);

Laarsjes van Koel4Kids

Laarsjes van Koel4Kids

Nog niet eerder waren we in de gelegenheid om schoenen of laarzen te reviewen van Koel4Kids. In mijn gedachten waren de schoenen van dit Nederlandse schoenenmerk altijd felgekleurd, maar dat is inmiddels niet meer zo. Of misschien is het zelfs nooit zo geweest en bestond dat idee alleen in mijn perceptie. Je kunt tegenwoordig in ieder geval net zo makkelijk slagen voor zwarte, bruine en grijze laarzen als voor laarzen met de bekende felle kleuren geel, rood en blauw.

 

Over de schoenen van Koel4Kids

De schoenen en laarzen van Koel4Kids hebben een uitneembaar voetbed. Dat is heel handig bij het bepalen van de juiste maat. Je hebt lekker de ruimte voor je tenen bij dit merk. Koop ze daarom niet te groot, maar gewoon op maat. Heeft je kindje echt een heel smal voetje, dan vind ik deze laarzen van Koel4Kids minder geschikt. Deze laars is echt voor de gemiddelde of misschien zelfs bredere kindervoet. Maar dan zit het ook wel fantastisch. Echt Nederlandse kwaliteitsschoenen dus. En je weet… daar ben ik gek op.

Soepel leer, een soepele rubberen spekzool met schokdemping en in het geval van deze laarzen, die ook in het bruin, zwart en kaki verkrijgbaar zijn, een heerlijk warme voering van nepbont. Maar ze hebben zoveel meer leuke modellen.

 

Kleding combinaties met de Koel4Kids laarsjes

Dit grijze laarsje combineerden we met de armybroek en het legergroene vest van Geisha. Alsof de boots gemaakt zijn voor deze Geisha combinatie, of andersom natuurlijk. Ik kan wel stellen dat dochter dit aantrok en het niet meer uittrok. Hier gaat ze veel lol van hebben deze winter.

Koel4Kids wintercollectie bootsKoel4Kids meisjes boots

 

Ook combineerden we de Koek4Kids laarzen met de zwarte skinny met grijze zijstreep en met de grijze GRL PWR sweater van Indian Blue Jeans. Een stoere outfit voor elke dag naar school en ravotten in het bos en speeltuinen in de weekenden.

Koel4Kids stoere bootswinterlaarzen meisjes Koel4Kids

 

Deze leuke laarsjes koop je voor € 89,95, wat een heel nette prijs is voor een kwaliteitslaars van Nederlandse makelij. Je hebt Koel4Kids voor de mini’s die hun eerste stapjes gaan zetten, peuters, meisjes en jongens en er is een enorme variatie in kleuren en modellen verkrijgbaar.

Koel4Kids heeft een eigen webshop waar je de hele collectie kunt bekijken en shoppen.

Marisa is heel blij met haar lekker warme Koel4Kids boots. Heb jij al een mooi paar laarzen in huis gehaald voor je kind? Ik vind deze echt een aanrader!

» Lees meer over kindermode!

De foto's zijn gemaakt door Wen's Fotografie

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.