);

Review: NERF N-Strike Elite Infinus Blaster + WIN!

Review: NERF N-Strike Elite Infinus Blaster + WIN!

Te gek! Wij mogen voor Website4Mama de NERF N-Strike Elite Infinus reviewen. Mijn zoon Jins kon niet wachten tot het pakket werd gebracht door de postbode. En het werd nog net niet uit de handen van de postbode getrokken, maar het scheelde niet veel. Eenmaal binnen werd de doos razendsnel geopend en keek ik toe en genoot van zijn enthousiasme.

Jins legde me meteen uit hoe alles werkte bij deze Nerf Elite Infinus en ik luisterde aandachtig. Ik moest hem tenslotte nog gaan reviewen dus een goede gids was zeker wel handig nu.

“Deze Nerf Blaster is echt heel erg super gaaf!”, was zijn commentaar. Hij is automatisch en werkt op batterijen. Gelukkig hadden we die in huis en kon hij hem meteen uitproberen. Hij werkt niet zonder batterijen, dus als ze op zijn kun je deze Nerf Blaster niet gebruiken. Deze beschikt namelijk niet over een handlader zoals de meest Nerf Blasters hebben, maar doet het laden volautomatisch.

 

Handig om te weten over de NERF Elite Infinus

De Infinus beschikt over een trommellader, dit is een behoorlijk groot laadstation met een laadvermogen van wel 30 darts! Dit laadvermogen heb je ook wel nodig omdat hij automatisch vuurt en wel 4 pijlen per seconde! Dit gaf mij zelfs een kick.

Het handige aan deze Blaster is, dat hij beschikt over een automatische snellader. Als je in een battle zit met je vrienden of vriendinnen kun je na het oprapen van je darts, deze één voor één in de snellader stoppen, hij laad dan vanzelf je magazijn zonder dat je deze los hoeft te koppelen. Zo verlies je weinig tijd en snelheid en is de kans dat jij met je teamgenoot de battle gaat winnen vele malen groter! Jins zijn battle bestond voor alsnog uit hem en de prullenbak op het voetbalveldje. Maar jeetje wat vliegen die pijltjes er snel uit!

Op de Nerf Infinus zit ook een led-lichtje. Dit kleurt groen als de batterijen vol zijn en als je magazijn gevuld is met pijlen. Hij kleurt oranje als het magazijn leeg is of als de batterij leeg raakt en hij kleurt rood als het klepje van het laadmechanisme open is, maar ook als de batterijen leeg zijn.

In de Nerf Infinus horen 4 D/LR20 batterijen. Dit zijn die dikke batterijen. Doordat er 4 van deze batterijen in zitten maakt dat hij ook vrij zwaar is. Voor (kleinere) kinderen is het lastig om hem met 1 hand te bedienen. Dit is ook niet perse nodig, maar het is wel handig dat je weet dat dit een vrij zware Blaster is.

 

Hoe veilig is een NERF?

Zoals je van Nerf gewend bent, besteden ze veel zorg en aandacht aan veiligheid. Omdat deze Nerf Blaster automatisch is, kun je niet zomaar met één druk op de knop heel veel darts afvuren. Iedere keer voordat je wilt vuren moet je een veiligheidsknopje indrukken. Dit is even wennen maar als je het een paar keer hebt gedaan, gaat het eigenlijk vanzelf. Jins had zo door hoe het werkte.

De darts zijn gemaakt van schuimrubber met een zacht kunststof dopje. Als een pijltje tegen je aan komt voel je er weinig van dus geheel veilig in gebruik.

Buiten dat Nerf erg veel aandacht besteedt aan veiligheid mag je ook verwachten dat de gebruiker er ook met respect mee omgaat.

Hieronder nog enkele veiligheidsmaatregelen waar je als gebruiker rekening mee kunt houden.

