De Kurio Smartwatch, hét slimme horloge

De Kurio Smartwatch, hét slimme horloge

“Ja mama, die wil ik heel graag voor Sinterklaas” en dochterlief wijst naar de tv waar net de Kurio Smartwatch voorbij komt op de reclame. “Oh ja?”, zeg ik terwijl ik gniffel in mezelf, want leer mij me dochter kennen… “Ja, je kunt er foto’s en filmpjes mee maken en spelletjes op spelen”. “Oh, en kun je er ook op klokkijken?, vraag ik. “Ja, ik geloof van wel”, zegt ze. Ik kan je vertellen… dat kan inderdaad.

De verrassing was voor haar dus ook groot toen we van Kurio een Smartwatch ontvingen om te testen. Ze was helemaal in de gloria.

 

Wat zit er op de Kurio Smartwatch?

Voor ouders

Wanneer je de Kurio Smartwatch voor het eerst instelt, dan kun je als ouder direct belangrijke informatie kwijt als de gegevens van je kind, waaronder bloedgroep, eventuele medische aandoeningen, wie te contacten in geval van nood, etc. Gewoon handig en goed over nagedacht door Kurio.

 

Voor kinderen

De Kurio Smartwatch heeft verschillende motion spelletjes, wat inhoudt dat je spelletjes speelt door je horloge alle kanten op te bewegen. Je maakt en bewerkt je eigen foto’s en filmpjes, je kunt er muziek mee maken en muziek op afspelen. Het horloge werkt op android en is te synchroniseren en communiceert met andere mobiele apparaten. Heeft je vriend of vriendin ook een Kurio Smartwatch dan kun je met elkaar communiceren en samen spelletjes spelen via Bluetooth. Je kunt het horloge zelfs gebruiken als handsfree telefoon als het gekoppeld is aan een android smartphone. En je kunt er uiteraard op klokkijken. Zowel digitaal als analoog. En dat is voor dochterlief belangrijk, want klokkijken is nog steeds heel moeilijk.

Maar misschien kan Marisa jullie nog veel beter uitleggen wat er allemaal met de Kurio Smartwatch kan. wink

En Kurio zelf heeft ook een heel goed filmpje waarin duidelijk wordt waar je dit slimme horloge allemaal voor kunt gebruiken….Kijk maar.

 

Wat vinden wij van de Kurio Smartwatch?

Absoluut een heel leuke gadget voor kids. Dit is speelgoed waar ze echt wat aan hebben. Het gaat niet snel de kast in, want naast het feit dat het een praktische functie heeft en daarmee dus ook een rol vervult in het dagelijks leven (klok kijken) kun je er zoveel meer mee dan een gewoon horloge.

Kurio SmartWatchEen klein minpuntje van de Kurio smartwatch is dat het redelijk groot is voor een kinderpols. Het bandje is soepel, goed passend te maken en makkelijk zelf om te doen voor een kind, maar het horloge zelf is al groot genoeg voor een volwassen pols. De Smartwatch steekt aan een kinderpols aan beide zijden uit. Had van mij dus wat kleiner gekund.

Je koopt de Kurio Smartwatch voor € 69,99 en dat is natuurlijk wel serieus geld voor een kinderhorloge. Maar als ik moet kiezen voor speelgoed waar ze wat aan hebben en wat ook echt gebruikt gaat worden of speelgoed dat er alleen maar is voor de leuk en de heb en wat hier vaak na een paar weken in de kast verdwijnt, dan weet ik het wel. Dan ging ik dus voor de Smartwatch, want daar wordt op dit moment én zeker ook in de toekomst heel veel lol aan beleefd.

Je koopt de Kurio SmartWatch bij alle grote speelgoedwinkels en natuurlijk online bij Bol.com. Het slimme horloge is er in het blauw en roze.

Wat denk je is de Kurio Smartwatch iets voor jouw kind?

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.