Laarsjes van Koel4Kids

Laarsjes van Koel4Kids

Nog niet eerder waren we in de gelegenheid om schoenen of laarzen te reviewen van Koel4Kids. In mijn gedachten waren de schoenen van dit Nederlandse schoenenmerk altijd felgekleurd, maar dat is inmiddels niet meer zo. Of misschien is het zelfs nooit zo geweest en bestond dat idee alleen in mijn perceptie. Je kunt tegenwoordig in ieder geval net zo makkelijk slagen voor zwarte, bruine en grijze laarzen als voor laarzen met de bekende felle kleuren geel, rood en blauw.

 

Over de schoenen van Koel4Kids

De schoenen en laarzen van Koel4Kids hebben een uitneembaar voetbed. Dat is heel handig bij het bepalen van de juiste maat. Je hebt lekker de ruimte voor je tenen bij dit merk. Koop ze daarom niet te groot, maar gewoon op maat. Heeft je kindje echt een heel smal voetje, dan vind ik deze laarzen van Koel4Kids minder geschikt. Deze laars is echt voor de gemiddelde of misschien zelfs bredere kindervoet. Maar dan zit het ook wel fantastisch. Echt Nederlandse kwaliteitsschoenen dus. En je weet… daar ben ik gek op.

Soepel leer, een soepele rubberen spekzool met schokdemping en in het geval van deze laarzen, die ook in het bruin, zwart en kaki verkrijgbaar zijn, een heerlijk warme voering van nepbont. Maar ze hebben zoveel meer leuke modellen.

 

Kleding combinaties met de Koel4Kids laarsjes

Dit grijze laarsje combineerden we met de armybroek en het legergroene vest van Geisha. Alsof de boots gemaakt zijn voor deze Geisha combinatie, of andersom natuurlijk. Ik kan wel stellen dat dochter dit aantrok en het niet meer uittrok. Hier gaat ze veel lol van hebben deze winter.

Koel4Kids wintercollectie bootsKoel4Kids meisjes boots

 

Ook combineerden we de Koek4Kids laarzen met de zwarte skinny met grijze zijstreep en met de grijze GRL PWR sweater van Indian Blue Jeans. Een stoere outfit voor elke dag naar school en ravotten in het bos en speeltuinen in de weekenden.

Koel4Kids stoere bootswinterlaarzen meisjes Koel4Kids

 

Deze leuke laarsjes koop je voor € 89,95, wat een heel nette prijs is voor een kwaliteitslaars van Nederlandse makelij. Je hebt Koel4Kids voor de mini’s die hun eerste stapjes gaan zetten, peuters, meisjes en jongens en er is een enorme variatie in kleuren en modellen verkrijgbaar.

Koel4Kids heeft een eigen webshop waar je de hele collectie kunt bekijken en shoppen.

Marisa is heel blij met haar lekker warme Koel4Kids boots. Heb jij al een mooi paar laarzen in huis gehaald voor je kind? Ik vind deze echt een aanrader!

» Lees meer over kindermode!

De foto's zijn gemaakt door Wen's Fotografie

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.