);

Het Poepspel is leuk maar niet voor iedereen

Het Poepspel is leuk maar niet voor iedereen

Mijn dochter is gek op spelletjes. We spelen regelmatig samen een potje Uno of Wie ben ik. Ze kan ook erg goed tegen haar verlies, dus ik hoef me niet in te houden. Wat betreft winnen, gaat het altijd erg gelijk op en we schromen niet om elkaar dat vervolgens in te wrijven. Het is eigenlijk altijd leuk om met haar een spelletje te spelen. We testen ook graag af en toe een nieuw spel en dit keer kregen we de kans om het Poepspel uit te proberen.

 

Hoe werkt het Poepspel?

Dochterlief had het Poepspel al op tv gezien en wilde het heel graag spelen. Het is redelijk simpel. Je kunt het met 2, 3 of meer personen spelen, de kaartjes verdeel je over het aantal personen. Op die kaartjes staat een wc, een drol, toiletpapier en handen wassen en in verschillende kleuren. De kaartjes moet je vervolgens zo snel mogelijk in de juiste volgorde opgooien in een andere kleur dan die er ligt. Zodra je geen kaart meer kunt opgooien of al je kaarten weg zijn, dan druk je op het scheetkussen en dan heb je gewonnen.  De verliezer moet een drol op z’n hoofd plaatsen. Hilarisch!

het poepspel

 

Het Poepspel, hilarisch maar niet voor iedereen

Het was in eerste instantie lachen en gieren, maar het werd na 2 potjes bijna brullen. Het element tijdsdruk bleek te lastig voor mijn dochter met ADD. De informatieverwerking gaat bij haar wat langzamer zodat dit spel op dit moment minder geschikt bleek. Het was voor haar confronterend dat ze het niet kon bijbenen en ze sloeg dicht.

Ik vind het een erg leuk spel. Leuk ook om in gezinsverband te spelen. Maar hou dus rekening met het competitieve deel. Je kind moet hier wel aan toe zijn. Misschien dat we het binnenkort nog eens proberen…. 

De leeftijdsindicatie is 6+

 

Waar koop je het Poepspel?

Het Poepspel is voor €14,99 te koop bij bol.com

 

Een beetje (kerst)liefde door de brievenbus

Een beetje (kerst)liefde door de…

Hou je ook zo van het krijgen van post? Ik wel! Nu de kans groot is dat kerst wederom een feest wordt dat thuis met het gezin gevierd wordt…

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Dingen die je als ZZP'er moet regelen

Hoewel ik nog elke dag dankbaar ben dat ik als zelfstandig ondernemer mijn geld verdien en dat dit voor mij betekent dat ik thuis ben als…

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Altijd een strak gazon: mijn ideaal

Wij hebben een redelijk grote tuin. De helft van de tuin bestaat uit bestrating en grind met hierin plantvakken en de andere helft uit iets…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.