);

Agenda's en planners voor ambitieuze mama's 2022

Agenda's en planners voor ambitieuze mama's 2022

Heb jij je nieuwe planner of agenda al in huis voor 2022? Hoewel steeds meer mensen gaan voor digitaal blijf ik vasthouden aan papier: ik ben een echt paperlover. Een papieren agenda geeft mij houvast en maakt het voor mij makkelijker plannen dan dat ik dat digitaal kan. En daarbij hou ik ook gewoon van een mooi vormgegeven planner. Ik kan het enorm waarderen als er echt over nagedacht is en dan heb ik het niet alleen over kleurgebruik of het gebruikte lettertype, maar ook over wat een planner een planner maakt. Laat het me nadenken over zaken en kan ik deze ook echt voor mijn marketing gebruiken of is de agenda uitsluitend en alleen bedoeld om afspraken in te noteren?

Ook zo’n papierfreak? En op zoek naar dé agenda of planner die jouw leven in 2022 gaat vergemakkelijken of zelfs eerder al?

In dit artikel vind je werkelijk pareltjes van planners. Jij zoekt weer wat anders in een planner dan ik, dus vorm vooral je eigen mening. Ik heb de planners beoordeeld naar mijn maatstaven en wat ik prettig werken vind.

 

Welke agenda en planner gebruik ik nu?

Uit de planners die ik vorig jaar ontving, bleef ik uiteindelijk de gedateerde Structuurjunkie planner A4 gebruiken en heb ik de Reorganized planner gebruikt. Beide compleet anders, maar dat wat ik bij de een niet vond, vulde de andere perfect aan. Ook dit jaar heb ik weer pareltjes weten te vinden. Elke planner leg ik onder de loep naar mijn maatstaven. Dat hoeven niet de jouwe te zijn. Dat wil ik even gezegd hebben. Maar hopelijk zit er wel een perfecte planner voor jou tussen, want je kunt namelijk een exemplaar van elke planner winnen!

Doe je mee?

 

Fet Your Flow planners ongedateerd

Get your Flow Planner

Sommige mensen zweren bij een ongedateerde planner. In dat geval zou ik zeker de Get Your Flow Planner adviseren. Van deze planner kan ik echt enthousiast worden. Het formaat is zo goed als vierkant en heeft een satijnachtige cover. Niet te klein en ook zeker niet te groot. Het formaat is gewoon precies goed.

Je ziet dat de planner met liefde en aandacht gemaakt is en daar houd ik van. Er zit duidelijk een idee achter deze planner. Om te weten wat je wilt, moet je weten wie je bent. Op de eerste pagina's van de planner ga je je dromen uiteenzetten. Je schrijft op wat je echt wilt in het (zakelijk)leven. Soms is het goed om daar eens bij stil te staan. Vooral zo aan het begin van een nieuw jaar vind ik dat heerlijk om te doen. Terugkijken op het jaar daarvoor en echt even diep graven en bedenken welke kant ik op wil met mijn bedrijf. Durf te dromen en op het moment dat je je dromen opschrijft, worden ze veel tastbaarder en kan je ze meer visualiseren. Dus ik onderschrijf zeker deze manier van werken die Brigitta, de bedenker van deze Get Your Flow Planner, voor ogen heeft. Ze stelt ook de juiste vragen, die je laten doordenken. Brigitta is loopbaanbegeleider en erkend stress & Burn-out coach. Ze is daarnaast zelf gek op plannen en dat is gezien haar mooie planner zeker te merken.

Maar weer verder met de planner… Na je dromen krijg je doelen pagina's waarbij je je doelen per kwartaal op gaat schrijven. Daar wordt ook voldoende ruimte voor gegeven. Daarna ga je de projecten die komend jaar op je pad komen, opschrijven. Niet teveel ineens, want je kan ze tenslotte ook niet allemaal tegelijk realiseren, maar 1 voor 1. Je hebt ruimte om 4 projecten helemaal uit te schrijven. Ook hier stelt Brigitta weer de juiste vragen om zo je project helder te krijgen.

