Review: Nintendo Switch Paw Patrol niets te dol

Review: Nintendo Switch Paw Patrol niets te dol

Paw Patrol, wie kent niet die leuke hondjes die elke brand kunnen blussen en de redders in nood zijn aan het einde van de dag?! De tekenfilm op Nickelodeon is mateloos populair. En daar is nu een Nintendo Switch spel van op de markt verschenen: Paw Patrol on a roll. In het Nederlands: Paw Patrol niets te dol. Wij kregen dit spel om te reviewen. Omdat het een spel zou zijn voor kinderen van alle leeftijden en onze dochter is 10 jaar. Of dat ook zo is, lees je hieronder.

 

Paw Patrol voor de Nintendo Switch

Paw Patrol on a roll is een redelijk simpel spel waarin de verschillende karakters uit Paw Patrol voorkomen. Ze lopen allemaal een route door verschillende omgevingen als bijvoorbeeld: bergen, stad en avonturenbaai waarbij de hondjes punten kunnen verzamelen door hondenkoekjes op te vangen. Elk Paw Patrol karakter heeft een eigen specialiteit. Zo kan de een tegen een muur oplopen, kan de ander onder water zwemmen en weer een ander hondje vliegt net zo makkelijk door de lucht. Alleen wanneer ze hun specialiteit kunnen laten zien om een bepaalde hindernis te kunnen nemen, wordt het spel wezenlijk anders en neemt het een leuke wending.

Echter, er zijn maar weinig van deze situaties en het spel is dan ook snel gespeeld. Je kunt dan wel overnieuw beginnen, maar spannender wordt het er niet op.

Nintendo Switch Paw Patrol

 

Voor welke leeftijd is Paw Patrol niets te dol?

Laat ik gelijk met de deur in huis vallen. Het is niet geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het spel is leuk voor kinderen van 3 t/m 7 jaar ongeveer waarbij je rekening moet houden met het spelniveau van je kind. Is het al wat gewend wat betreft het spelen van spelletjes, dan zal het dit spel erg snel onder de knie hebben en is het niet uitdagend meer. Is je kind een beginnende speler, dan is het een leuk spel om handigheid te krijgen met de controller. En natuurlijk helemaal leuk als je kind daarnaast ook fan is van Paw Patrol!

Het spel is Nederlands gesproken als je deze downloadt via de Nintendo e-shop. Als je het spel zelf aanschaft, kan ik dat niet garanderen. In de technische gegevens staat namelijk dat het Engelstalig is. En dat is nou niet heel handig voor een kleuter. Je bent dan continu bezig met het vertalen van de opdrachten.

Nintendo Switch Paw Patrol niets te dol spel

Verder over Nintendo Switch Paw Patrol

Je koopt het spel voor 39,99 bij o.a. Bol.com. Op dit moment is het niet leverbaar, maar de verwachting is dat dit weer snel het geval zal zijn. Je kan ook de e-game downloaden via de Nintendo shop. Je ontvangt dan een code die je in kan wisselen in de Nintendo e-shop.

» Lees hier: review Nintendo Go Vacation!

» Lees hier: review Nintendo Stormwind

En wil je een leuk overzicht van de top 10 Nintendo Switch games? Collega Mamaliefde heeft een fijn lijstje voor je.

 

Meer blogs van Esmée:

Mijn hart bloedt voor jou lief kind

Mijn hart bloedt voor jou lief…

Mijn hart bloedt voor jou. Voor jou mijn mooie en fantastische dochter. Je voelt je eenzaam en onbegrepen, je wordt gepest en buitengesloten.…

Zwangerschapskwaaltjes: opgezette enkels en benen

Zwangerschapskwaaltjes: opgezette…

Een heel bekend zwangerschapskwaaltje is opgezette enkels, voeten, onderbenen en handen door het vasthouden van vocht. Vooral aan het einde…

Mama is moe: hoe word ik weer een relaxte moeder?

Mama is moe: hoe word ik weer een…

Heb je dat ook wel eens? Dat je om een scheet in janken uit kan barsten? Dat je om niks (of bijna niks) begint te schreeuwen tegen je kind?…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta.  Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.