);

De Kärcher heggenschaar een super sexy machientje

De Kärcher heggenschaar een super sexy machientje

Super sexy machientje!, roept manlief als de Kärcher HGE 18-50 heggenschaar binnenkomt voor een uitgebreide test. Nou heb ik zelf niet zoveel met tuingereedschap, maar kan zijn enthousiasme wel begrijpen. We hebben zelf geen elektrische heggenschaar en moeten altijd die van de buurman lenen. En hoewel we goed omgaan met de buren blijft dat toch altijd een drempel. Je kan je schaar niet pakken op het moment dat jij het wil of je heg het nodig heeft.

Buiten dat: dit super sexy machientje is draadloos. En dat alleen al is een genot. Ook voor mij. Want een man die vloekend en tierend in de tuin rondloopt omdat hij weer eens met de heggenschaar door het snoer heen is gegaan, is echt niet grappig. Het is ons of eigenlijk hèm meer dan eens overkomen.

Zie hieronder het bewijs hiervoor wink

kapot snoer bij het snoeien van je heg

 

Je heg snoeien

Deze heggenschaar van Kärcher komt zó goed van pas! Zo waren onze platanen toe aan een trimbeurt. Als je dat namelijk een paar maanden niet doet, dan heb je binnen de kortste tijd 2 meter hoge takken die recht omhoog steken. Met de heggenschaar was de klus binnen een half uurtje geklaard.

Ook de meer dan 30 meter lange en ruim 2 meter hoge beukenhaag die rondom onze achtertuin staat kon wel weer wat gesnoeid worden. Met de verwijderbare en oplaadbare accu kon dat allemaal zonder tussendoor op te laden. Ideaal!

Heg snoeien met de Kärcher heggenschaar

 

Over de Kärcher heggenschaar

Zoals gezegd is de heggenschaar van Kärcher snoerloos en werkt daarom op een oplaadbare accu. Of je nu een heggenschaar, een buxusschaar, een grasmaaier of een graskantentrimmer aanschaft, ze werken allemaal op dezelfde accu en die kan je dus onderling uitwisselen met een heel makkelijk kliksysteem.

Je koopt je Kärcher tuingereedschap dan ook éénmalig met accu en daarna gewoon zonder accu. Heb je meerdere tuingereedschappen van Kärcher dan is dat uiteraard ideaal en uiteindelijk ook kostenbesparend.

Onze heggenschaar snoeit takken tot wel 2,2 cm in doorsnede. Dat is echt behoorlijk dik en het gaat vrijwel moeiteloos.

De Kärcher HGE 18-50 heggenschaar

 

Hoe werkt de Kärcher HGE 18-50 heggenschaar?

Doordat de heggenschaar draadloos is, kan je ‘m heel makkelijk door heel de tuin meenemen zonder gesleep met snoeren. Het handvat is 180 graden kantelbaar waardoor je makkelijk de bovenzijde van een heg kunt snoeien als deze hoger is dan jijzelf bent. Ook makkelijk voor de rechte opgaande vlakken. De heggenschaar is met 3 kg beduidend lichter van gewicht dan die van onze buurman en volgens manlief is dat een enorm pluspunt ondanks dat hij niet onbedeeld is qua armspieren wink

Je moet na gebruik even in de gaten houden dat je de accu weer oplaadt, want anders zit je met een lege accu op het moment dat je je heggenschaar wilt gebruiken.

Je hebt de heggenschaar in verschillende zwaardlengtes. Wij hebben die van 50 cm. Om deze aan te schaffen betaal je 229,95. Dat is inclusief de accu met oplader. Wil je deze niet omdat je al een in bezit hebt, dan kost de Kärcher heggenschaar die wij hebben 129,95. Je hebt ze ook kleiner vanaf 99,95.

Check de Kärcher webshop voor alle soorten en maten van deze heggenschaar en check hier voor de hele range aan producten die werken op dezelfde accu.

 

Wat vinden wij nou écht van deze heggenschaar?

Needless to say is de Kärcher heggenschaar hét nieuwe speeltje van manlief als het gaat om tuingereedschap. Ik hoef alleen nog maar te opperen dat de heg een snoeibeurt nodig heeft en hij staat al met zijn nieuwe speeltje in zijn handen. Serieus! laugh 

Wij zijn er dus oprecht blij mee.

 

Meer blogs van Esmée:

 

Familietijd: écht samenzijn en kwaliteit-tijd thuis

Familietijd: écht samenzijn en…

Merk je dat je gezin langs elkaar heen leeft? Dat je ’s ochtends in de stress schiet om alle kinderen de deur uit te krijgen om op tijd op…

Babykleding trends: lekker warm de winter door

Babykleding trends: lekker warm…

Als de bladeren vallen en het weer steeds guurder wordt, wordt het ook steeds belangrijker om passende warme kleding in huis te halen. Vooral…

Gender reveal ideeën: de leukste onthullingen

Gender reveal ideeën: de leukste…

Ben je op zoek naar leuke gender reveal ideeën voor je gender reveal party? In dit artikel lees je hoe je hiervan een geweldig leuk feest…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.