sprong een gat in de lucht toen zij te horen kreeg dat zij de ‘Star Wars Scream Saber’ mocht proberen! Meisje? Ja, zeker! Mijn oudste meisje (7) is dol op alles wat stoer is. Meisjesprullaria en zoetsappigheid zijn niet aan haar besteed. Laat haar maar met de blokken de sterkste burchten bouwen, ridder zijn, timmeren en zagen en lekker klimmen en klauteren. Van een duel met de Star Wars Scream Saber was zij daarom ook zeker niet vies!

 

Star Wars Scream…wattes?

Het klinkt ingewikkelder dan het is hoor! De Star Wars Scream Saber Lightsaber van Hasbro is eigenlijk gewoon een lichtzwaard, waarbij je je eigen strijdkreet kan opnemen. Wel van speelgoed hoor, maak je geen zorgen! Iedereen kent Star Wars wel. Denk ik? Ik heb er verder niet veel mee, maar die roemruchtige lichtgevende zwaarden die ken ik dan weer wel. Dat vond ik als kind ook al betoverend!

Star Wars scream saber lightsaber van hasbroMet de Star Wars Scream Saber was ze meteen een strijder!

Zodra zij dit geweldige lichtzwaard in handen kreeg, kroop ze in de huid van een strijder en zat ze verwikkeld in een spannende missie! Omdat het vrij eenvoudig in gebruik is, had mijn dochter in een handomdraai alle specs al ontdekt en geprobeerd. Zo had ze haar eigen strijdkreet al opgenomen, welke even later door het hele huis galmde. De Star Wars Scream Saber heeft geweldige geluidseffecten. Ook deze had ze al gauw in de smiezen en met de meest overtuigende geluidseffecten, trad zij ten strijde! Ik vroeg me wel heel even af waar die Scream Saber met mijn meisje naartoe ging, daar het ding ruim 50 centimeter lang is. Maar ze raakte er al gauw dermate mee vertrouwd dat het er niet meer zo onhandig uitzag. Hij ziet er zwaarder uit dan hij is, daardoor heeft hij een hele stoere uitstraling.

 

De Star Wars Scream Saber Lightsaber maakte indruk op vriendjes

Zelfs haar jongere zusje (5) raakte enthousiast van dit tot de verbeelding sprekende lichtzwaard. Deze dame is binnen ons huishouden normaal gesproken de meest vertederende poppenmoeder, maar voor deze gelegenheid kroop zij moeiteloos in de huid van een duellist! Mooi om te zien hoe dit zwaard prikkelt en uitdaagt tot een spectaculair rollenspel! Haar zusje was niet de enige die onder de indruk was, ook haar vriendjes gingen graag eens de strijd met haar aan. Natuurlijk won zij ieder gevecht en liet ze haar zusje en vriendjes het nakijken. Niets kan op tegen dat magische lichtgevende lemmet van de Scream Saber. Zelfs in het donker ben je dan nog zichtbaar.

 

De Scream Saber is leuk voor iedere leeftijd

Het zwaard is geschikt voor jongens of meisjes vanaf 4 jaar tot een jaar of 12. Maar ik denk dat mijn vader van 60 dit ook nog geweldig speelgoed vindt! Je kunt het makkelijk in elkaar schuiven, dus handig voor als je het ergens op wilt bergen. Het zogenaamde lemmet is van plastic en voorzien van blauwe verlichting. De rest van de Scream Saber is overigens ook van plastic. Bij iedere haal of zwaai, klinkt er een dreigende zoem. Dat zorgt er wel voor dat de vijanden bij je uit de buurt blijven! De batterijen zijn er al bij inbegrepen.

Star Wars lightsaber speelgoed

 

Wil jij de Star Wars Scream Saber Lightsaber ook shoppen?

Ben jij nog op zoek naar een leuk en uniek verjaardascadeau of is de Sint al wat aan het rondkijken? De Star Wars Scream Saber is voor €33,99 verkrijgbaar bij Bol.com. Kijk hier voor meer info en de laatste prijsgegevens.

 

Maar jij kan een Star Wars Scream Saber winnen!

Hoe leuk! Wij mogen 1 Star Wars fan blij maken met een Scream Saber. Dat is natuurlijk een geweldig cadeau in de zak van Sinterklaas. Hoe je kans maakt?

  • Ga naar het actiebericht op Facebook, geef dit bericht een hartje of duimpje en laat weten voor wie jij dit mooie cadeau wilt winnen
  • Heb je Instagram, like dan ook daar het actiebericht en geef een zelfde reactie
  • Heb je geen van beide, reageer dan hieronder. ALLE reacties gaan in 1 hoge hoed. Dus hoe vaker je meedoet, des te meer kans je maakt

Op vrijdag 15 november maken we de winnaar bekend! Succes!

DE WINNAAR VAN DE LIGHT SABER IS:

Anouk Verhelst

Gefeliciteerd Anouk, stuur je even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens? Dan sturen we de lightsaber zo snel mogelijk toe.

 

Meer blogs van Judith:

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Column: De veelzijdige rol als moeder

Column: De veelzijdige rol als…

Naast de rol van moeder vervul ik nog talloze andere rollen voor mijn wondertjes. Ja, sorry… mijn sarcasme nam het nu al over. Laten we ze…

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit nog voorbij?

Gaat die onderbroekenlol-fase ooit…

“Ik zie je tietuuuh mama!”, schatert mijn middelste dochter vanuit bad, als ik de douchecabine uitstap. “Eh..borsten, bedoel je?”, probeer…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.