Review: Stormwind - Whisper voor Nintendo Switch

Review: Stormwind - Whisper voor Nintendo Switch

Heb jij een paardenliefhebber in huis? Eentje die droomt over paarden, een verzorgpaard heeft en “een paard” altijd bovenaan het verlanglijstje voor haar verjaardag heeft staan? Dan doe je haar waarschijnlijk (naast een eigen paard) geen groter plezier met Whisper oftewel Stormwind, het spel voor paardenliefhebbers voor de Nintendo Switch en Playstation 4.

 

Spel gebaseerd op de film Stormwind

Het Nintendo Switch spel Whisper is gebaseerd op de film: Stormwind, dat gaat over het meisje Mika en haar paard Stormwind. Wanneer Mika haar laatste examen niet haalt, wordt ze naar de stallen van haar strenge oma gestuurd. Daar moet ze de hele zomer leren om haar examen te halen. Maar ze weigert om de hele vakantie in de boeken te zitten op haar kamer. Ze krijgt een sterke band met het wilde paard Stormwind. Ze ontdekt dat de stal failliet gaat en dat ze Stormwind gaan verkopen aan de plaatselijke slager. Samen met de staljongen Sam bedenkt ze een plan. Ze moet leren paardrijden en met Stormwind de wedstrijd winnen om zijn leven te redden. Maar dan komt oma erachter dat Mika bij Stormwind zit en verbiedt haar om nog bij hem in de buurt te komen. Mika gaat stiekem trainen met de opa van Sam. De wedstrijd is een regelrechte ramp. Stormwind rent recht op Sam af waardoor Sam in coma raakt. Mika ziet nog een uitweg om Stormwind te redden: ze loopt weg met Stormwind. Maar dan wordt Stormwind ziek...

 

Over het Nintendo Switch spel Whisper – Stormwind

Je leert als Mika het paard Stormwind temmen, verzorgt het, geeft het te eten, borstelt het en maakt natuurlijk prachtige ritten op de rug van Stormwind.

Kenmerken:

  • Volledig Nederlands ondertiteld en voorzien van Nederlandse schermtekst.
  • Verzorg Stormwind goed en hou zijn conditie en gezondheid in de gaten.
  • Bouw een band op met Stormwind en geniet van de vrijheid van paardrijden nadat je spannende rij-opdrachten hebt afgerond.
  • Zorg goed voor Stormwind en houd hem in topconditie zodat je samen de avonturen aan kan gaan.
  • Rij op Stormwind en ontdek in verschillende missies de prachtige wereld van Kaltenbach.
  • Leer Mika’s leven kennen voorbij het bekende verhaal. Ontmoet oude vrienden en ontdek de locaties uit de film.
  • Geniet van de originele soundtrack van de film
  • De adviesprijs is 39,99

Kijk hier de trailer:

 

Wat vond Marisa (10) van Nintendo Switch Stormwind?

Een beetje saai. Dat was haar commentaar. Als het niet direct van jetje gaat, dan is Marisa niet onder de indruk. Nou moet gezegd worden, dat Marisa niets met paarden heeft. Het is geen paardenmeisje. En we denken allebei dat je dat wel moet zijn om het spel echt te kunnen waarderen. De visuals zijn gewoonweg prachtig, zoals we gewend zijn van Nintendo Switch en zoals je kunt zien in het filmpje hier boven.

Heb je een paardenliefhebber in huis, dan is het een mooi spel. Leuk om als cadeau te combineren met de film zodat het spel ook direct meer beleving krijgt.

Kijk HIER voor de film 

Kijk HIER voor het spel

» Lees hier: review Go Vacation voor Nintendo Switch

 

Meer blogs van Esmée:

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Juni: grote hoogtes en diepe dalen

Niet dat mijn leven elke dag vol met belangwekkende gebeurtenissen is hoor. Maar de maand juni was er eentje met hoogtepunten en dieptepunten.…

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Mijn 7 kom-tot-mezelf-momenten

Als ik een week hard gewerkt heb of ik heb wat moeizame momenten gehad die dag, dan móet ik even tijd voor mezelf nemen. Ik zet dan Esmée…

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.