Vervolgens krijg je 4 kalenderjaren 2021 t/m 2024, daarna een jaarplanning om in te vullen en vervolgens begint het agenda gedeelte. Elke maand start met een maandoverzicht (onmisbaar!) met ruimte voor je doelen en acties voor die maand. De agenda heeft een weekoverzicht met maandag t/m donderdag op de linkerpagina en vrijdag t/m zondag op de rechter + een verticaal gedeelte met schrijfruimte en een quote of tip. Onderaan de pagina kan je de taken voor die week kwijt, waarbij je ze af kunt vinken. Dat vind ik vaak een belangrijk gedeelte van m'n planner. Zo houd ik goed overzicht van de taken die ik die week moet doen en of ik ze al gedaan heb.

Als de maand voorbij is (je krijgt steeds 5 weken ongedateerd) dan krijg je een pagina voor je notities en natuurlijk een terugblik op de voorgaande maand, waarbij je de maand ook een aantal sterren geeft. Leuk detail vind ik dat.

De Get Your Flow Planner kost 29 euro en dat vind ik een mooie prijs voor een prachtige planner. Check de shop van Get Your Flow!

Pluspunten:

 • goed formaat, kan ook meegenomen worden in een tas
 • mooie cover
 • 2 leeslinten
 • echt een planner die je laat nadenken
 • blijft goed open liggen
 • goede prijs
 • handig overzicht van weektaken

 

Minpunten:

 • Ongedateerd, maar dat is voor anderen weer een pluspunt

 

Eigenlijk is er weinig te bedenken wat ik minder vind aan deze planner. Een absolute aanrader!

 

Your personal organizer planner 2022

Your Personal Organizer

WAUW! Alleen het uitpakken van deze planner is al een feestje. Mijn prachtige Your Personal Organizer kwam in vloeipapier ingepakt aan en met een persoonlijk kaartje. Didy Wittmer, de bedenker en ontwerper van deze planner is mama van 5 kinderen en heeft samen met haar man 3 bedrijven. Ze weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om zowel je privéleven als je zakelijk leven goed te plannen. En zoals altijd met producten en diensten die ontwikkeld worden vanuit een eigen behoefte, is ook deze super! Ik werd gelijk verliefd toen ik de planner voor het eerst in mijn handen kreeg.

Allereerst door de uitvoering van de neplederen omslag met fijne magneetsluiting. Die geeft de planner absoluut een luxe uitstraling. Maak je de sluiting open, dan heb je veel ruimte voor visitekaartjes, en zowel aan voorkant als de achterkant vakken voor losse papieren of bonnetjes. 

De Your Personal Organizer is zoals het woord al zegt helemaal te personaliseren. De standaard inhoud die is inbegrepen bij de prijs van 49,95 van deze mooie organizer heeft een gedateerde agenda per dag, jaarkalenders van het huidige jaar en het jaar erop en een verjaardagen-overzicht. Wil je de maanden gescheiden hebben met mooie stevige maandtabs, dan kan je deze voor 12,50 erbij kopen. De agenda heeft een verticale dagindeling per pagina met ruimte voor afspraken, contacten, taken, to-do's, boodschappen en waterinname.

Deze prachtige uitvoering van de planner inclusief de agenda-inhoud kost 49,95. Er zijn ook covers in pasteltinten en deze zijn met 32,95 iets goedkoper.

Je kunt de agenda vervolgens uitbreiden met heel veel extra's als o.a.: invulbare maandoverzichten (een must voor mij!) met social media aanhakers (zó handig!), 25 pagina's notities (aan beide zijden beschrijfbaar), een weekplanner met aan de achterzijde een notitiepagina, een maandplanner met maandoverzicht op de achterzijde, een financiële maandplanner om je inkomsten en uitgaven in bij te houden, to do weekoverzichten die je per dag in kunt vullen (love it!), social media planner die je dubbelzijdig in kunt vullen, voedingsschema (voor wanneer je op dieet bent), adressen, bullet journaling, fijne plastic insteekmapjes en ook een plastic etui (die dus dicht kan) voor je bonnetjes, etc. Eigenlijk is overal aan gedacht en kan je de organizer helemaal zo inrichten als dat jij het fijn vindt.

