De Quapi zomercollectie van 2018 voor meisjes

De Quapi zomercollectie van 2018 voor meisjes

Ik ben gek op de Quapi kleuren. Lekker fel, lekker uitgesproken, lekker vrolijk. Maar hoe leuk ik het ook vind, dochterlief wordt dit jaar 10 en voor haar moet het steeds vaker STOER zijn. Blauw wordt verkozen boven roze en broeken boven jurkjes. Hoewel… soms kan ze weer terugvallen in haar roze en echte meisje-meisje outfits. Geen pijl op te trekken dus.

Toen ik eind vorig jaar de collectie van dit voorjaar en komende zomer mocht bewonderen in het hoofdkantoor van Quapi Kidswear viel me direct op dat de kleuren zachter zijn dan ik gewend ben bij Quapi. Er was zowaar een heel grijze lijn met een glansje te vinden. En dat was ook gelijk de lijn die mij het meeste aansprak voor mijn veranderlijke dochter. Stoer maar toch meisjesachtig.

Ik koos de set, maakte er een foto van (want er was natuurlijk nog niets online te vinden van deze nieuwe collectie) en liet het dochterlief zien. Ze was gelijk enthousiast, wat me eigenlijk niet verbaasde. Het is haar op het lijf geschreven. Pas geleden maakten we een paar mooie foto’s van deze leuke nieuwe Quapi set.

Quapi 2018 zomercollectieQuapi nieuwe collectie

 

Deze leuke en pittige combinatie bestaat uit een strakke grijskleurige legging met een leuk glansje, een plisé rokje met katoenen onderrokje, een sweater met hartjes en X-jes en een borstzakje met lovertjes én natuurlijk een heel gaaf grijs jeans jackje. Leuk te combineren met zwarte boots of witte hoge sneakers. Een heel leuke outfit voor de lente!

 

Quapi nieuwe collectieStoere meisjesoutfit van Quapi Kidswear

 

Hoe valt Quapi kinderkleding?

Zowel de meisjes als de jongens collectie is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m maat 164. Marisa kan dus nog ongeveer 2 jaar Quapi dragen en daarna is het gedaan. Ze heeft nu namelijk maat 146/152 en zou soms een maatje groter al mogen. Met pijn in mijn hart moeten we dan afscheid gaan nemen van dit leuke Nederlandse kinderkledingmerk.

Je hebt ook een te gekke collectie voor de mini’s die begint bij maat 56 t/m maat 86 en een collectie voor Newborn baby’s in maten 50 t/m 68. Je kunt dus bij Quapi Kidswear terecht vanaf baby tot ongeveer 13/14 jaar… tenzij je zo’n lang kind hebt als ik.

De Quapi kleding voor meisjes valt redelijk smal. Helemaal perfect voor mijn dochter Marisa met haar dunne beentjes en kleine kontje. Heb je een iets forser kind, dan zou ik sneller een maat groter nemen. Beter iets te lang dan te krap. Omdat er veel stretch in zit, zit het ook altijd lekker. Ook als je veel beweegt.

 

De rest van de Quapi zomercollectie

De rest van de Quapi zomercollectie zijn net zo prachtig qua kleur. De kleuren mogen er zijn en je kind gaat zeker niet op in de massa, maar ze zijn net iets minder fel dan ik in andere collecties gewend ben van Quapi. Ik vind het echt te gek! Mooie blauwtinten met mint wat een heel mooie combinatie is of perzikkleur en wat oranje accenten en zachtroze met grijs. Prachtig! Ook zag ik erg leuke swimwear voor deze zomer van Quapi. Hieronder een paar van mijn favorieten van deze lente- en zomercollectie. Kijk hier voor de volledige Quapi zomercollectie!

Je kunt via de website van Quapi niet je favoriete kledingstuk kopen. Bij jayno.nl hebben ze een zeer brede collectie van Quapi online beschikbaar, waaronder ook de setjes die hier getoond worden.

 

Quapi zomercollectie 2018Quapi bikiniquapi jurk

 

Wat vind jij van deze Quapi collectie? Ik ben er weg van.

Psstt: Wist je dat Quapi een zus krijgt? LEVV Girls gaat het heten en de eerste collectie verschijnt in augustus in de winkels. Het is een mooie maar ook lekker stoere collectie voor meiden met lef. Met mooie stoffen, prints, wat accenttinten en veel rock ’n roll. Als je dochter toe is aan een iets volwassenere en stoerdere look dan ben je alvast gewaarschuwd…. Want het wordt geweldig! Benieuwd? Via de Facebookpagina van LEVV wordt je op de hoogte gehouden.

De foto's van Marisa zijn gemaakt door Wen's Fotografie

 

Meer blogs van Esmée:

Lekker loungen en relaxen in de tuin

Lekker loungen en relaxen in de…

Geef mij 20 graden, zon en een heerlijk zitje uit de wind en ik heb een top dag! Voeg daaraan toe een e-book, een muziekje op de achtergrond,…

Tips voor zolderkamers

Tips voor zolderkamers

Wij wonen op een dijk en hebben dus een typische dijkwoning. Wat dat is een typische dijkwoning? Dat is dus een flinke begane grond met daarop…

6 soorten jeuk ouders

6 soorten jeuk ouders

Ik ben zelf absoluut niet de beste ouder die op deze aardkloot rondloopt. Sterker nog, ik dank god op mijn knieën dat er laptops, tablets,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.