Het Poepspel is leuk maar niet voor iedereen

Het Poepspel is leuk maar niet voor iedereen

Mijn dochter is gek op spelletjes. We spelen regelmatig samen een potje Uno of Wie ben ik. Ze kan ook erg goed tegen haar verlies, dus ik hoef me niet in te houden. Wat betreft winnen, gaat het altijd erg gelijk op en we schromen niet om elkaar dat vervolgens in te wrijven. Het is eigenlijk altijd leuk om met haar een spelletje te spelen. We testen ook graag af en toe een nieuw spel en dit keer kregen we de kans om het Poepspel uit te proberen.

 

Hoe werkt het Poepspel?

Dochterlief had het Poepspel al op tv gezien en wilde het heel graag spelen. Het is redelijk simpel. Je kunt het met 2, 3 of meer personen spelen, de kaartjes verdeel je over het aantal personen. Op die kaartjes staat een wc, een drol, toiletpapier en handen wassen en in verschillende kleuren. De kaartjes moet je vervolgens zo snel mogelijk in de juiste volgorde opgooien in een andere kleur dan die er ligt. Zodra je geen kaart meer kunt opgooien of al je kaarten weg zijn, dan druk je op het scheetkussen en dan heb je gewonnen.  De verliezer moet een drol op z’n hoofd plaatsen. Hilarisch!

het poepspel

 

Het Poepspel, hilarisch maar niet voor iedereen

Het was in eerste instantie lachen en gieren, maar het werd na 2 potjes bijna brullen. Het element tijdsdruk bleek te lastig voor mijn dochter met ADD. De informatieverwerking gaat bij haar wat langzamer zodat dit spel op dit moment minder geschikt bleek. Het was voor haar confronterend dat ze het niet kon bijbenen en ze sloeg dicht.

Ik vind het een erg leuk spel. Leuk ook om in gezinsverband te spelen. Maar hou dus rekening met het competitieve deel. Je kind moet hier wel aan toe zijn. Misschien dat we het binnenkort nog eens proberen…. 

De leeftijdsindicatie is 6+

 

Waar koop je het Poepspel?

Het Poepspel is voor €14,99 te koop bij bol.com

 

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.