);

Het nieuwe dragen met de izzzi draagzak

Het nieuwe dragen met de izzzi draagzak

Je hebt rijders en dragers en mijn baby wilde bijna 13 jaar geleden niet gereden worden, maar gedragen. Ik heb welgeteld 1x met de wandelwagen buiten gelopen en reed toen zo snel als ik kon weer terug naar huis en kocht een draagdoek. Hadden ze toen maar een izzzi draagzak gehad, want dat gehannes met een meterslange doek waarbij het zweet me uitbrak om ‘m op de juiste manier geknoopt te krijgen, had ik graag achterwege gelaten.

Maar goed, ik hield vol en ik droeg haar met liefde. Vaak was ze al na een paar meter in slaap, terwijl ze in de wandelwagen met angstige ogen en wapperende armpjes zichzelf wakker hield. Ik heb haar lang gedragen. Heerlijk.

Charlotte, een nieuwbakken mama van dochtertje Noa, heeft voor ons de izzzi draagzak getest: dé Belgische innovatie voor het nieuwe dragen.

 

Charlotte over de izzzi

izzzi draagzak het nieuwe dragen van baby's

Na het ontvangen van de draagzak, heb ik via een videocall uitleg en tips gekregen van de bedenker van de draagzak. Ondanks dat de bijgeleverde instructies al heel duidelijk zijn, waren de tips en uitleg over het gebruik van harte welkom en heb ik er ook zeker wat aan gehad. 

Anders dan bij andere draagzakken, plaats je eerst je kindje in de draagzak en zet je deze vast met het riempje. Dat mijn dochter vastzit met een riempje, gaf mij een veiliger gevoel bij de draagzak. Ook fijn daarbij is het kussentje voor de pasgeboren kindjes, welke ik ook zeker nog nodig heb bij mijn dochter van nu 5 weken oud. Na het vastzetten van je kindje zijn de banden van de draagzak heel gemakkelijk over je hoofd te halen zodat de draagzak vrijwel gelijk goed zit. 

Ik heb de draagzak eerst binnenshuis gebruikt, ideaal! Mijn dochter werd heel rustig in de draagzak en ik had mijn handen vrij. In tegenstelling tot andere draagzakken liggen ze bij de izzzi draagzak in de Madonnahouding. Hierdoor had ik hetzelfde contact met mijn dochter als wat ik normaal heb tijdens de borstvoeding en dit geeft een vertrouwd gevoel. 

De draagzak zit comfortabel en is makkelijk te stellen door het aantrekken van de elastieken. 

Echt een aanrader! 

 

Over de izzzi

Izzzi is een Belgische innovatie voor het nieuwe dragen van baby’s. Het is geschikt voor pasgeboren baby’s en je kan de izzzi gebruiken tot gemiddeld 6 maanden. Izzi is een innovatieve manier van natuurlijk en instinctief dragen en uiteraard is izzzi ergonomisch verantwoord. Dat wil zeggen dat je baby van top tot teen goed ondersteund wordt en het rugje de natuurlijke houding behoudt.

Deze nieuwe manier van dragen stelt gebruiksgemak voorop. Met enkele eenvoudige handelingen zijn je baby en jij in een mum van tijd in en uit izzzi.

Izzzi mosgroene draagzakZand kleurige izzzi draagzakzwarte coal izzzi draagzak

De adviesprijs van Izzzi bedraagt 170 euro en izzzi is hier verkrijgbaar in de kleuren: coal (zwart), sand, mos en stone (grijs).

 

Zo draag je je baby met de Izzzi

 

Check voor meer informatie de website van izzzi

 

Meer blogs van Esmée:

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.