Ik ben nog nooit zo'n complete planner tegen gekomen. Geen geneuzel en mindfull gezever, maar gewoon een planner waar alles in zit wat je zakelijk gezien nodig zou kunnen hebben en dan ook nog eens prachtig en luxe uitgevoerd. Op een manier waar ik echt blij van word en waar mijn paperlover hart harder van gaat kloppen. 

Ik zou me zo voor kunnen stellen dat een mooie aanvulling nog zou kunnen zijn om er een rittenadministratie aan toe te voegen. Maar hè… je kan niet alles hebben. wink Sterker nog, als je alle opties wilt dan kan je niet alle maanden kwijt in je agenda. Dan wordt ze gewoon te dik. Ik heb er daarom voor gekozen om nog niet alle maanden in de agenda te doen. Het handigste is om een maand of 4 in je agenda te doen en de rest nog even weg te bergen.

Het grote voordeel van de Your Personal Organizer is ook dat je kan aangeven met welke maand je wilt beginnen door het losbladige systeem. Dus loopt jouw huidige agenda af in oktober, dan kan je vanaf november starten. Je krijgt dan een jaar toegestuurd ingaande vanaf de maand die jij wilt hebben. Als dat niet handig is, dan weet ik het ook niet meer.

Pluspunten:

 • prachtige uitvoering
 • beginnen met je agenda wanneer jij wilt
 • gedateerd
 • penlus
 • maandoverzichten
 • fijn papier (niet te dun)
 • volledig naar eigen wens uit te breiden

 

Minpunten:

 • iets te weinig ruimte om je dagelijkse to-do's en taken te noteren: vakjes zijn vrij smal

 

Nou meer minpunten kon ik werkelijk niet bedenken. Wat een prachtige planner! Oh ja, en ben je juf of ga je trouwen, dan heeft Didy ook daarvoor een prachtige planner ontwikkeld. Check dus vooral even de website van Your Personal Planner.

 

structuurjunkie businessplanner 2022

Structuurjunkie Businessplanner

Vorig jaar heb ik de Structuurjunkie Planner ontdekt en ik was al gelijk fan. Ik kreeg inderdaad structuur in mijn dagelijkse zakelijke leven. Dat kan je ook wel overlaten aan Cynthia Schulz, de bedenker en ontwerper van de Structuurjunkie serie. Dit jaar ontving ik de Structuurjunkie Businessplanner om eens nader te bekijken. Is deze zoveel anders dan mijn vorige A-4 planner?

De Businessplanner heeft een prachtige cover. Het formaat is ook A-4. Te groot om in je tas mee te nemen, maar ik gebruikte de planner vooral op mijn bureau naast m'n computer. De businessplanner is gedateerd en loopt van januari t/m december 2022 en is wat dikker dan de normale A-4 planner van Structuurjunkie. Dat komt omdat het achterste deel ingedeeld is als bedrijfsplanner. De planner start met kalenders van 2022 t/m 2025. Dus je kunt lekker vooruit plannen. Daarna komen de maandoverzichten. Persoonlijk vind ik het fijner als de maandoverzichten voor de maand zitten, maar bij structuurjunkie zitten ze alle 12 vooraan in de planner. Daarna komt je agenda.

