);

Recensie: Prinsesje Lupine is jarig + winactie

Recensie: Prinsesje Lupine is jarig + winactie

Sjors (4 jaar) is dol op prinsessen. En helemaal op roze prinsessen, roze jurken, en glitterschoenen… Dus het is iedere dag feest om het boek van Prinsesje Lupine is jarig te lezen. Alleen de voorkant is al op en top prinses-achtig. De mooiste illustraties nemen je mee in de betoverende wereld van Prinsesje Lupine.

 

Het verhaal van Prinsesje Lupine

Vier samen met prinsesje Lupine haar verjaardag in een super mooi roze sprookjeskasteel. Waar de mooiste jurken hangen en schoenen staan. Samen met haar zusje Madelief treffen ze de voorbereiden voor het grote feest. Vlieg samen met alle andere prinsessen rond de torens en dans mee tot in de late uurtjes in de mooi versierde balzaal.

Het boek is gevuld met rijke illustraties en vooral heel veel roze! De tekst is op rijm en een plezier om keer op keer te lezen. Je wordt echt meegenomen in de betoverende wereld en Sjors droomt nu van zo’n prinsessenfeest. Je weet in het begin gewoon niet waar je eerst moet kijken want er is onwijs veel te ontdekken in de vrolijke illustraties die op iedere bladzijde staan.

 

Over Hanneke de jager

Hanneke is illustrator en beeldend kunstenaar. Ik ken haar niet, maar ze lijkt mij een heel lief persoon. Ik ontving dit boek met een persoonlijk kaartje van haar. Zo leuk! Ook zat er een vrolijke poster bij, die nu een mooi plaatsje heeft gekregen op Sjors haar kamer.

Hanneke ontwerpt en illustreert voor uitgeverijen en bedrijven. En zo maakt ze dus ook weleens eigen producten van haar illustraties. Zoals dit boek. Dit boek is gebaseerd op een dekbedovertrek dat Hanneke heeft ontworpen met een groot prinsessen paleis erop als dessin. Er is ook een bijpassend sierkussen van prinsesje Lupine. 

Note redactie: wij kennen Hanneke wel… ze is tevens de ontwerpster van ons logo wink

 

Prinsesje Lupine knutselpakket

Downloads

Wat ik zo leuk vind, is dat er gratis kleur- en knutselplaten te downloaden zijn op de website van Hanneke speciaal voor bij dit boek. Zo komt het boek nog meer tot leven. En wil je nog meer knutselen? Dan is er nog een Lupine DIY hartenslinger om te maken. Zo wordt de slaapkamer net zo mooi versierd als de balzaal in het boek. En ook is er een knutselpakket verkrijgbaar waarbij je Prinsesje Lupine aan kunt kleden in de mooiste jurken.

Kijk HIER voor de downloads

 

Wat vinden Sjors en ik van het boek?

Ik kan niet vaak genoeg benoemen dat ik erg onder de indruk ben van de mooie illustraties. Toen ik het pakketje openmaakte dacht ik meteen: ‘Wauw!’ De illustraties knallen van de kaft af en ik was direct nieuwsgierig naar het verhaal. En ook dat is super leuk. Je wordt helemaal meegezogen in een droomwereld voor prinsessen meisjes. Wie wil er nou niet zo’n feest met alleen maar roze en glitter? Waar je ook nog kan vliegen en mag dansen tot laat in de avond. Ik hou van verhaaltjes op rijm, dat leest altijd lekker weg. Ik ben fan! En nu ook benieuwd naar de andere boeken van Hanneke… En voor voorleesboeken is altijd plaats bij ons want we zijn dol op lezen/voorlezen.

Ik vroeg Sjors wat ze van het boek vond, haar antwoord hierop was luid en duidelijk: ‘Superleuk!’ En wat vind je er dan zo leuk aan? Dat ze een hele leuke verjaardag vieren, ik wil ook zo’n verjaardag! Lezen we hem vanavond weer?

Kijk HIER naar de boeken van Hanneke.

 

Prinsesje Lupine is jarig voorleesboekInformatie over Prinsesje Lupine is jarig

Hanneke geeft dit boek in beperkte oplage in eigen beheer uit. Achterin het boek is een losse poster met aan beide kanten een leuke prinsessen elfjes afbeelding erop.

Het boek kost € 15,95
30 pagina's binnenwerk, + extra gratis poster achterin, hardcover, 21 x 29 cm.

Kijk op de website van Hanneke voor haar boeken en andere producten als dekbedden en behang.

 

Wil jij Prinsesje Lupine is jarig winnen? Dat kan!

 

EN DE WINNAAR VAN DIT PRACHTIGE PRINSESSENBOEK IS:

ESTER KLOK

Gefeliciteerd Ester! Stuur je even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens?

 

Meer blogs van Yvonne:

Thuis doen tijdens de Coronacrisis met je kleuter

Thuis doen tijdens de Coronacrisis…

Nu de kinderen minimaal 3 weken niet naar school kunnen vanwege de Coronacrisis en ik als zzp-er weinig tot geen opdrachten heb, maken we…

Niet meer uitglijden met Ockyz Zwemsokken + winactie

Niet meer uitglijden met Ockyz…

Ik hoor in het zwembad vaders en moeders roepen : ‘Kijk uit, niet rennen!’ ‘Loop voorzichtig!’ ‘Pas op dat je niet uitglijdt!’ En logisch…

Een pup in ons gezin!

Een pup in ons gezin!

Al maanden, wat zeg ik, ruim anderhalf jaar denken we er aan en hebben we het er over. We zouden graag een hondje in huis willen… Maar wanneer…

Mijn naam is Yvonne en ik ben geboren in 1982. Ik woon samen met mijn dochter Sjors (5) in Willemstad (NB). Ik was jaren werkzaam in de kinderopvang, maar mijn contract liep af en daarom heb ik van mijn hobby fotografie mijn werk gemaakt. Je kan mijn werk bekijken op ShotsbyVon.nl

We houden ervan om naar de Efteling te gaan, een wandeling in het bos of aan het strand te maken, maar ook thuis schminken, knutselen, verkleden en dansen doen we graag. 

Reacties 4

 1. elisabeth maria martina

  feb 05, 2019 at 07:48

  DIT ZAL KLEINDOCHTER LISE HELEMAAL GEWELDIG VINDEN 2. Anita te Gussinklo

  feb 12, 2019 at 07:43

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje, heb de actie ook gedeeld op Facebook. 3. Anita te Gussinklo

  feb 12, 2019 at 07:43

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje, heb de actie ook gedeeld op Facebook. 4. voor mijn kleindochter Amy die mijn prinses is.This thread has been closed from taking new comments.