 • Zorg er altijd voor dat je in een veilige omgeving bent en niet bijvoorbeeld in een drukke speeltuin.
 • Heb respect voor je omgeving en richt niet op dieren en mensen die niet met het spel mee doen.
 • Draag eventueel een nerf veiligheidsbril als je aan het battelen bent met je vrienden en vriendinnen. Deze kun je bestellen als accessoire.

Battle met NERF

 

Voor wie is deze NERF Blaster geschikt?

Nerf is voor kinderen vanaf 8 jaar en is leuk voor meisjes en jongens. Nerf is echt speelgoed voor buiten, waar in deze tijd ook wel echt veel vraag naar is. Want kinderen zitten vergeleken met vroeger veel meer binnen. Veel spelletjes en natuurlijk ook het tablet gebruik zorgt ervoor dat kinderen veel meer binnen zitten en minder beweging krijgen, dan als je naar buiten zou gaan.

Met een Nerf Blaster is het bijna een must om lekker naar buiten te gaan. Lekker rennen en wedstrijdjes doen wie als eerst zijn battle heeft gewonnen. Zo kunnen ze lekker hun energie kwijt. Nerf stimuleert dus ook op een leuke manier de lichaamsbeweging van kinderen!

 

Wat vind ik ervan?

Ik vind de Nerf Blaster een erg degelijk product. Hij is stevig, veilig en zit goed in elkaar. Hij kan tegen een stootje en dat is wel fijn aangezien het speelgoed is voor kinderen en het niet te voorkomen is dat dit af en toe valt. Nerf gebruikt vrolijke felle kleuren voor zijn producten, waardoor het vriendelijk oogt. Ook passen alle Nerf onderdelen op en in elkaar. Zo kun je je eigen persoonlijke Blaster creëren om mee te strijden! Al met al een super leuk cadeau voor pakjesavond en onder de kerstboom.

Wij zijn klaar voor de volgende battle. Voor nu doen we het nog even met de prullenbak. wink

 

Wat kost de NERF N-Strike Elite Infinus Blaster?

Je koopt deze blaster voor 59,95 bij o.a. Bol.com en dat is behoorlijk goedkoper dan bij bijvoorbeeld Intertoys. Dus is dit iets voor jouw zoon of dochter, sla dan je slag bij Bol.com. Kijk HIER voor info en prijs.

 

NERF Blaster winnen?Deze NERF winnen?

Wij mogen, hoe cool!, een Nerf N-Strike Elite Infinus Blaster weggeven!!! Wat je daarvoor moet doen?

 • Ga naar Facebook, geef ons actiebericht een heart en een reactie
 • Zorg ervoor dat je ons ook volgt, want dit mooie cadeau is alleen voor volgers en lezers
 • Extra winkans wanneer je hier met een geldig email adres een reactie achterlaat. Let op: je email adres wordt automatisch opgeslagen in ons email bestand. Je kan je hiervan altijd weer uitschrijven.

 

We maken op woensdag 28 november hier op de blog de winnaar bekend. Kennisgeving via Facebook. Die krijgt vervolgens t/m 29 november de tijd om de prijs te claimen via de mail. Gebeurt dat niet, dan gaat de prijs naar een ander. We willen namelijk graag dat de winnaar de Nerf voor pakjesavond in huis heeft.

DE WINNAAR VAN DEZE COOLE NERF IS GEWORDEN: SASKIA PALACHE. Gefeliciteerd Saskia. Stuur je ons even een mail met je adresgegevens naar info@website4mama.nl?

 

Meer blogs van Lonneke:

6 jaar en nog een speen, nou en?

6 jaar en nog een speen, nou en?

Mijn kind is 6 jaar en heeft een speen, een fiepje, een fup, een sabbeltje een foepje of een tutje. Maar eigenlijk is het gewoon een kunstduim,…

Kinderen moeten hun eigen rommel opruimen. Toch?

