Nais is Nice!

Nais is Nice!

Nais is een gloednieuw Nederlands kinderkledingmerk voor stoere en hippe jongens en meisjes. Op dit moment ligt de eerste zomercollectie van Nais in de winkels en is deze online verkrijgbaar. Marisa mocht een setje uitkiezen en koos voor de jurk Evi Blue met bijpassende legging. Een jurk in haar favoriete kleur blauw.

 

Maar eerst iets over Nais Kidswear

Dit leuke nieuwe kinderkledingmerk had haar eerste collectie afgelopen winter. Nais is verkrijgbaar van maat 86 t/m 164. Qua pasvorm en kleurgebruik doet het een beetje denken aan de kleding van Chaos and Order van een paar jaar geleden. Ook Nais is voor de meisjes smal gesneden. Geen idee of Nais met het bovengenoemde merk vergeleken wil worden, maar eerlijk is eerlijk het zou ervoor door kunnen gaan. Niet zozeer de gekozen prints van de kleding als wel de kleurstellingen met de primaire kleuren. Ook de prijsstelling is vergelijkbaar. Tussen de 19,95 en 39,95 voor leggings, shirts, rokjes en jurkjes.

Wij zijn altijd fan van Chaos and Order geweest, dus ik zou niet weten waarom we niet ook fan van Nais zouden kunnen zijn. Het is even afwachten hoe het merk zich ontwikkelt. Het kan best zijn dat de volgende collectie in de winter weer heel anders is.

Nais is nu in 13 winkels verkrijgbaar en bij Nais online.

Nais Kidswear kinderkledingNais zomercollectie 2018

 

De zomercollectie van Nais

Bij de jongenscollectie zie je deze zomer vooral veel blauw, groen en geel. Voor de meisjes is de kleurstelling met name lichtblauw, donkerblauw en rood met af en toe wat oranje. De kleuren zijn mooi en knallen eruit. Hieronder een paar foto's met meer kleding uit de zomercollectie.

Nais zomercollectie jongens en meisjes

Marisa’s favoriete jurkje vind ik een heel goede keuze. Leuk is de rode streep die vanuit het jurkje doorloopt in de legging. De legging sluit mooi aan. Koop bij twijfel een maatje groter wat betreft de legging. Marisa draagt hier een maat 158/164 legging en een maat 146/152 jurkje. Die vonden we in een maat groter toch net iets te wijd. Ze zit er met haar 1.55 net tussenin. Maar de legging zit dus als gegoten.

Het staat haar pittig. En met de lente die nu toch echt om de hoek komt kijken, gaat ze deze outfit vast heel vaak dragen.

Had jij al van Nais gehoord? Wat vind je ervan?

 

De foto's zijn gemaakt door Wen's fotografie

Meer blogs van Esmée:

Van schoenenverkoopster tot zelfstandige

Van schoenenverkoopster tot zelfstandige

Ik loop tegen de 50. Volgens mijn allerliefste collega Lisette kan ik doorgaan voor 25, maar dat valt te betwijfelen wink

Voor mij geen kerstpakket elk jaar

Voor mij geen kerstpakket elk jaar

Met weemoed denk ik wel eens terug aan de tijd dat ik voor een werkgever werkte. Niet omdat ik mijn leidinggevende zo mis of het werk en zelfs…

Het grote kleine babyboek review + win

Het grote kleine babyboek review…

Toen ik 8 weken te vroeg beviel van onze dochter Marisa stond de wereld op zijn kop. Gelukkig had ik  een baby dagboekje in de kast liggen,…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter, hond Charlie en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta.  Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus.

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.