);

5 redenen waarom een printer onmisbaar is

5 redenen waarom een printer onmisbaar is

Wij hebben vorig jaar een nieuwe printer gekocht omdat de oude of steeds vastliep, met 4 blaadjes tegelijk door de feed kwam of de toner continu op was of uitgedroogd. Ik ergerde mij rot aan die printer en moest ook regelmatig bij buren last minute nog een ticket van een of ander uitprinten. Eigenlijk is een goede printer gewoon een onmisbaar hulpmiddel in je huishouden. Voor mij belangrijker dan een swiffer of een hogedrukspuit. Hij redt het nog net niet bij de stofzuiger, maar het scheelt niet veel… wink

 

5 redenen waarom een goede printer voor mij onmisbaar is

  1. Nu met de Coronacrisis was ik maar al te blij dat ik die nieuwe HP printer had, want ik moest schoolschema’s uitprinten, verklaringen voor geleende schoolspullen, educatieve downloads en nog veel meer. En heb je kleinere schoolgaande kinderen in huis dan is een printer superfijn voor het uitprinten van kleurplaten en spelletjes. Wel ervoor zorgen dat je genoeg HP cartridges in huis hebt!

 

  1. Ik ben zelf niet zo digitaal ingesteld. Ik print namelijk alle tickets die digitaal verstuurd worden, als bioscoopkaartjes, gewoon uit. Bang als ik ben dat mijn telefoon ter plekke uitvalt of ik het document in mijn telefoon op dat moment niet kan vinden. En daar sta je dan…

 

  1. Als ZZP-er is een goede printer onontbeerlijk. Alle verkoop- en inkoopfacturen moet je uitprinten en netjes in een map bewaren. Ook je bankafschriften moet je uitprinten en bewaren. Maar ook als je geen thuiswerker of ZZP-er bent, krijg je soms rekeningen via de mail die bewaard moeten blijven of je hebt die ene belangrijke brief van school die je graag even op papier wilt zien en op je prikbord prikt ter herinnering.

 

  1. Uitnodigingen voor kinderfeestjes maak je makkelijk zelf. Nu kan je uiteraard steeds verder digitaliseren en de uitnodigingen ook digitaal versturen, maar kinderen vinden het altijd nog veel leuker om een uitnodiging op een kaartje of leuke brief te krijgen dan een appje via mama’s telefoon. Hier worden uitnodigingen nog zeker een jaar bewaard…

 

  1. De scan en kopieer functie van je printer is naar mijn mening heel belangrijk. Deze gebruik ik regelmatig als ik bijvoorbeeld een kopie moet maken van een identiteitskaart/paspoort of als ik een document dat ik via de mail krijg ondertekend retour moet sturen. Dan moet ik het eerst uitprinten, mijn handtekening zetten, inscannen en via mail retourneren. Dat gebeurt zeker een paar keer per maand. Dus koop je een nieuwe printer zorg er dan voor dat deze ook kopieert en scant.

 

Toffe Tips!

Check eens de website van JufMaike.nl want die heeft heel leuke printables voor alle leeftijden, zoals deze educatieve printables voor kinderen uit groep 3.

En kijk ook eens op de website van Gezinnig, want die hebben echt heel veel leuke gratis downloads. Van dag- en takenplanningen tot kleurplaten. Zeker de moeite waard.

De foto is van piixypeach by Shutterstock

 

Meer blogs van Esmée:

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.