Kinderen moeten hun eigen rommel…

Een tijdje geleden besloot ik het op te geven. Nou ja, opgeven. Het was meer van richting veranderen. Maar je kan het ook zien als opgeven,…

Alles over babyzwemmen

Alles over babyzwemmen

Als je zwanger bent heb je heel veel vragen. Zo ook bijvoorbeeld: hoe zit dat nu met babyzwemmen? Kan ik dadelijk met mijn kindje ook gaan…

Mijn naam is Lonneke, ik ben getrouwd en heb 3 lieve kinderen Fay '06, Jins '07 en Ninte '13. Ik heb een geweldige baan als zwemdocent en sportinstructrice. Ik hou er van om kinderen en volwassenen iets te leren en te motiveren. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijfje als Essentrics instructrice. 

Pas sinds kort kwam ik erachter hoe ik de al jaren vast zittende verhalen in mijn hoofd kon bevrijden in de vorm van een Blog. Ik geniet van schrijven. Ook op mijn eigen blog Mamapoester lees je een hoop herkenbaarheid, tips, en dagelijkse strubbelingen van het moederschap met een beetje humor en een tikkie overdrevenheid.

Reacties 60

 1. Marlon Kok-Toet

  nov 21, 2018 at 07:53

  gaaf! mijn zoon van 8 is gek van deze pistolen!!  1. Saskia

   nov 21, 2018 at 07:58

   Deze is echt heel stoer. Ik maak heel graag kans voor mijn zoontje. 2. Afra Peeters-Stans

  nov 21, 2018 at 07:56

  Wat een gaaf ding! Het enige wat mijn zoon op zijn verlanglijstje heeft zijn geld en nerfs, dus hij zal het echt geweldig vinden om deze te winnen/krijgen! 3. Wendy g

  nov 21, 2018 at 07:57

  Onze knul zat net nog filmpjes te kijken op YouTube over deze nerf! Grote ogen en de wens "om deze aan sint te vragen". Hoe gaaf zou het zijn als hij hem echt krijgt! Toffe actie! 4. Esther Hofstra

  nov 21, 2018 at 08:00

  Mijn zoon van 7 laat me elke dag zijn verlanglijstje zien waar een Nerf bovenaan prijkt. Dit zou echt een geweldig cadeau zijn voor mijn stoere jongen! ?? 5. Sandy v geul

  nov 21, 2018 at 08:01

  Daar zou ik mijn topper Kenji een groot plezier mee doen!!! 6. Die nerf zouden beiden zoons blij mee zijn! 7. Ingrid Hopster

  nov 21, 2018 at 08:09

  Quinten heeft deze erg hoog op zijn verlanglijstje staan voor zijn 9de verjaardag op 5 december dus ik doe erg graag mee 8. Miriam

  nov 21, 2018 at 08:09

  Wauw met een geweldige nerf, mijn zoon van bijna 7 zou deze helemaal geweldig vinden. Hij roept al heel lang dat hij een nerf wil waarin meer dan 1 pijltje in kan ?? 9. elisabeth maria martina

  nov 21, 2018 at 08:12

  kleinzoon tije word hier helemaal happy van 10. Selina

  nov 21, 2018 at 08:14

  Ah-Ha dit is wat Kiona bedoelde! Het stond niet in HET boek had ze het over en ze had het bij een vriendje gezien.....
  Dit pistool is HET cadeau denk ik hahahahaha. 11. Joyce

  nov 21, 2018 at 08:16

  Wauw dat zou mijn zoontje geweldig vinden. En het zou een suoer kado zijn voor zijn 10de verjaardag. Dus ik maak heel graag een kansje voor mijn bijna tiener???????????? 12. Maaike

  nov 21, 2018 at 08:30

  Mijn blauwhelmpje is inmiddels helemaal gek van nerf. Wat zouden we graag winnen zeg. 13. Viv Schobben

