);

Een persoonlijk bericht van Sint voor jong en oud

Een persoonlijk bericht van Sint voor jong en oud

Bijna is het weer zo ver dat Sinterklaas vanuit Spanje naar Nederland komt gevaren. Mijn kinderen zijn er al druk mee bezig. De speelgoedboekjes zijn al helemaal uitgeplozen en staan vol met hun namen bij wat ze graag zouden willen hebben. De eerste pepernoten en taaitaai poppen zijn al weer soldaat gemaakt. En nu is het vooral in spanning afwachten tot het sinterklaasjournaal gaat beginnen. Ze zijn enorm benieuwd wat Sinterklaas dit jaar op zijn tocht naar Nederland en tijdens zijn verblijf gaat beleven. Bij het kijken  van het sinterklaasjournaal hopen ze altijd dat ze zelf in het boek voor komen of dat ze hun eigen tekening kunnen ontdekken. Helaas is dat nooit het geval, zodat het me een enorm leuk idee leek om dit jaar een “video van Sint” te maken. Een boodschap van Sinterklaas waarin ze zelf genoemd zullen worden. Ik ben nu al zo benieuwd naar hun reacties en gezichten.

 

Hoe maak je de video van Sinterklaas

Als je een video van Sinterklaas gaat maken, kan je allereerst de keuze maken of je deze alleen als download, DVD of als een compleet pakket met beide zou willen ontvangen. Kies je voor het complete pakket dan krijg je er ook nog eens een hoop extra’s bij. Ik heb gekozen voor het complete pakket, zodat we gezellig op de bank de DVD kunnen kijken, maar ook dat de kinderen op hun eigen tablet nog eens de download kunnen zien.  Zelf ben ik ook erg benieuwd naar de kaart van Sint in een envelop uit Spanje, de verjaardag video’s en de dierenverhaaltjes. Ik denk dat mijn dochters met hun verjaardag zeker erg verrast zijn als Sint zelfs op dat moment nog aan ze denkt. Ik ga maar een reminder in mijn agenda zetten, want de verjaardagen duren nog even….

Ik heb een videobericht gemaakt voor mijn 3 dochters. Maar als je wilt, kan je het voor de hele familie maken inclusief volwassene (maximaal 8 personen). Het toevoegen van personen kost € 3,95 extra. Bij het maken van de video vul je allereerst de naam in. Om zeker te weten dat Sint de naam straks goed uitspreekt kan je dit checken. Voor een naam die niet in de lijst voorkomt, zoals de naam van mijn dochter Vivine, wordt de naam nog ingesproken door sinterklaas. Hier zitten geen extra kosten aan verbonden alleen duurt het langer voordat je de download en de dvd ontvangt.

Naast de naam vul je het geslacht en de leeftijd in en voeg je een leuke foto toe.

Video van Sinterklaas met naam in het grote boek

Om het bericht extra persoonlijk te maken, kan je nog een compliment, een hobby en  lievelingseten toevoegen. Heb je graag dat je kinderen beter gaan opruimen of dat oma niet te snel met haar e-bike rijdt dan kan je ook nog een opvoedtip toevoegen. Voor deze toevoegingen kan je kiezen uit een hele rij mogelijkheden. Ik kon makkelijk uit de lijsten zaken kiezen die ook echt bij mijn dochters pasten. Maar ook wanneer je voor een volwassen persoon een bericht maakt staan er veel leuke dingen tussen.

Zijn alle personen toegevoegd dan kan je nog 2 algemene foto’s uploaden. Bijvoorbeeld van de kleurplaten of tekening die de kinderen gemaakt hebben voor sint of gewoon leuke foto’s. Deze komen dan ergens tijdens het avontuur voorbij.

Video van Sint winnen

En tenslotte bepaal jijzelf of het avontuur gespeelde wordt door zwarte pieten of roetpieten.

Doordat je ook Sint kan laten vertellen waar de cadeaus verstopt zitten is deze video ideaal voor pakjesavond.  Een mooie start van de avond. Echter denk ik dat het ook heel leuk is om deze al eerder in de schoen te geven zodat iedereen in sinterklaasperiode nog volop kan genieten van  het avontuur.

