Pomsies: zacht, lief en interactief knuffelkatje

Pomsies: zacht, lief en interactief knuffelkatje

Sinterklaas riep een uurtje na zijn aankomst in Nederland al dat alle kinderen de schoen mochten zetten. Met een beetje geluk kwam er een kapotte chocoladeletter in een verkeerd doosje in. Maar zo ging het hier gelukkig niet. Dochterlief is net zeven geworden. En een enorme fan van knuffels en poppen. Gezegend met een heerlijk ruime bedstee is er altijd plaats voor nog een knuffelbaar vriendinnetje.

En laat dat nou net zijn wat ze al meteen de eerste ochtend in haar schoen vond: een heerlijk zachte Pomsie!

 

Pomsies: zacht en makkelijk mee te nemen

Haar ogen straalden toen ze haar uit de verpakking haalde. Pomsie is een lief fluffy katje dat makkelijk mee te nemen is, omdat ze haar staart overal omheen kan krullen. Zo zat deze al om haar pols, haar been, haar pop, haar tas. De Pomsie hing ook heerlijk aan de handgreep in de auto. Mee op stap, naar de intocht van de Sint in het dorp. En iedere ochtend samen aan het ontbijt. Kind en Pomsie waren meteen al onafscheidelijk.

 

Interactief

Daarnaast is de Pomsie  erg leuk interactief speelgoed. Door op haar neusje te drukken maak je haar ‘wakker’. Haar ogen lichten op, ze begint te brabbelen. De ogen hebben wisselende kleuren. Aan de kleur van de oogjes kun je zien hoe de Pomsie zich voelt: blij, hongerig, hikkend, ziekjes of super blij!

Pomsie zacht interactief knuffel katje

Op al deze situaties kan het kind reageren. Bijvoorbeeld door te kietelen op haar achterhoofd. De Pomsie heeft een aantal sensoren dus reageert weer op de aanraking. Dit kan ze op wel 50 verschillende manieren. De bijgeleverde instructie was helaas in het Engels en er waren best veel dingen om te onthouden. Bij geel heeft ze honger en wil ze gevoed worden. Dan mag je haar rond haar mondje kriebelen. Bij groen is ze ziekjes en wil ze geknuffeld worden. Daarnaast kunnen de ogen ook nog blauw, wit en roze worden. En als Pomsie regenboog oogjes krijgt dan is ze echt SUPER happy. Als dit vijf keer is gebeurd dan gaat ze zelfs een liedje zingen. Al deze kleurtjes met bijbehorende instructies leken mij even lastig, vooral omdat het speelgoed geschikt is vanaf 4 jaar. Maar in de praktijk bleek dit geen enkel probleem. Een kind heeft deze instructies niet perse nodig en reageert liefdevol op gevoel. En dat is uiteindelijk toch wat de Pomsie nodig heeft om super happy te worden: heel veel liefde en knuffels.

 

Dansen

Er is nog een tweede ‘modus’ mogelijk. Als je het neusje iets langer indrukt gaat ze namelijk in de dans-modus. Dan worden haar ogen paars. Bind haar lekker om je arm en dans samen door de kamer.  Hoe meer je beweegt, hoe sneller de muziek gaat. Maar als je een fluitje hoort: Freeze! Hier zijn ze sowieso fan van de ‘stop-dans’ dus deze optie is zeker een leuke toevoeging.

 

Verschillende uitvoeringen

De Pomsies zijn er in zes verschillende kleuren. Wij hebben de witte met blauwe: snowball genaamd. (door onze dochter omgedoopt tot Poemsie). Haar zusjes heten Boots en Speckles (lila-paars), Patches (wit met roze en blauw), Blossem en Pinky (beide roze). Ze zijn verkrijgbaar voor € 19,95 o.a. bij Intertoys

 

Een Pomsie winnen?

Wij mogen zo lekker zachte interactieve pluizenbol weggeven! Wat je daarvoor moet doen?

 

We hebben een winnaar geloot en dit is: GEA HARKEMA-SIMONS. Gefeliciteerd Gea! Stuur je even een mailtje met je adresgegevens naar: info@website4mama.nl?

 

Meer blogs van Edith:

Leuke uitjes in Gelderland voor het hele gezin

Leuke uitjes in Gelderland voor…

De herfst is echt begonnen. Zondagen binnen zitten terwijl de regen tegen de ramen klettert. Ik hou van de herfst maar dit is wel heel veel…

De leukste Herfstvakantie uitjes in Brabant

De leukste Herfstvakantie uitjes…

Hoewel voor mijn gevoel de zomervakantie nog nauwelijks voorbij is, staat de herfstvakantie al weer voor de deur. En wat een heerlijk seizoen…

Het Afrika Museum

Het Afrika Museum

Sinds de meivakantie hebben we een museumjaarkaart met de kinderen. Ik kan het nu al iedereen aan bevelen. Wat zijn er veel leuke musea te…

Mijn naam is Edith, ik ben 43 jaar en ik ben mama van twee lieve pientere meiden (2009 en 2011). Ik werk freelance als adviseur, trainer en coach binnen de arbodienstverlening. Communicatieve vaardigheden zijn daarbij van groot belang dus ik probeer me daar meer op toe te gaan leggen. Schrijven hoort daar ook bij! Maar dat is ook vooral wat ik zelf heel graag doe.

Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin. We gaan graag op pad met elkaar om dingen te ontdekken en te doen! Als ik me-time heb dan vind ik het fijn om zo maar wat te rommelen in huis, te lezen, een voetbalwedstrijd of het theater te bezoeken. En oké… ik geef het toe… ik vind shoppen ook heel erg leuk! Voor mezelf, maar vooral ook voor de kids. 

Reacties 2

 1. elisabeth maria martina

  nov 27, 2018 at 07:57

  voor een lieve kleindochter een schattig kado 2. Cindy

  nov 27, 2018 at 08:10

  Pomsie HELEMAAL fantastisch! Die heeft ons meid in de winkel gezien.

  WOW DIT HAAR WENS ECHT BIG WENS.
  Hoop dat geluk mag komen.This thread has been closed from taking new comments.