);

Jezelf verwennen (of een ander) met de My Jewellery Adventskalender

Jezelf verwennen (of een ander) met de My Jewellery Adventskalender

Toen ik werd gevraagd of ik de adventskalender van My Jewellery wilde reviewen, hoefde ik daar geen twee keer over na te denken! Deze dame houdt wel van sieraden en ook van cadeautjes, dus kom maar door!

 

De voorpret begon al met het bezorgen

Alleen al het volgen en ontvangen van het pakketje was dikke voorpret. Dit ging met BudBee, waarbij alles middels een Track&Trace heel nauwkeurig bij werd gehouden. Ik kon de bezorger op de voet volgen en ik kreeg van iedere nieuwe ontwikkeling een melding. Ik kon mijn voorkeuren qua bezorgen in een handomdraai wijzigen en aanpassen naar mijn wensen en situatie. Een hele fijne service! Je kunt ook voor andere bezorgopties kiezen, zoals een brievenbus pakket met/ zonder Track&Trace of een PostNL pakket. De bezorgkosten variëren afhankelijk van welke service je kiest.

 

Uitpakken maar die My Jewellery Adventskalender!

De adventskalender zat omhuld in een chique zwarte en sparkling doos. Het was eigenlijk een beetje jammer om deze open te maken! Mijn nieuwsgierigheid won het. Dat is maar goed ook, want deze zou de komende dagen nog genoeg worden getart. Het ging per slot van rekening niet om die doos, maar om de adventkalender die daarin zat verstopt. Nou ja, uiteindelijk ging het natuurlijk om de sieraden. Bleek die adventskalender in een nóg mooiere doos te zitten, dat was namelijk een sieraad op zich!

My Jewellery review unboxing adventskalender

Tien sieraden cadeautjes voor mij alleen!

De adventkalender heeft een stervorm in de kleuren roze en goud en heeft 10 vakjes om open te maken. In ieder vakje zit een cadeautje verstopt, deze zijn allemaal ingepakt in een vloeipapiertje. Tien cadeautjes helemaal voor mij alleen! Toegeven, na het openen van het eerste vakje was ik zo positief verrast, dat vakje 2 me ook al begon te roepen! Ik kon mezelf nog nét bedwingen en ik heb echt keurig iedere dag één vakje opengemaakt. Gewoon 10 dagen op rij een klein feestje voor mezelf.

 

Wat er in zat? Spoiler alert…!

Ik zal hier uit de doeken doen wat je kunt verwachten, welke sieraden mijn favorieten zijn en welke juist wat minder in de smaak vallen. Wil je dit niet weten? Lees dan niet verder! Eigenlijk moet je deze adventkalender van My Jewellery ook lekker zelf gaan ontdekken, want het is echt heel erg leuk om even in het zonnetje gezet te worden met deze ware traktatie. Omdat ik de beroerdste niet ben, zal ik een tipje van de sluier oplichten:

  1. Een minimalistisch zilveren/ gouden armbandje met een hartje
  2. Oorbelletjes zilver/ goud – ringetjes met daaraan halve maantjes
  3. Fijn geschakeld zilveren/ gouden kettinkje
  4. Stutjes/ oorstekertjes zilveren/ gouden – hele kleine oorbelletjes in de vorm van een sterretje
  5. Zilveren/ gouden ringetje met een hartje – verstelbaar
  6. Zilveren/ gouden statement oorbellen - love
  7. Zwarte scrunchie met zilveren/ gouden sterretjes
  8. Kralen armbandje – shine – zwart met goud/ zilver
  9. Zilveren/ gouden minimalistisch kettinkje
  10. Zilveren/ gouden bedeltje voor aan kettinkje – met sterretje

 

Van de 10 juweeltjes die ik uit de adventkalender haalde, waren er slechts twee items die mij niet helemaal paste.  Dan bedoel ik niet qua formaat, maar qua smaak. Niet dat dat de pret kon drukken, want één van deze items kon ik ook anders inzetten dan waarvoor het was bedoeld en zo paste het me dan lekker toch! Ik heb het dan over de (7) zwarte scrunchie en over de (6) statement oorbellen. De scrunchie vind ik dan wel weer leuk om als armband te gebruiken en met de oorbellen kan ik vast iemand anders nog heel erg blij maken. Mijn enthousiasme is er in ieder geval niet minder om! Want 2 op de 10 vind ik een hele acceptabele score om dit topcadeau toch aan te schaffen.