  nov 21, 2018 at 08:35

  Hier in huis woont een jongetje en hij mag in december alweer 8 worden. Als er iets hoog op zijn wensenlijstje staat dan is het een Nerf haha. Tja bij welk jongetje niet hè denk ik dan. Het is toch wel erg gaaf speelgoed voor ze. Het zou toch de verrassing van het jaar zijn want eigenlijk vindt mama Nerf een beetje gevaarlijk. Gelukkig weet hij er al bij vriendjes goed en veilig mee op te gaan dus we wagen de gok ;-). Waag dan ook graag een kansje voor onze topper. Weet zeker dat zijn ogen gelijk gaan stralen! 14. Jacqueline Van de Manakker

  nov 21, 2018 at 08:46

  Wow dit staat bovenaan het verlanglijstje van onze stoere man, dus ik waag heel graag een kansje 15. Stephanie

  nov 21, 2018 at 08:54

  Op elk briefje, elk 'belletje naar sinterklaas, maar mijn kleine man wil een nerf pistool. Hoe blij dan ik hem dan met dit gave ding maken? Net als zijn papa overigens die er net zo gek van is. ???? 16. Cobi

  nov 21, 2018 at 08:55

  Wauw ik heb hier een jongetje die daar heel blij van wordt!! 17. Leandra

  nov 21, 2018 at 09:20

  Deze kans kan ik niet voorbij laten gaan voor mijn liefzoon. Dit is wel echt een hele stoere nerf pistool! 18. Kim

  nov 21, 2018 at 09:28

  Wooooow maak onze zoon blij! Wat een gave nerf!! Ik waag graag een kansje 19. Nienke Coppelmans

  nov 21, 2018 at 09:30

  Wauw, deze staat hoog op mijn zoontjes verlanglijstje! 20. Chantal meex

  nov 21, 2018 at 09:32

  Zo gaaf. Een nerf Blaster
  Mijn zoon van net 11 is gek op nerf pistolen .
  Deze soort van automatische nerf zou hij helemaal vet vinden dat weet ik zeker.
  Voor deze leeftijd vind ik een cadeau lastig maar deze nerf blaster is echt het perfecte cadeau.

  Hij is boven mijn budget dus dat kan ik hem niet geven.
  Maar deze winactie zou echt ideaal zijn. Dat ik hem dit mischien toch kan gunnen.

  Ik weet zeker dat hij meteen naar zijn vrienden gaat on ze op te halen voor een potje nerf.
  Dan zou zijn sinterklaas niet meer stuk kunnen.

  Echt een super gift. 21. Paula

  nov 21, 2018 at 09:50

  Ik wil hem heel graag winnen voor mijn man zodat hij heerlijk kan schieten met een neefje en ons zoontje de pijltjes op kan ruimen. 22. Annie den Uijl - Oudshoorn

  nov 21, 2018 at 10:13

  Wauw, dit is echt wat voor Dilano. Ik doe graag mee. 23. Heidie van der Steeg

  nov 21, 2018 at 10:14

  Heel erg supergaaf, ik denk dat mijn zoon van 8 deze Nerf ook zo zal beschrijven als hij er mee heeft gespeeld.
  Hopelijk zit dit op pakjesavond in de zak van Sinterklaas voor hem. Hij zal een gat in de lucht springen dan. 24. sylvia

  nov 21, 2018 at 10:18

  wauw, onze Yoeri is helemaal weg van nerfs, zijn grootste wens is een nerf met magazijn want dat is extra cool!! ik doe graag mee met deze leuke actie! 25. Monique Alys

  nov 21, 2018 at 10:46

  Wat een mooie prijs is dit!! Mijn dochter heeft hem als eerste uit het speelgoedboek geknipt en op haar verlanglijstje geplakt. Wat zou het geweldig zijn om zo'n groot kado voor haar in de zak te kunnen stoppen!! 26. Patricia Paling

  nov 22, 2018 at 12:21

  Wow!!! Echt super stoer! ???? Dat zou nou echt een super gaaf cadeau zijn voor mijn 9-jarige kanjer! Grote fan van Nerf! Hij kan er niet genoeg van krijgen... ???????????? 27. Melissa Westermolen

