Review: Go Vacation voor Nintendo Switch

Review: Go Vacation voor Nintendo Switch

Marisa (10 jaar): voor mijn verjaardag kreeg ik een Nintendo Switch en mijn droom kwam uit. Ik wilde of een hondje of een Nintendo Switch. Ik kreeg geen hondje maar gelukkig wel de Nintendo. Afgelopen week kwam het nieuwe Nintendo Switch spel Go Vacation uit en ik mocht dit spel testen. Super leuk!

 

Over Go Vacation voor Nintendo Switch

Wat ik fijn vind aan Go Vacation is dat het in het Nederlands is. Ik spreek wel goed Engels, maar met lezen vind ik dat nog wat lastig, dus dat is bij dit spel niet nodig. Met Go Vacation kan je 50 spelletjes spelen in 4 verschillende vakantiegebieden op het eiland Kawawii: een bergresort, een skiresort, het beach resort met veel waterspelletjes en een cityresort.

Ik heb nog lang niet alle spellen gespeeld, want zoals ik zei zijn het er 50. Dat is best heel veel. De spellen die ik vooral gespeeld heb, zijn op het strand en in het water en die vind ik heel tof. Bijvoorbeeld vissen, surfen, beach volleybal, quad rijden, met de waterscooter en waterpistool spuiten. Ik heb nog heel veel spelletjes te ontdekken, maar ik mag helaas van mijn moeder niet de hele dag achter mijn Nintendo Switch. sad Dus ik doe elke dag weer een nieuw spel. Zo doe ik er lekker lang mee.

Kijk je hieronder ook even naar mijn video? Daarin laat ik je zien hoe de game eruit ziet.

 

Gaan jullie ons YouTube kanaal ook volgen? 

 

5 sterren voor Go Vacation

Van alle Nintendo Switch spellen die ik nu heb, is dit mijn favoriete spel en ik geef het dus 5 sterren én een dikke duim omhoog.

+ veel verschillende spelletjes te spelen

+ grafisch mooi en mooie kleuren

+ leuk om te doen alleen maar ook tot 4 personen!

+ zelf je poppetje uitkiezen

+ Nederlandstalig

+ geen geweld (vindt mijn moeder fijn)?

+ niet moeilijk om te spelen

Geen minpunten vind ik.

 

Prijsklasse

Dit spel van Nintendo Switch Go Vacation is €49,- bij bol.com. Mijn moeder vindt dat wel even slikken, maar vindt het het ook wel waard. Ook omdat ik aan dit spel zoveel lol beleef (en papa vindt het ook leuk om te spelen).

Kijk HIER voor meer informatie en om Go Vacation te bestellen.

 

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Dweilen is leuker met de Kärcher Floor Cleaner FC5

Dweilen is leuker met de Kärcher…

Als je me al langer volgt, dan weet je het: ik ben een slechte huisvrouw. Ik ben geen lui persoon, want ik ben lichamelijk behoorlijk actief.…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.