 

Leuk om extra aan de video van Sint toe te voegen

Wil je het persoonlijke videobericht van Sinterklaas extra bijzonder maken dan kan je nog zowel 5 populaire liedjes (+  € 4,95) als 3 verhaaltjes (+ € 3,95) toevoegen. Wanneer je  voor het complete pakket kiest, zijn deze zowel te downloaden als te bekijken en beluisteren op de dvd.

De liedjes zijn vernieuwend, leuk en vrolijk. Ze starten met de uitleg van het dansje wat tijdens het liedje gedaan wordt. Zo kan je eerst even rustig oefenen en daarna mee doen. De verhaaltjes zijn erg leuk om te bekijken tijdens sinterklaasavond of gewoon tussendoor.

Dus zoek je nog een origineel cadeau of een leuke start van de sinterklaasavond, dan is de Video van Sint zeker een aanrader.

Check de website voor meer informatie.

Video van Sint wat zit erin?

Video van Sint winnen

Wij mogen 3 lezers blij maken met een kortingscode voor een Video van Sint, zodat ook jouw kinderen een geweldige Sinterklaas hebben. Wat je daarvoor moet doen?

  • Ga naar het actiebericht op Facebook, geef dit bericht een heart of yes en laat weten voor wie jij Video van Sint wilt winnen
  • Heb je Instagram? Ga dan naar ons account op Instagram, like het actiebericht en geef ook daar een reactie
  • We mogen 3 mensen blij maken, dus tag vooral je vriendinnen die dit ook heel leuk zouden vinden en/of deel het bericht
  • Vrijdag 15 november maken we de winnaars bekend

Succes!!

DE WINNAARS ZIJN:

  • Kelly Callemeijn
  • Ingrid Langstraat
  • Petra de Mooij

Dames van harte gefeliciteerd! Sturen jullie een mail naar info@website4mama.nl, dan stuur ik de kortingscode z.s.m. toe. De winnaars krijgen t/m dinsdag 19 november de tijd om een mail te sturen. Heb ik die dan niet binnen, dan ga ik opnieuw loten.

Niet gewonnen? Bestel HIER je eigen Video van Sint!

 

Meer blogs van Shirley:

Een persoonlijk bericht van Sint voor jong en oud

Een persoonlijk bericht van Sint…

Bijna is het weer zo ver dat Sinterklaas vanuit Spanje naar Nederland komt gevaren. Mijn kinderen zijn er al druk mee bezig. De speelgoedboekjes…

Angela Schijf gaat op stap met Mozart

Angela Schijf gaat op stap met…

Al de hele herfstvakantie keken zowel de kinderen als ik uit naar ons geplande theaterbezoek in theater Agnietenhof in Tiel. We zouden gaan…

Een t-shirt bedrukken met je eigen glitter ontwerp

Een t-shirt bedrukken met je eigen…

Houden jij of je zoon of dochter van glitter? Hoe leuk is het dan om een t-shirt te bedrukken met een eigen ontworpen glitter afbeelding?…

Mijn naam is Shirley en ik ben moeder van 3 prachtige dochters Eline (2009), Fenne (2012) en Vivine (2014). Naast dat ik het heerlijk vind om moeder te zijn, ben ik 2015 gestart met mijn eigen bedrijf Ontspannen uk. Ik wilde namelijk andere ouders ook laten ervaren wat de positieve effecten van (baby)massage en yoga op kinderen zijn. Daarnaast ben ik druk met mijn webshop met leuke kraamcadeautjes.

In mijn blogs zal ik, net als ik tijdens mijn lessen babymassage, de lezers aan het denken willen zetten, herkenning willen oproepen of van tips willen voorzien. De onderwerpen waarover ik schrijf zullen gaan over de belevenissen met mijn dochters, weetjes over baby’s en alles wat ontspanning kan geven. Leuk als je reageert op mijn blogs!

 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.