My Jewellery Adventskalender

Mijn favorieten uit deze adventskalender

Ik ben echt weg van het (1) minimalistische armbandje met een heel subtiel bedeltje in de vorm een hartje eraan. Ik houd van dat fijne en dat subtiele. Daarnaast misstaat het ook niet bij eventuele andere armbandjes, je kunt er heel leuk mee mixen en matchen. Datzelfde geldt ook voor het eveneens (9) minimalistische kettinkje en de (3) fijn geschakelde ketting. Er zit ook nog een (10) bedeltje in de adventskalender met een ingegraveerde ster en decoratie, dat kan ik ook erg waarderen. De achterkant van deze bedel is nog leeg, daar is eventueel nog ruimte om iets in te laten graveren. Je kunt dit bedeltje op beide kettingen dragen, hier kun je dus ook op zijn tijd mee afwisselen. Ook de kettingen kun je samen dragen. Ze zijn zowel afzonderlijk als bij elkaar erg leuk! De (4) oorstekertjes in de vorm van een sterretje zullen mijn oren ook zeker eens gaan sieren! Deze juweeltjes zijn echt mijn favorieten, hoewel de  overige items zijn ook erg leuk zijn. Ik weet nu al dat ik daar veel plezier van zal hebben!

De sieraden zijn echte wanna haves en ze maken je feestoutfit helemaal compleet. Ze zijn smaakvol, subtiel en verfijnd, maar je kunt een enkele keer ook je hart ophalen met iets robuuster, zoals met de statement oorbellen, de zwarte scrunchie en het kralenarmbandje. Ook handig om te vermelden is dat bijna alle sieraden die in de My Jewellery adventkalender zitten, gemaakt zijn van stainless steel. Dat betekent dat ze niet verkleuren en daardoor lekker lang meegaan.

 

Hier is de adventkalender van My Jewellery verkrijgbaar

Vind je het na mijn review toch nog net iets té spannend om deze adventkalender aan te schaffen, omdat je toch nog iets meer wilt zien of omdat je bijvoorbeeld nog steeds twijfelt of het wel jouw smaak is of de smaak van degene aan wie je deze cadeau zou willen geven? Dat kan natuurlijk altijd! Check dan op de website van My Jewellery een unboxing van de adventskalender waarin alle sieraden onthuld worden.

Deze stervormige adventkalender van My Jewellery is verkrijgbaar in een variant met gouden of met zilveren sieraden. De inhoud heeft een waarde van €138,50,  maar jij betaalt slechts €49,95 voor dit pareltje. Dit unieke cadeau is leuk om te krijgen, maar net zo leuk om te geven! Enthousiast geworden? Je vindt de My Jewellery Adventskalender op hun de website van My Jewellery. Maar let op: het is een limited edition en ze vliegen als warme broodjes de deur uit!

 

Meer blogs van Judith:

Over volwassen worden enzo...

Over volwassen worden enzo...

Terwijl de ene 90’s hit na de andere de boxen uit knalt, zit onze oudste dame ongeïnteresseerd en onderuitgezakt op de achterbank in onze…

Het moederschap is niet een grote roze wolk

Het moederschap is niet een grote…

Moeder zijn is natuurlijk het grootste voorrecht in het leven. Niets mooiers dan je kroost op zien groeien tot mooie, evenwichtige mensen.…

Eropuit in Volendam en Marken met kinderen

Eropuit in Volendam en Marken met…

Wij mochten onlangs op ontdekkingstocht door Volendam. Dit deden we met een geweldige speurtocht voor kinderen die ons met verhaalvontuur.nl…

Ik ben Judith: mama van drie meiden: 2012, 2014 en 2016. Passies: Schrijven/ fotograferen. Liefhebber van: Humor, Sarcasme, Lekker eten, Gezelligheid, Alleen zijn, Samen zijn, Zon, George Michael en nog zoveel meer! Guilty pleasure: Redbull. Quote: ‘Loslaten is de moeilijkste vorm van liefde’. Ik schrijf: vaak met een knipoog, soms rauw en intens, bijna altijd met een vleugje humor .

Biografie in een notendop: Ik heb een roerige jeugd genoten en ben mijn moeder op 26 jarige leeftijd aan zelfdoding verloren. Ik kom haar nog regelmatig tegen nu ik zelf moeder ben. Zij en haar omstandigheden zijn regelmatig onderwerp van mijn schrijven. Maar ik haal mijn inspiratie ook veelvuldig uit mijn drie meiden en andere allerhande verwonderingen. 

Reacties 0

This thread has been closed from taking new comments.