);

Op stap met een clutch + winactie

Op stap met een clutch + winactie

Ik moet altijd een beetje lachen bij het woord clutch, want het lijkt zo op kluts. En je zult maar je clutch/kluts kwijt zijn..toch? Zonder gekheid. Massa's vrouwen kunnen niet zonder hun clutch. Ga je een avondje uit en is een complete schoudertas echt too much, dan is de clutch het antwoord. Je vult je clutch met de essentials als een lipstick, een tampon, poederdoosje, luchtje, je bankpasje en wat kleingeld en you're good to go.

 

Ideaal zo'n clutch

Ideaal dus zo'n clutch als je geen luiers en billendoekjes hoeft mee te zeulen, niet je laatst gekochte en ó zo spannende boek voor in de trein hoeft mee te nemen en je A5 senior succesagenda lekker kunt thuislaten. Gewoon de essentiële zaken in dat kleine handtasje, dat vaak ook zo mooi staat bij je pas gekochte jurkje en hoge hakken. Zie je jezelf al gaan?

Als het antwoord hierop JA is, dan hebben we een leuke actie voor je! je kunt namelijk een clutch winnen bij tassen webshop Smateria. 

 

clutch handtas

 

Een Smateria Clutch winnen!

Een clutch van Smateria is gemaakt van gerecyclede bouwnetten, die heel sterk en licht zijn. Ze zijn prachtig gemaakt door Cambodjaanse naaisters en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een clutch die naast mooi en trendy dus ook verantwoord is.

Smateria stelt een clutch ter beschikking voor een winactie.

Je kunt kiezen voor de clutch small in het zwart en de clutch large in het donkerbruin. Je keuze mag je in het actiebericht op Facebook plaatsen. Vergeet niet dit bericht te liken, want alleen de combinatie like en reactie geeft je een kans op een van deze clutches. Een extra winkans wanneer je ook hieronder je keuze aangeeft. Je schrijft je dan gelijk in voor onze nieuwsbrief.

Succes! De actie loopt t/m dinsdag 20 december. Woensdag 21 december maken we de winnaar bekend, zodat je clutch hopelijk nog voor kerst thuisbezorgd is.

 

EN DE WINNAAR IS:

winnaar van de handtas

 

 

Gefeliciteerd Melissa. Stuur je even je adresgegevens op naar info@website4mama.nl?

 

Huis ingebroken? Wat nu!

Huis ingebroken? Wat nu!

Je hoopt natuurlijk dat het je nooit zal overkomen: een inbraak. Toch komt het geregeld voor, en vooral in de zomermaanden zijn veel inbrekers…

Tips voor de verzorging van kamerplanten

Tips voor de verzorging van kamerplanten

Je weet dat aandacht goed is voor levende organismen, toch? Alleen daarom al is het verzorgen van je

Je huis in de gaten houden met een beveiligingscamera

Je huis in de gaten houden met…

Het is je wellicht bekend dat er in Londen enorm veel beveiligingscamera’s hangen, toch staan ze momenteel op de vierde plek in de top 10.…

Reacties 10

 1. Selina

  dec 16, 2016 at 03:57

  Een donkerbruine clutch zou zeer welkom zijn. Dat staat leuk bij mijn zwarte jurkje met bruine accenten 2. Claudia Diependaal

  dec 16, 2016 at 04:45

  Wauw wat een mooie actie weer. Ik doe dan ook erg graag mee. 3. Anita

  dec 16, 2016 at 09:19

  Zwart past altijd overal bij! 4. Onwijs leuk, ik doe mee voor de zwarte! Je nieuwsbrief krijg ik al :-) 5. Wilma Daemen

  dec 18, 2016 at 08:21

  Wat fijn dat het eerlijke clutch 's zijn, mooi om te weten en om te zien. De bruine valt erg in de smaak 6. Linda Smeets

  dec 19, 2016 at 01:35

  Leuk! Ik ben momenteel clutch-loos en zou kiezen voor de clutch small in het zwart. 7. Sharon de Ridder

  dec 19, 2016 at 04:03

  Nice! Ik maak graag kans op de clutch small in het zwart :) 8. Wat een super leuke clutches zeg! 9. Nadia

  dec 20, 2016 at 08:07

  Leuke actie, ik doe graag mee. Donkerbruin large is mijn favoriet. 10. Lonneke

  dec 20, 2016 at 10:06

  Super leuke actie. Ik doe graag mee voor de zwarte versie. Deze past perfect bij mijn kesrtoutfit. Kom ik toch nog in style naast mijn foute kersttrui ????This thread has been closed from taking new comments.