);

Ontwerp je t-shirt of jurk met Different + WINACTIE

Ontwerp je t-shirt of jurk met Different + WINACTIE

Je eigen t-shirt of jurk ontwerpen, wie wil dat nou niet? Niet alleen kun je al je creativiteit erin kwijt, het is natuurlijk helemaal gaaf om je eigen ontwerp uiteindelijk tot leven te zien komen. Dat kan nu via Different, een initiatief van Zazi Brands, moeder van LoFff, LoveStation22, Legends22 en sinds kort new girl on the block LavaLava. Different, want jouw ontwerp zal anders zijn dan al die anderen. 100% uniek en 100% van jou.

Wij mochten een eigen ontwerp maken voor een t-shirt of jurk. Je kunt kiezen uit een shirt met korte mouw, met lange mouw, een jurkje met en zonder mouwen en een zwierige dansjurk á la LoFff. Er zijn inmiddels 9 designs. Voor jongens is er een shirt met korte en lange mouw beschikbaar. Dochter wilde graag een eigen ontwerp maken van een stoer t-shirt voor op haar spijkerbroek.

 

Het ontwerpproces voor een t-shirt

Dochter en ik begonnen helemaal blanco aan het ontwerpproces. Nu kan er uit spontaniteit veel moois gecreëerd worden, maar over het algemeen duurt het dan wel even voordat je een bruikbaar ontwerp hebt.

Ze bedacht uiteindelijk een thema met verschillende smileys en ze wilde een blauw shirt hebben. Dus werden de viltstiften gepakt en werd verwoed gekleurd met de donkerblauwe viltstift. Dit bleek geen goede achtergrond te geven. Je krijgt namelijk nooit een effen shirt door het kleuren met stiften. Dat wordt heel streperig en wat als die ene viltstift halverwege op is? Je hebt namelijk niet alleen de voorkant maar ook de achterzijde in te kleuren. We bedachten toen samen dat het handiger was om de verschillende panden: voor – achter – mouwen op gekleurd papier over te trekken en uit te knippen. Zo creëer je een effen gekleurde achtergrond voor je ontwerp. Later bedacht ik me dat het nóg handiger was geweest om de panden direct uit te printen op gekleurd papier of karton. Maar ja… al doende leert men wink

Dochter dook op internet om leuke smileys te zoeken. Die werden vervolgens uitgeprint, uitgeknipt en opgeplakt.

Ontwerpen t-shirt Different

Zelf vond ik in de knutseldoos van mijn dochter heel leuke stickers om het shirt mee te beplakken, maar wat me ook leuk leek was om bijvoorbeeld nostalgische poezieplaatjes te gebruiken om het shirt te versieren. Die hadden we alleen niet in huis dus werden het de stickers. De creatieve ideeën begonnen gelijk te stromen. Leuk is het vooral om het samen met je kind te doen. Je bent echt wel een paar uurtjes zoet.

Ontwerpen tshirt different

Ze was heel trots op haar ontworpen t-shirt en ik stiekem ook op de mijne laugh. En nu is het wachten tot we de t-shirts toegestuurd krijgen. Dat gaat nog ongeveer 3 - 4 weken duren.

 

Different ontwerptips

  1. Ga naar de website van Different
  2. Kies daar voor het gewenste kledingstuk: ze hebben al 9 designs en kies voor de juiste maat
  3. Draai het gekozen kledingstuk minimaal 2x uit, want geloof me… gaat nooit de eerste keer goed
  4. Maak je ontwerp en geniet van het ontwerpen, want dit is LEUK!
  5. Scan je ontwerp in en zorg ervoor dat het bestand minimaal 3 MB is. Fotograferen kan ook, maar dat luistert heel nauw en een schaduw of niet egaal belicht betekent dat je kleding niet gemaakt kan worden.
  6. Betaal in de shop en upload je bestanden
  7. Na 3 a 4 weken heb jij je eigen ontwerp in huis!

Dit filmpje legt het nog even voor je uit.

 

zelf ontworpen tshirt of jurkSuper WINACTIE!

Zou jij ook samen met je kind kleding willen ontwerpen? Dat kan! Ga naar Good in being Different, print uit wat jij graag zou willen ontwerpen, maak een tof ontwerp en een foto van je ontwerp (foto met kind zoals hiernaast of zonder je kind, dat maakt niet uit) en plaats die foto als bericht in onze tijdlijn op Facebook. Tag hierbij de Facebookpagina van Good in being Different als het lukt. Heb je ook Instagram? Leuk als je je foto dan ook op Instagram plaatst en zowel Website4Mama als Greatinbeingdifferent tagt! Uit de inzendingen kiezen we het winnende ontwerp en die mag dit ontwerp (of een ander ontwerp als je toch niet voldoende tevreden bent) uit laten voeren. Dus wees creatief en ga aan de slag! 

Zorg ervoor dat je voor 8 mei je ontwerp ingezonden hebt. Dan maak je kans op de realisatie van jouw ontworpen shirt of jurk.

 

» Kijk hier voor de leukste webshops met kinderkleding

 

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.