);

Spannend speelgoed met Project Mc2 Ultimate Spy Bag

Spannend speelgoed met Project Mc2 Ultimate Spy Bag

‘Ik ben Adrienne Attoms dan ben jij McKeyla McAlister, goed mama?’ ‘Mc wie?’ ‘McKeylaaa McAlister!!, Die ken je toch wel? Van project Mc2?’ ‘Oh, zijn die van project Mc2! ‘Wat doen zij dan allemaal?’ ‘Dat leg ik zo wel even uit mam, maar eerst bukkuuuuu!’ En ik word door dochterlief om laag getrokken en we verstoppen ons achter de lamp. ‘We zijn geheim spionnen mam, jij bent McKeyla dan ben ik Adrienne Attoms’ ‘Oh, en hier achter deze lamp zien ze ons niet zitten?’ Zeg ik tegen haar.

‘Nehee we doen alsof het een muur is want als zo onze vijand komt bespringen we hem en overmeesteren we hem, ik schijn dan met mijn zaklamp vermomd in mijn nagellakpotje in zijn gezicht en jij schiet met mijn bubbelverdubbeldriedubbel pasta op hem zodat hij helemaal verbrubbeld en dan kan hij niet meer bewegen. ‘Ja, oké! Ik zit in mij rol!’ Fluister ik.  ‘Mag ik dan die bubbelverdubbeldriedubbel pasta?’, vaag ik. ‘Die heb ik je net gegeven!‘ ‘Waar heb ik die ook alweer gelaten dan?’ Zeg ik tegen haar. ‘mam!!’ ‘Oja hier is hij al, ik zat er op, sorry vergeten hihi’. Ik pak mijn fictieve bubbeldehubbelpasta en Adrie (spreek uit als eedrie,) telt af ‘3,2,1 nu! mam!’ ‘Ik ben Mc Keyla!’, roep ik. We kijken elkaar aan en moeten lachen. ‘Oké even opnieuw en nu goed’ zegt ze. En we kruipen weer achter de lamp, uh muur. ‘Oké, Adrie, wat heb jij eigenlijk allemaal in je project Mc2 spybag zitten?’ ‘Oh Mc Keyla, het is zo cool!’ 

‘Er zit dus een mega goede zaklamp in vermomd als nagellak. Een lippenstift waar ik geheime berichtjes mee weg kan schieten. Mijn poederdoosje dient als vergrootglas en er zit een spiegeltje in, altijd handig als we lazerstralen moeten omzeilen. Een klein schattig doosje met roze poeder om vingerafdrukken mee op te sporen. Dan mijn super coole lila parfumfles die ik kan gebruiken om het overtollige poeder voorzichtig weg te blazen. Ook zitten er nog reageerbuisjes in mijn spy bag waarin ik met behulp van verschillende stofjes de coolste proefjes kan doen. De recepten van deze proefjes staan in de top secret spy guide! En verder zitten er allemaal kleine laadjes in waar ik nog meer geheime spulletjes kan opbergen. Mama mag ik een snoepje?’ ‘Ja hoor lieverd’, en we stappen even uit onze rol.

 

Wat vind ik van de Project Mc2 Spy Bag?

Ik bekijk de Project Mc2 Spy Bag eens goed. Wat was Fay blij toen ik haar vertelde dat zij dit prachtige speelgoed uit mocht proberen van de Netflix serie Project Mc2. Ik had niet verwacht dat de kwaliteit van dit tasje zo goed was. De handtas is van hard kunststof en de riem die de tas draagt van een zacht rubberachtig materiaal. Het voelt erg stevig aan. Ook het scharnierwerk en het sluitwerk van de tas is stevig. Als ik de lippenstift en de nagellak bekijk, zitten ze keurig netjes in een houdertje vastgeklikt in de tas, net als het spiegeltje en de parfumfles. Mij valt op dat het er gemakkelijk uit te halen is en er gemakkelijk weer in te klikken is, waarna het weer stevig in de tas zit. Ze speelt er nu al een week mee en alles doet het nog steeds. Je merkt aan alles dat het geen prul is. Deze spy bag is een ontzettend gaaf cadeau voor je dochtertje en het is z’n geld zeker waard! 

 

Wat kost de spy bag en waar koop je 'm?

Dat valt nog niet mee om dit leuke speelgoed te kopen. Op bol.com is het niet verkrijgbaar momenteel en ook bij alle andere speelgoedaanbieders is de spy bag uitverkocht. Kun je er eentje bemachtigen dan zal deze ongeveer tussen de €40 en €45 euro kosten.

Je kunt de Project Mc2 Ultimate Spy Bag bij Bol.com wel reserveren. Dan ontvang je een bericht als het weer op voorraad is. Klik daarvoor hier.

6 jaar en nog een speen, nou en?

6 jaar en nog een speen, nou en?

Mijn kind is 6 jaar en heeft een speen, een fiepje, een fup, een sabbeltje een foepje of een tutje. Maar eigenlijk is het gewoon een kunstduim,…

Kinderen moeten hun eigen rommel opruimen. Toch?

Kinderen moeten hun eigen rommel…

Een tijdje geleden besloot ik het op te geven. Nou ja, opgeven. Het was meer van richting veranderen. Maar je kan het ook zien als opgeven,…

Alles over babyzwemmen

Alles over babyzwemmen

Als je zwanger bent heb je heel veel vragen. Zo ook bijvoorbeeld: hoe zit dat nu met babyzwemmen? Kan ik dadelijk met mijn kindje ook gaan…

Mijn naam is Lonneke, ik ben getrouwd en heb 3 lieve kinderen Fay '06, Jins '07 en Ninte '13. Ik heb een geweldige baan als zwemdocent en sportinstructrice. Ik hou er van om kinderen en volwassenen iets te leren en te motiveren. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje als Essentrics instructrice. 

Pas sinds kort kwam ik erachter hoe ik de al jaren vast zittende verhalen in mijn hoofd kon bevrijden in de vorm van een Blog. Ik geniet van schrijven. Ook op mijn eigen blog Mamapoester lees je een hoop herkenbaarheid, tips, en dagelijkse strubbelingen van het moederschap met een beetje humor en een tikkie overdrevenheid.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.