);

Pieter Konijn heeft zijn eigen kinderlijn

Pieter Konijn heeft zijn eigen kinderlijn

Pieter Konijn heeft zijn eigen avonturen- en kledinglijn en ik had drie enthousiaste dames aan mijn zijde staan toen ik hen vertelde dat ze iets van Pieter Konijn uit mochten kiezen. Er is meer leuks van dit konijn verkrijgbaar dan je bij voorbaat zou denken. Dan heb ik het over kinder tuingereedschap voor kinderen, regenlaarsjes en clogs, een geweldig insectenhuisje, verschillende soorten tassen (gymtas, tuintas, rugtasjes), paraplu’s en kleding zoals hoodies, adventure boot sokken, sjaal/muts/wanten en heel leuke regenjasjes. De meeste items zijn verkrijgbaar in zowel een Pieter Konijn- als een Lilly Bobtail variant.

 

De kleding van Pieter Konijn is zo leuk!

De kleding van Pieter Konijn en Lilly Bobtail is beschikbaar voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Onze middelste dame koos voor de roze, zachte polyester fleece stof hoodie van Lilly Bobtail. Hij viel nog wel wat groot, maar dat zorgde er niet voor dat ons meisje er minder draagplezier van had. Ook met opgerolde mouwtjes stond het haar nog enig. De maten van de kleding zijn te selecteren op leeftijd.

Wij kozen daarom een hoodie voor de leeftijd van een zesjarige. Als je ook zo’n leuke hoodie wilt bestellen, dan kun je deze makkelijk een maatje kleiner bestellen. Onze dame wilde er het liefste in wonen en het iedere dag dragen. Zo blij was ze ermee en zo fijn zat de hoodie. Die zachte stof trok haar erg aan. Als ze de kans kreeg zou ze er nog mee slapen ook. Met het opkomende lenteweer kon ze prima zonder jas buitenspelen. Als het juist weer wat kouder is, geeft het net die extra warmte die je dan kunt gebruiken. Een hoodie die je dus in verschillende seizoenen kunt dragen. Naast alle praktische zaken, is het een buitengewoon fleurige trui waar je gewoon meteen vrolijk van wordt!

» Kijk voor de kinderkleding van Pieter Konijn

 

regenlaarsjes van pieter konijn lilly bobtail

De regenlaarsjes van Lilly Bobtail

Onze jongste dame werd acuut verliefd op de vrolijke en sprankelende regenlaarsjes van Lilly Bobtail. Deze zijn erg comfortabel voor de jonge voetjes van kinderen omdat ze gemaakt zijn van flexibel rubber. Ze zijn ook wel om op te vreten hoor! Het is bijna jammer om ze te gebruiken waarvoor ze eigenlijk bedoeld zijn: door de blubber en de regenplassen banjeren.

Wat erg praktisch is, is dat je handen na zo’n banjerpartij lekker ongeschonden blijven, want je trekt ze heel makkelijk met lussen aan weerszijden van de laarzen, weer uit. De regenlaarsjes zaten als gegoten en parmantig stapte ze er tevreden mee weg. Iedereen die het horen wilde, vertelde ze over haar net nieuw verworven laarsjes! Het liefste trok ze, ze overal naartoe aan. Of…onder aan, want ze schuwde het ook niet om ze onder een keurig rokje aan te trekken. En weet je wat? Omdat de laarsjes zo fris en schattig zijn, kwam ze er prima mee weg. Ja, het stond gewoon leuk! Ze zijn ook verkrijgbaar in een Pieter Konijn variant.

» Kijk voor de regenlaarsjes en clogs

 

Er is ook een insectenhuisje van Pieter Konijn

Het insectenhuisje van Pieter Konijn viel bij alle 3 onze meiden in de smaak. Dus deze moesten ze delen. Vooral de middelste en de jongste kunnen zich hele middagen vermaken met het zoeken van allerlei klein gespuis. Met het vergrootglas dat erbij hoort, kunnen ze iedere pootje en ieder voelsprietje tot in detail bekijken. Het insectenhuisje is gemaakt van hout en heeft een handig handvat om het vast te houden. Het is voorzien van een dun gaasje aan 3 kanten. Zo krijgen de gevonden beestjes voldoende zuurstof en kunnen de meiden goed zien wat ze gevangen hebben en wat ze in het huisje allemaal doen. Er zit een handig luikje aan het uiteinde, waar je de insecten in kunt doen- maar er ook weer uit kunt halen.

insectenhuisje van pieter konijn avonturenlijn

Toen de meiden met hun fietsjes wilden gaan spelen, bonden ze het insectenhuisje gewoon onder de snelbinders op hun bagagedrager! Wat een slim idee. Zo kan hij overal mee naartoe. Het insectenhuisje werd binnen de kortste keren omgetoverd tot een ware, luxe villa, van alle gemakken voorzien, voor de beestjes die ze zouden vinden. Blaadjes, zand, takjes en schelpjes gingen erin. Alles om het de diertjes behaaglijk te maken. Wat een aandoenlijk tafereel!

