);

Review: LEGO movie 2 videogame + win!

Review: LEGO movie 2 videogame + win!

Ik hoor het van meerdere moeders om mij heen. Ook zij begrijpen niet waarom hun kroost de film LEGO movie 2 zo leuk vindt. Ik heb de film met hangen en wurgen uitgezeten. “Leuk hè mam”, zei mijn dochter na afloop. Ik keek haar wat ongelovig aan. “Meen je dat nou serieus”, vroeg ik haar. “Ik vond er werkelijk geen bal aan”, en ik hoorde 2 moeders achter mij in de lach schieten. “Jullie ook?”, vroeg ik en ik kreeg een bevestigende knik met knipoog.

Maar nogmaals… dochter was er helemaal vol van, snapte niet waar ik het over had, en die nieuwe videogame van LEGO Movie 2 voor haar Nintendo Switch was dan ook heeeel welkom!

Let op: dit artikel bevat een winactie

 

De LEGO Movie 2 videogame voor Nintendo Switch

De videogame is er niet alleen voor de Nintendo Switch, maar ook voor Playstation 4, Xbox One en PC. En laten we nou voor die laatste 3 een winactie hebben! Lees daarvoor snel verder.

Je kan ervoor kiezen de game te spelen als o.a. Emmet Brickowsky of als Lucy (zonder achternaam). Onze dochter koos uiteraard voor haar rolmodel Lucy, de stoere chick die de klus klaart. Het videospel is opgebouwd uit legosteentjes en doet inderdaad erg denken aan de film. Terwijl je LEGO blokjes verzamelt, krijg je allerlei opdrachten om te doen. Denk daarbij aan bouwen, dino’s de stal in helpen, racen en puzzelen. Het spel werd instinctief door mijn dochter gespeeld. Ik denk alleen wel dat het spel pas echt gaat leven voor een kind als deze ook de film gezien heeft. Het spel is daar wel een uitgeklede versie van en volgt de film niet helemaal of slaat delen van het verhaal over, maar bepaalde aspecten komen er wel in terug, zoals de gevechten met LEGO DUPLO, de dino’s, etc.

Het spel duurt al met al ongeveer 6 uur, maar zo lang heeft dochterlief het nog niet gespeeld. Dan zijn we weer een paar weken verder en moeten jullie nóg langer wachten op deze review en de winactie wink

Dochter is erg te spreken over deze game net als ze dat was over de film. Omdat er tussendoor veel tekst te lezen is voor de opdrachten, is het spel (vinden wij) niet geschikt voor kinderen onder de 7 jaar. Tenzij je natuurlijk graag een tijd lang alle opdrachten wil voorlezen voor je kind.

 

Wat kost LEGO Movie 2 voor Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 en PC?

De adviesprijs voor de game bedraagt 39,99 maar ik zie het spel voor de Playstation 4 bij Bol.com slechts 31,99 kost en voor Xbox One 34,99. Het spel voor de Nintendo Switch zoals wij die hebben kost inderdaad de adviesprijs.

 

En nu de winactie!

Wij mogen 2 kindjes heel blij maken met een download code voor de Xbox One, Playstation 4 of PC. Hoe je kans maakt?

  • Ga naar het actiebericht op Facebook en geef dit bericht een hartje of duimpje
  • Geef op Facebook ook een leuke reactie en geef aan of je het spel voor de Xbox One, Playstation 4 of PC wilt winnen

 

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd:

  • Karin de Zwaan
  • Fleur Miller

Jullie winnen een downloadcode voor Xbox One, PS4 of PC. Stuur je even een mail naar info@website4mama.nl je voorkeur voor systeem door en je ontvangt je code z.s.m.

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 1

  1. elisabeth maria martina

    mrt 25, 2019 at 07:39

    wat een geweldig kado voor jarige kleinzoon tijeThis thread has been closed from taking new comments.