);

Review: LoveStation22 maxi jurk

Review: LoveStation22 maxi jurk

Ik had weleens van LoveStation22 gehoord, maar er nooit echt naar gekeken. Tot onze dochter Sjors een setje mocht uitkiezen voor deze review. We gingen samen naar de LoveStation22 website en we werden meteen verrast door alle gezellige vrolijke kleuren en printjes.

Sjors scrolde direct door naar de maxi jurken, want die zijn favoriet hier in huis. En wat een toffe maxi jurken zitten er tussen. Van stoer neon groen met zwart, tot blauw met peach kleur. Sjors koos voor de Maxidress Linde Coral met een printje van cactussen. Daarbij kozen we nog de kort vestje in het zwart met een ritsje. Dit voor de koudere dagen, die er helaas meer zijn in Nederland dan de warmere en waardoor ze de jurk dus langer door kan dragen.

Eenmaal in huis moest hij meteen aan. Het regende buiten maar ach, zo kon mama meteen foto's maken voor deze review. Sjors vindt het onwijs leuk om voor de camera van mama te staan dus de foto's waren zo genomen. Maar de jurk wilde ze naderhand natuurlijk niet uit. Dan maar een maillot eronder en dan komt dat vestje ook meteen van pas. We kunnen wel een zonnetje in huis gebruiken met die donkere saaie dagen. Gelukkig is er zonniger weer in aantocht!

 

LoveStation22 zomer maxi jurkLoveStation22 zomerjurk review

 

Over het merk lovestation22

Lovestation22 is een stoer Nederlands merk voor avontuurlijke meisjes tussen de 4 en 12 jaar. Het is meisjesachtig en hip. De jurkjes, rokjes en shirtjes hebben vrolijke kleurtjes en printjes en je kunt ze altijd combineren met bijpassende vestjes, jasjes en leggings. De kleding is gemaakt van een fijne stof die lekker zit en mooi blijft. Ik vind LoveStation22 ook nog eens heel betaalbaar.

LoveStation22 haalt de inspiratie voor de collecties uit de natuur, dus je vindt altijd een uniek printje van dieren en planten terug in de ontwerpen. En het mooiste van alles is: wanneer je kleding koopt van Lovestation22 steun je meteen een goed doel. Voor ieder verkocht kledingstuk gaat er dit jaar een bijdrage naar het Wereld NatuurFonds.

Kortom, zeker een kijkje in de webshop van Lovestation22 waard en ze hebben nog zoveel meer leuks voor deze zomer!

 

Meer blogs van Yvonne:

Thuis doen tijdens de Coronacrisis met je kleuter

Thuis doen tijdens de Coronacrisis…

Nu de kinderen minimaal 3 weken niet naar school kunnen vanwege de Coronacrisis en ik als zzp-er weinig tot geen opdrachten heb, maken we…

Niet meer uitglijden met Ockyz Zwemsokken + winactie

Niet meer uitglijden met Ockyz…

Ik hoor in het zwembad vaders en moeders roepen : ‘Kijk uit, niet rennen!’ ‘Loop voorzichtig!’ ‘Pas op dat je niet uitglijdt!’ En logisch…

Dierenpark ontdekt: Faunapark Flakkee

Dierenpark ontdekt: Faunapark Flakkee

Wij werden uitgenodigd voor een dagje Faunapark Flakkee, een dierenpark in Goeree Overflakkee. Nog geen half uurtje rijden van ons vandaan…

Mijn naam is Yvonne en ik ben geboren in 1982. Ik woon samen met mijn dochter Sjors (5) in Willemstad (NB). Ik was jaren werkzaam in de kinderopvang, maar mijn contract liep af en daarom heb ik van mijn hobby fotografie mijn werk gemaakt. Je kan mijn werk bekijken op ShotsbyVon.nl

We houden ervan om naar de Efteling te gaan, een wandeling in het bos of aan het strand te maken, maar ook thuis schminken, knutselen, verkleden en dansen doen we graag. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.