Het tweede deel van de planner is bedoeld voor je bedrijfsvoering. Je krijgt ruimte om je lange termijn doelen en jaardoelen voor 2022 op te schrijven. Daarna ga je de doelen verder uitwerken om ze vervolgens in kwartaaldoelen op te splitsen en tot slot in maanddoelen. Daarna ga aan de gang met je financiële doelen voor 2022, waarna je die opsplitst in kwartaaldoelen en vervolgens weer in maanddoelen. Ook krijg je ruimte om vooruit te blikken op het jaar 2022. Waar wil je meer en minder van doen, waar ligt je focus, welke problemen kan je tegenkomen en wat ga je doen om ze op te lossen? Als dat soort vragen ga je per kwartaal beantwoorden.

Daarna komen de evaluaties per kwartaal en voor het hele jaar. Vervolgens krijg je ruimte om je financiële overzicht bij te houden in termen van verwachte en gerealiseerde omzet, kosten en winst. En natuurlijk een kilometer- en urenregistratie mag ook niet ontbreken.

De Structuurjunkie Businessplanner kost 25,99 wat ik een heel goede prijs vind voor zo'n uitgebreide prachtige planner. Als je een Structuurjunkie planner aanschaft, dan ontvang je daarbij een gratis een planningscursus t.w.v. 49,95, waarin wordt uitgelegd hoe je de planner het beste kunt gebruiken.

Je kan je planner uitbreiden met een fijn notitieboekje van Structuurjunkie die je voor 12,99 erbij koopt.

De structuurjunkie is er in verschillende uitvoeringen: ongedateerd én gedateerd en in A-4 en iets kleiner. Check hier welke er zijn.

Pluspunten:

 • mooie omslag
 • maandoverzichten
 • veel ruimte voor taken
 • weekagenda is handig voor het overzicht en je planning
 • 2 leeslinten
 • vak achterin voor papieren mét een klein notitieboekje

 

Minpunten:

 • groot formaat, dus past niet makkelijk in een tas

 

Deze planner is een absolute topper als het gaat om het houden van focus en het aanbrengen van structuur. 

 

Purpuz Planner 2022

Purpuz Planner 2022

Clen begon zijn Purpuzstory toen hij burn-out raakte. Samen met zijn coach maakte hij inzichtelijk wat zijn dromen waren, waar hij nu stond en waar hij naartoe wilde. Gelukkig en gezond worden stond daarbij voorop. Volgens Clen is het daarom ook belangrijk om te doen waar je gelukkig van wordt. En het helpt daarbij dat je in je planner ruimte krijgt om die te noteren, zodat je door te plannen en te structureren én te doen wat je leuk vindt weer balans vindt.

In de Purpuz planner staat veel tekst en uitleg. Je krijgt een heel stappenplan om uiteindelijk je doelen te bereiken. De Purpuz planner gaat ook vooral om persoonlijke groei, waarna de zakelijke vanzelf volgt. Tenminste, dat is mijn vrije vertaling van alles wat ik tegenkom in de Purpuz planner.

De Purpuz Planner is een bureauagenda en is dus best flink qua formaat. Niet een planner die je makkelijk in je tas meeneemt. De planner heeft een maandoverzicht (yeey!) en een agenda met verticale tijdsindeling. De Purpuz heeft niet onder elke dag ruimte voor de to-do’s maar geeft ruimte voor week to-do’s. Dat vind ik persoonlijk dan weer wat lastiger, want dat bevordert mijn uitstelgedrag wink Aan het einde van de maand krijg je ruimte voor wat reflectie. De Purpuz Planner blijft heel goed open liggen. Of je nu aan het begin van het jaar zit, halverwege of het einde, dat maakt geen verschil. Erg prettig is dat.

De Purpuz Planner is er in 5 verschillende kleuren: roze, grijs, groen, antraciet en goudkleurig. De planner kost 39,95 en de goudkleurige is 10 euro duurder. Check hier even de verschillende uitvoeringen.