  nov 22, 2018 at 06:40

  Mijn zoon Ryan van 9 heeft dit jaar weinig wensen voor pakjesavond.
  Maar 1 item heeft hij op zijn verlanglijstje staan. En je raadt het al.... dat is de Nerf Infinus. Wat zou het mooi zijn om deze ook daadwerkelijk in de zak te kunnen doen. 28. Frederique

  nov 22, 2018 at 07:09

  Ik moet je zeggen dat ik aan het begin nog best moeite had met Nerf omdat ik niet zo van de speelgoedwapens ben maar zoontje speelde ermee bij vrienden en was met een verkocht. En inderdaad het zorgde voor lekker veel naar buiten en lekker bewegen dus toen was ik ook om haha. Hij heeft nu een kleintje en een veiligheidsbril. Ik doe voor hem mee voor een groter exemplaar ???? 29. Marjo

  nov 22, 2018 at 07:45

  Wauw wat een te gekke actie! Jonathan vind hem helemaal geweldig, zonder jullie review te lezen kon hij helemaal vertellen hoe het werkte, mama die is zo gaaf! Wie weet kan ik hem verassen of Bouma dat wordt de sint dan! 30. Patricia lubbertje

  nov 22, 2018 at 08:00

  Ik maak graag kans. Wat een gaaf kado zeg. Daar zou onze zoon heel blij van worden. 31. Marian B

  nov 22, 2018 at 10:46

  Een nerf pistool staat hoog op het verlanglijstje van mijn zoon. Ik moet daarom wel meedoen aan deze mooi winactie! 32. Marleen Kulk

  nov 22, 2018 at 12:32

  Wauw! Die is wel heel cool! Mijn oudste zoon leent nu altijd een nerf pistool van zijn vriendje als ze met alle klasgenootjes een zogenaamd 'nerf gevecht' doen, hartstikke lief en hij vind dit ook helemaal niet erg, maar ik zou zijn gezicht wel eens willen zien als hij hoort en ziet wat voor Blaster hij zelf een keer mee zou kunnen nemen! 33. Saskia

  nov 22, 2018 at 04:03

  Deze Nerf vinden mijn ouste 2 zoons fantastisch en staat dan ook bij beiden op het lijstje. De ouste van 10 gaat regelmatig met zijn Nerfs en vriendjes buiten spelen. We duimen!! ?????? 34. Super stoer buitenspeelgoed!!! En t leuke is dat het lang mee gaat....die van mij zijn nu jonge tieners maar dit staat op hun verlanglijstje 35. Goele H

  nov 22, 2018 at 08:42

  Wauw wat stoer die Nerf N-Strike Elite Infinus Blaster! Binnenkort hebben we eindelijk een tuin en dan kan er ook heerlijk in gespeeld worden. Misschien wel met dit leuke Nerf speelgoed. Ik doe alvast mee en duim dat ik hem binnenkort aan mijn zoon kan overhandigen. 36. Cath Lindekens

  nov 23, 2018 at 08:46

  Dat zou wat zijn voor mijn lieve Tijs! 37. Als wij dit cadeau aan onze zoontjes van 5 1/2 en 7 mogen geven, dan kan hun en onze dag niet meer stuk! Het zijn 2 enorme Nerf fans en kunnen hier onwijs leuk samen mee spelen! 38. anita kempenaers

  nov 25, 2018 at 11:48

  doe graag mee voor mijn kleinzoontjes die hier zeer blij mee zullen zijn 39. harry brants

  nov 25, 2018 at 03:50

  zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes kunnen ze daar samen mee buiten spelen 40. Femke Dekker

  nov 26, 2018 at 07:59

  Wat een stoer cadeau. Onze Gijs zou dit helemaal te gek vinden! 41. Sonja Hubregtse

