);

Review: Nintendo Switch Let's Go Pikachu!

Review: Nintendo Switch Let's Go Pikachu!

Ik heb een heel grote Pikachu fan in huis. En niet zomaar een beetje fan. Nee, onze dame van 10 gaat naar school met een Pikachu rugtas en heeft ‘s winters een Pikachu muts op haar hoofd en ’s zomers een Pikachu pet. Dus toen Nintendo aankondigde het spel Go Pikachu! op de markt te brengen, waren wij er als de kippen bij.

En als je dan het spel binnen krijgt is het toch nog even afwachten hoe het uitpakt. Want je kan een grote Pokémon en Pikachu fan zijn, een spel kan altijd tegenvallen.

 

Hoe werkt de Nintendo Switch: Let's Go Pikachu!

Maar ik kreeg al snel geluiden als “dit is het beste spel ever” en “dit is zó leuk mam!”. Dus ik was blij dat de verwachtingen met Go Pikachu dan ook al in de eerste 10 minuten waargemaakt werden.

Je begint het spel met het creëren van je karakter waarmee je je Pokémon gaat vangen en het spel gaat spelen. Dat is natuurlijk al cool, want het spel zal door zowel meisjes als jongens graag gespeeld worden en die zien zichzelf dan graag vertegenwoordigd in een poppetje dat op hen lijkt.

Nadat je je karakter hebt vormgegeven, ga je een Pikachu vangen. Heb je die eenmaal gevangen, dan reist deze schattige gele Pika op je schouder mee. En terwijl je door landschappen als bossen, dorpen, steden, bergen en zeeën heen wandelt, kom je Pokémon tegen die je met je Pokeball kunt vangen. Daarmee (en met Pikachu natuurlijk) kan je daarna gaan battelen tegen tegenstanders die je op je reis tegenkomt.

Let's go Pikachu Nintendo Switch

Alle onbekende en bekende figuren, zoals team Rocket komen voorbij.

Elke keer wanneer jouw Pokémon die van een ander verslaat en deze flauwvalt, dan wordt je Pokémon sterker. Uiteindelijk evolueert de schattige Pokémon in een groter gruwelijker iets, maar dat schijnt juist cool te zijn wink Behalve bij Pikachu natuurlijk, want die moet volgens dochter cute blijven. Er zijn er zelfs bij die evolueren in een Pokémon waarop je kunt rijden. Zo kan je nog sneller door de landschappen reizen.

Je kunt je Pikachu in het spel ook echt verzorgen met liefde, voedsel en je kan ‘m aankleding met diverse leuke kostuums en accessoires. Dat appelleert denk ik vooral aan de meisjes die het spel spelen. Echt een leuke toevoeging om de band met je Pikachu te versterken.

Nintendo switch spel Let's go pikachu

Wat wij vinden van Go Pikachu!

LEUK LEUK LEUK!!! Een absolute aanrader en het is de prijs van 55,- meer dan waard. De graphics zijn mooi, het spel is goed te overzien, het is niet agressief en je kan als ouder je kind dit spel met een gerust hart laten spelen. Het zal vooral voor kinderen van 7 – 14 leuk zijn om te spelen.

Wil je het spel bestellen bij Bol.com let er dan op dat deze Engelstalig is. Een Nederlandstalige versie is niet verkrijgbaar. Dat kan voor jongere kinderen wat minder prettig zijn en hou er dan rekening mee dat je in dat geval als vertaler moet fungeren.

Je hebt ook een Go Evee! voor de Evee fans beschikbaar.

Video trailer: 

 

Meer blogs van Esmée:

Je kind wil een smartphone, wat nu?

Je kind wil een smartphone, wat…

Tegenwoordig gaan kinderen steeds vroeger zeuren om een eigen telefoon en krijgen ze ook eerder die gewenste smartphone. Voorheen was het…

Honderden euro's besparen op je energierekening

Honderden euro's besparen op je…

Jaren en jaren zat ik bij dezelfde energieleverancier. Gewoon lekker makkelijk. Zat nooit zonder gas, water en licht, dus waarom zou ik naar…

De leukste familieplanners van 2022

De leukste familieplanners van…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.