);

De Nationale Mamablogger Dag op 10 september

De Nationale Mamablogger Dag op 10 september

Hou het in de gaten, want op 10 september aanstaande houden zo’n 56 mamablogs in Nederland en België een Mamablogger Bloghop met win-acties tijdens de Nationale Mamablogger Dag.

Wij mamabloggers meeten regelmatig op Facebook en daar is het idee ontstaan om een Nationale Mamablogger Dag te houden. Niet omdat we zo graag de aandacht willen vestigen op het mamablogger zijn, maar om meer mensen kennis te laten maken met meer mamablogs. Ongeveer 55 mamablogs hebben zich bij de bloghop actie aangesloten. 55 blogs die allemaal op 10 september aanstaande een leuke winactie online zetten. 55 Leuke cadeaus die verdeeld gaan worden onder volgers en lezers van al deze bloggers tezamen. En je kunt met alle 56 meedoen en kans maken. Hoe? Door van blog naar blog te hoppen. Zo zal er 10 september in mijn blog met winactie een link staan naar het blog na mij en zij linkt weer naar een ander blog en zo kun je, als je even tijd hebt, alle 55 blogs bekijken, lezen en reageren op de win-actie die jij leuk vindt. Er wordt van alles weggegeven. Van luierbroekjes tot boeken en van verzorgingsproducten tot speelgoed.

Wat wij gaan weggeven? Dat blijft nog een verrassing. Het is in ieder geval iets dat in elk gezin goed gebruikt kan worden. Of je nu nog in de baby’s zit of beginnende pubers hebt. Deze prijs wil je hebben.

Hou daarom 10 september dit mamablog, Facebook en Twitter in de gaten, want dan gaan we van start. De actie zal duren tot en met 24 september. De dag erna zullen er 55 gelukkige winnaars zijn. En jij, doe jij mee aan de Nationale Mamablogger Dag?

(Met dank aan Yvonne van Kidzblogger voor het organiseren van deze dag)

Klik op deze link voor de Mamablogger Bloghop!

Elektrisch rijden? Hier moet je rekening mee houden!

Elektrisch rijden? Hier moet je…

Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. De elektrische auto’s worden ook steeds beter. Dat mag ook wel, want ik vond het persoonlijk nog…

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe badkamer

Mijn wensenlijstje voor een nieuwe…

Weet je wanneer ik extra geniet van een vakantie of een weekendje weg? Als de accommodatie in kwestie een mooiere badkamer heeft dan ik thuis…

De beste vloeren voor een gezin met jonge kinderen

De beste vloeren voor een gezin…

Wanneer je een huishouden hebt met kleine kinderen, dan stel je heel andere eisen aan de vloeren in je woning dan…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik trainingsevents organiseer voor bloggers en online ondernemers en online producten ontwikkel.

Reacties 1

  1. Sherry

    sep 03, 2016 at 11:41

    Wat leuk ik ben benieuwd.
    xxx
    https://sherryhussain.wordpress.comThis thread has been closed from taking new comments.