Pluspunten:

 • Veel plannerstools en vragen die je laten nadenken
 • maandoverzichten
 • weekagenda voor een goed overzicht
 • reflectie na elke maand
 • leeslint
 • fijn schrijfpapier

 

Minpunten:

 • groot en zwaar (maar daarin is de Purpuz niet alleen)

 

Milly-Pie rose

Milly Pie

Wie kent de Milly Pie Planner nou niet? Ik word heel blij van de mooie vormgeving, de luxe omslag waar een Milly Pie Notebook in past en het feit dat je gewoon een nieuwe inhoud kunt bestellen als je toe bent aan een nieuw jaar. De linnen designs van Milly Pie hebben een leren bandje zodat je met een drukkertje je planner en de inhoud bij elkaar kan houden. Ze komt met een notebook, een kunststof centimeter c.q. bladwijzer, een plastic mapje voor je bonnetjes (yeey!) en leuke stickers. Je speciale Milly Pie notebook past perfect in de planner. In die ruimte past eventueel ook een kleine tablet. Aan de binnenzijde van de linnen cover zit een plastic mapje voor bijvoorbeeld visitekaartjes.

De Milly Pie is ongedateerd en verkrijgbaar in een horizontale en een verticale weekindeling met tijdsaanduiding. Het heeft beschreven stevige kleine tabjes en omdat de Milly Pie een te openen ringband heeft, kan je makkelijk schuiven in je maanden en er bladen aan toevoegen.

Aan het begin van de planner zitten kalenders van komende jaren, een jaarplanner wat heel handig is en elke maand start met een maandoverzicht (let op: alleen in de verticale indeling) Ik vind maandoverzichten onontbeerlijk. Het geeft je overzicht. Vooral als je je planner naast zakelijk ook privé gebruikt, want ik vergat in het verleden regelmatig een bijeenkomst op school of kwam er op het allerlaatste moment achter dat er een studiedag was. Dat overkomt me nu niet meer.

Aan het begin van elke maand kan je je taken van die maand kwijt en wat je niet moet vergeten om elke dag even te doen. Je hebt je must-do’s van de maand en je prioriteiten, je must-do’s van de week en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Aan het einde van de maand heb je een pagina voor notities en een reflectie op de afgelopen maand: wat ging er goed, wat kon er beter en waarom en wat heb je nodig om het volgende maand beter te doen. Ook mag je de maand afsluiten met een braindump. Altijd fijn om je hoofd helemaal leeg te maken voordat je daarna de nieuwe maand gaat starten. Aan het einde van je Milly Pie zit er een tabje “notes” met lekker veel bladen om vol te pennen. En heb je niet genoeg bladen, dan kan je ze aanvullen met bladen uit je Did & Doo notebook.

Wat heel handig is, is dat je via Milly Pie zonder extra kosten toffe extra’s kunt downloaden, uitprinten en uitknippen op het juiste formaat langs de stippellijn. Zo is er de maandplanner (voor het geval je een horizontale indeling hebt), een kasboek, een foodlog, een jaarplanner met iets meer schrijfruimte dan die in de planner aanwezig is, urenregistratie en nog veel meer.

De bekende uitvoeringen van de Milly Pie zijn momenteel extra goedkoop. Vanaf 15 euro koop je al een Milly Pie. Waarom? Omdat er een nieuwe uitvoering komt. Dus maak nog snel gebruik van deze kans en koop jouw Milly Pie vandaag nog.

Check even de shop van Millie Pie!

Pluspunten:

 • Beginnen wanneer het jou uitkomt
 • Mooie uitvoering
 • Echt een planner zoals een planner bedoeld is
 • Uit te breiden met diverse (gratis) inserts

 

Minpunten:

 • Ongedateerd, maar dat is voor anderen weer een voordeel

 

En zit jouw favoriete planner erbij? 

 

Wil jij jouw favoriete planner winnen?

Dit zijn de winnaars van een van deze mooie planners!

 • Milly Pie — Xenia Theloosen
 • Structuurjunkie Businessplanner — Wendy Stolp
 • Purpuz Planner — Noortje van Gompel
 • Purpuz Planner — Jungja Insta: @junyortje
 • Your Personal Organizer —  Saskia van Varick
 • Get Your Flow Planner — Marleen de Gruijter Insta: @lenadeg

 

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie prijs!  Stuur even een mail naar info@website4mama.nl met je adresgegevens en vermeld even welke planner je gewonnen hebt.