  nov 26, 2018 at 12:46

  Stoere prijs hoort toch bij stoere knul!? Dat is onze zoon ;) 42. Corinne de Graaf

  nov 27, 2018 at 10:19

  Ik doe graag mee voor mijn zoon van 9 jaar.Heeft al wat van Nerf maar deze is wel heel mooi. 43. Karin Zoutman

  nov 27, 2018 at 03:07

  Wat gaaf, daar zou mijn zoontje helemaal te gek gaaf blij van worden :)
  Wat een toffe nerf, ik deel het ook met je dat ik, als mama, dit stiekem ook wel tof ga vinden ;) 44. Ingeborg

  nov 27, 2018 at 03:07

  Supergaaf!
  Voor mijn zoon die volgende week 10 wordt, maak ik graag kans. 45. cindy pater

  nov 27, 2018 at 03:10

  Te gek zeg. Ik doe heel graag mee voor mijn dochter, die is gek op NERF 46. Fan Hazen

  nov 27, 2018 at 04:08

  Hier ook een Nurf fan in huis.Wij doen graag mee???? 47. Fan Hazen

  nov 27, 2018 at 04:10

  Hier ook een Nurf fan in huis.Wij doen graag mee???? 48. Fan Hazen

  nov 27, 2018 at 04:10

  Hier ook een Nurf fan in huis.Wij doen graag mee???? 49. Myrna

  nov 27, 2018 at 04:47

  Wauw, deze zou mijn stoere dochter echt geweldig vinden! En ik ook, want al het speelgoed waardoor ze achter de laptop uitkomt juich ik toe, haha. 50. Tjitske Groen-Scholtanus

  nov 27, 2018 at 06:26

  Heel graag maak ik kans voor onze zoon. Die vindt nerf helemaal te gek. 51. Marian Zw

  nov 27, 2018 at 06:49

  Oh dat zou leuk zijn, ik zie die oogjes al glinsteren! Wat een cadeau zeg, een echte jongensdroom 52. Bianca

  nov 27, 2018 at 08:27

  Loot heeeeel graag mee voor mijn zoontje ???? 53. Rian Boogaard

  nov 27, 2018 at 11:25

  ?? te gek! Onze 9 jarige Timo werd razend enthousiast toen hij deze in de winkel zag! Hij is dan ook wel erg cool en ja als het dan nog automatisch gaat is het nog interessanter en sneller!! Je review is super leuk geschreven ik werd er zelf gewoon enthousiast van, ik zou het giga gaaf vinden om hem compleet te verrassen!!! We duimen!!!! 54. Marieke

  nov 28, 2018 at 07:12

  Hoop dat je de lootjes nog niet in de grote pot hebt gedaan!
  Kunnen we nog net meedingen naar deze gave prijs! Want deze vindt mijn zoon geweldig! 55. Maaike

  nov 28, 2018 at 07:37

  Zo leuk. Hier 2 jongens en op dit moment 1 nerf, dus om het plezier compleet te maken. 56. Clancy

  nov 28, 2018 at 07:40

  Mijn zoon van 9 is gek op nerf wat zou hij hier blij van worden. Of juist zijn zus .... kan ze een keer wraak nemen 57. Carolina

  nov 28, 2018 at 08:51

  Onze zoon van 9 wil deze zo graag.
  Hij telt iedere week zijn spaarpot na of er al genoeg geld in zit.........
  Als we hem winnen wordt zijn sinterklaas feest dit jaar de allerleukste!! 58. melissa

  nov 28, 2018 at 11:31

  Wat een superstoer cadeau zeg. onze Jarno (en zijn vriendjes) weten hier wel raad mee. ook nu met het koudere weer kunnen ze toch lekker buiten spelen dan! 59. Saskia

  nov 28, 2018 at 06:41

  Wouw!!! Er gaat iemand heeeel blij worden dit weekend met sinterklaas. Bedankt, ik stuur een mail!!!!This thread has been closed from taking new comments.