);

De Neckerchew: een bijtring en slab in 1

De Neckerchew: een bijtring en slab in 1

We hebben Rebecca en haar babydochtertje Niene gevraagd om de Neckerchew van Cheeky Chompers te testen, een slab met daaraan een bijtspeeltje. Dit is wat zij ervan vinden.

Op het moment dat ik de Neckerchew met de post thuis gestuurd kreeg, had ik zo het vermoeden dat het niet zo lang meer zou gaan duren voordat mijn dochter haar eerste tandje door zou breken. Ze is inmiddels al 10 maanden en er was nog steeds niets te verkennen in haar mondje. En inderdaad, 3 dagen later verscheen daar in de verte dan eindelijk het eerste witte puntje. De Neckerchew, die zowel een bijtring als een slab is, kwam dus precies op het juiste moment.

Het grappige was toen ik het slabbetje omdeed, ze hem direct in haar mond deed. En nee, dat doet ze niet met gewone slabbetjes, erger nog, deze trekt ze vaak gelijk af.

Ze wist dus precies wat de bedoeling ermee was.

 

De Neckerchew van Cheeky Chomper

Maar hij kwam mij zo bekend voor. Meteen zocht ik door onze slabbetjes en ja hoor, wij hadden er al 1 in ons bezit! Nooit geweten dat deze meer dan alleen de functie van een slab had! Gekregen als kraamcadeau. Wat een leuk cadeau!

Volgens oma wist mijn dochter wel degelijk dat het meer dan een slab was, want zij stopte hem steeds in haar mond en oma deed hem tijdens het oppassen dan maar snel af want dat was natuurlijk niet de bedoeling van een slab, toch?

Onze dochter is dus erg blij met de neckerchew. Waarom? Ze heeft hem altijd binnen handbereik en hij voelt heerlijk zacht aan! 

Neckerchew reviewNeckerchew Cheeky chompers

En waarom mama tevreden is over de Neckerchew? 

De slab is super absorberend. Dus als ze kwijlt, wordt dit snel opgenomen.

Hij is aan 2 kanten draagbaar, waardoor hij bijna altijd bij haar outfit past. Wel zo fijn en modisch verantwoord!

Hij valt nooit op de grond, dus is een stuk hygiënischer dan andere bijtringen. 

Hij kan gewoon worden gewassen in de wasmachine. Erg praktisch!

 

Dus ja, de Neckerchew van Cheeky chomper staat op ons sinterklaas verlanglijstje, want wij willen onze kleuren collectie erg graag uitbreiden.

Je koopt de Neckerchew makkelijk bij Bol.com. Ik heb alvast de selectie voor je gemaakt.

 

Gooi het roer om en ga aan de slag vanuit huis

Gooi het roer om en ga aan de slag…

Je bent ZZP’er en huurt elders een ruimte om te werken. Maar je merkt dat het je steeds meer moeite kost om ’s ochtends naar ‘kantoor’ te…

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Een ouderwets gezellige spelletjesplek

Natuurlijk, computers hebben de toekomst. En nee, vroeger komt nooit meer terug. Maar soms is het gewoon lekker om weer even terug te kruipen…

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

Zo bouw je een gecoördineerde garderobe

De modewereld is continu in beweging en dat betekent dat de huidige mode ook ieder seizoen anders is. Tegenwoordig blijven trends maar kort,…

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.