De My Little Pony film is leuk én spannend

De My Little Pony film is leuk én spannend

Zoek je nog een uitje voor tijdens de Herfstvakantie? Neem je kind mee naar de nieuwe My Little Pony film zou ik zeggen. Mijn 9 jarige dochter heeft het er al weken over. Ze weet zelfs in grote lijnen al waar de film over gaat, want op YouTube zijn al wat trailers te vinden. Iets over een feest, veranderen in zeemeerminnen, een slechterik en dat alles natuurlijk weer goed komt wink

 

De My Little Pony filmpremière

Woensdag 11 oktober was het dan eindelijk zover. De My Little Pony film ging in première in het Kinepolis in Jaarbeurs Utrecht, die voor de gelegenheid gezellig aangekleed was met leuk gekleurde ballonnen, posters van de Pony helden, een heuse filmcrew die kids interviewden en een behoorlijke rij wachtende uitgelaten vooral meisjes veelal in felgekleurde kleding. De dresscode voor de première was dan ook: kleurrijk.

Een première is geen première als er niet van alles rondom de film georganiseerd wordt. Je kon een diadeem met pony-oortjes ophalen, een glittertattoo op je wang laten zetten, foto’s nemen bij de fotowand en een kleurplaat kleuren.

En natuurlijk was er drinken en popcorn tijdens de film!

 

De My Little Pony film

Nou daar gaan we dan… spannend! En spannend is het af en toe best. De film is dan ook voor 5 jaar en ouder. Mijn dochter is fan van Pinkie Pie, maar of je nu Rainbow Dash, Rarity, Twilight Sparkle of Fluddershy fan bent, alle figuren komen evenredig veel aan bod. Ik ga hier natuurlijk niet de film en het plot verklappen, behalve dat vriendschap altijd overwint, maar hieronder krijg je wel een idee van de film.

 

En wat vonden we ervan?

Ik geloof, maar ik kan het mis hebben, dat ze het fantastisch vonden! Kijk maar…. Oh ja, volgende keer zal ik mijn telefoon horizontaal houden laugh

 

De zwartste dag uit mijn leven

De zwartste dag uit mijn leven

Het is morgen 30 jaar geleden: 16 juni 1989. 30 jaar geleden dat ik ’s ochtends nog vol verwachting en onschuld wakker werd, uitkijkend naar…

Je dierbaren gedenken en dichtbij je dragen

Je dierbaren gedenken en dichtbij…

Vroeg je me het 20 jaar geleden dan wist ik het zeker. Ik wilde…

Het verlangen naar een maatje: hond Charlie

Het verlangen naar een maatje:…

Al sinds ze 6 is, staat het torenhoog op haar verlanglijstje: een hond. Het verlangen naar een maatje voor het leven (voor zolang dat hondenleven…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en Pongo het konijn woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte een bedrijf in social media en online marketing Linea Recta. Hier help ik kleine zelfstandig ondernemers met hun online presentatie en zichtbaarheid. Website4Mama was een andere droom die ik realiseerde. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.