Deze mama genoot mee van hun spel. Heerlijk! Het nodigt kids uit om eens lekker op onderzoek uit te gaan in het rijk van de insecten en lekker in de buitenlucht bezig te zijn. Een echte aanrader voor ieder kind dat gek is op insecten en alles wat kriebelt.

» Kijk hier voor de avonturenlijn van Pieter Konijn

 

Peter Rabbit kleding wintermuts Lilly Bobtail

Verrassing!

We werden ook nog verblijd met een heerlijk, zacht en warm setje met een muts, sjaal en wantjes. Het is bijna jammer dat de lente in de lucht hangt. Maar maart roert zijn staart en april doet wat hij wil, dus de kans is groot dat dit gerieflijke setje dan nog van pas gaat komen! Met deze kleurrijke items zullen onze meiden het niet snel meer koud krijgen en de kou moeiteloos trotseren. Daarnaast maken zij ook nog helemaal de blits met die wanten, de muts en de sjaal. Ook dit setje is van zacht polyester fleece en is beschikbaar in een universele maat en in twee varianten: Peter Rabbit en Lilly Bobtail. Met dit setje voelt het net of je Pieter Konijn echt kunt knuffelen!

 

Kinder tuingereedschap van Peter Rabbit

De lente leent zich echter wel prima uit om je lekker uit te leven met het verschillende kinder tuingereedschap van Peter Rabbit. Je kunt je hart ophalen met een gieter, hark, scheppen, emmer en bezems. De tuinhandschoenen, de zonnehoed en de kindertuinschort van Pieter Konijn maken het tuinfeest helemaal compleet! Zo kunnen kinderen samen met papa en mama mee wroeten in de aarde in de tuin of maak je in een handomdraai je eigen moestuin. Oh, en met die handige kruiwagen heb je de tuin in een mum van tijd ontdaan van tuinafval.

Dus heb je groene vingers en vinden je kinderen het ook leuk om lekker mee te helpen in de tuin? Dan zit er zeker iets leuk voor jullie tussen bij het tuingereedschap.

 

Pieter Konijn is erg veelzijdig

Ik kende Pieter Konijn vooral van boekjes en knuffels, maar er is dus nog veel meer leuks van dit innemende  en authentieke konijntje verkrijgbaar! Erg leuk dat het tuingereedschap en de buitenkleding van Pieter Konijn, kinderen prikkelt en uitnodigt om lekker buiten te spelen en de wereld te ontdekken. Dit is dan ook zeker iets wat de artikelen van Pieter Konijn erg veelzijdig maakt.

 

Pieter Konijn en Lilly Bobtail kinderkleding en avonturenlijn

Wij zijn erg enthousiast!

Mijn meiden en ik zijn erg gecharmeerd van de spullen die wij kregen van Pieter Konijn. De kleuren en de liefelijke uitstraling spreken onze dames enorm aan. Er zit ook een klassiek element aan die een stukje magie behelst en tot de verbeelding spreekt. Pieter Konijn heeft gewoon iets vertrouwds wat je wilt koesteren. Naast de leuke items, werden we ook nog verrast met stickervellen en ballonnen. En dat blijven toch altijd leuke dingen om te krijgen. 

 

Hier vind je de artikelen van Pieter Konijn

Ook enthousiast geworden? Je vindt al dit leuks en meer informatie op Peter Rabbit Outdoor
Maar let op, want de kans is groot dat je gewoon alles wilt hebben! Ook leuk om inspiratie voor een cadeau op te doen.

 

Meer blogs van Judith:

Over volwassen worden enzo...

Over volwassen worden enzo...

Terwijl de ene 90’s hit na de andere de boxen uit knalt, zit onze oudste dame ongeïnteresseerd en onderuitgezakt op de achterbank in onze…

Het moederschap is niet een grote roze wolk

Het moederschap is niet een grote…

Moeder zijn is natuurlijk het grootste voorrecht in het leven. Niets mooiers dan je kroost op zien groeien tot mooie, evenwichtige mensen.…

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.