 

Meer blogs van Esmée:

De fashion musthaves voor deze zomer

De fashion musthaves voor deze…

De zomer is in aantocht. Eerst moet het natuurlijk nog écht lente worden, maar de eerste warme zonnestralen heb ik op mijn huid gevoeld en…

De gevolgen van HELLP syndroom

De gevolgen van HELLP syndroom

Bijna 16 jaar geleden beviel ik 8 weken te vroeg vanwege HELLP syndroom. De eerste symptomen van zwangerschapshypertensie als veel vocht vasthouden…

Ben jij al klaar voor de lente?

Ben jij al klaar voor de lente?

Op dit moment is het nog koud, nat en waait het hard. Hoewel de natuur weer langzaam tot leven komt, is de lente nog ver te zoeken. Toch gaat…

Sinds april 2008 ben ik moeder van de meest fantastische dochter die ik me kan wensen. Elke dag weer leer ik veel van haar en groei ik als mens.

De beslissing voor een kind nam ik vrij laat in mijn leven. Op mijn 38e verjaardag werd Marisa 8 weken te vroeg geboren. Zo spannend als het begon, zo fijn is het nu. Ik ben ook nog stief(loeder) van 2 mooie en inmiddels volwassen dochters Charlotte en Marloes. Samen met man, dochter en hond Charlie woon ik in Noord-Brabant.

Ik was in de “gelukkige” omstandigheid dat ik in 2013 werd ontslagen. Dat was best een heftige periode, maar daar is uiteindelijk een heel gelukkig mens uit voort gekomen. Ik werd zelfstandig ondernemer en startte dit blog  Website4Mama en daarna volgde Ongeveertig.nl, een online magazine voor vrouwen van 40-plus en recentelijk 4mama.nl en huisentuinpassie.nl. In 2017 richtte ik Blogger by Nature op waarmee ik events organiseer en bloggers 1 op 1 en in groepen begeleid van een blog naar een business.

Reacties 70

 1. AnnaB

  okt 04, 2017 at 07:58

  Mooie agenda's De Purpuz planner vind ik mooi en lijkt mij handig 2. Wendy

  okt 04, 2017 at 08:16

  Wow wat een handige agenda's! Mij lijkt de flow planner ook de fijnste ???? met een handig taken lijstje en het doelen stellen. 3. Saskia

  okt 04, 2017 at 08:23

  Ik ben ook al tijden op zoek naar een agenda die er leuk uit ziet, maar nog belangrijker fijn werkt. Ik ben erg nieuwsgierig naar Milly Pie dus ik doe graag met de actie mee om kennis te maken met de Milly Pie. 4. Al een tijdje op zoek naar een leuke en handige agenda! Ik ga voor de Milly pie planner. Ziet er leuk uit en hij lijkt mij super handig! 5. Samantha

  okt 04, 2017 at 08:35

  Milly Pie! Lovely! 6. Arina

  okt 04, 2017 at 08:41

  Jaaaaa, de Milly Pie zou ik zo graag gaan gebruiken!
  Heerlijk artikel Esmée, krijg meteen plan en lijstjes schrijven kriebels :) 7. Marisa

  okt 04, 2017 at 08:52

  De Flow planner komt als geroepen voor een creatieveling als ik, vaak ben ik al over the place en met deze agenda geloof ik dat ik veel meer rust ga kunnen creëren ???????? 8. Birgit van Haastrecht

  okt 04, 2017 at 08:55

  Ik doe graag mee voor de Milly Pie! Daar heb ik al zoveel goede berichten over gelezen. Er is een roze variant met olifanten, mijn lievelingskleur met mijn lievelingsdier. Die ‘moet’ ik dus wel hebben ???? 9. Angelique

  okt 04, 2017 at 09:15

  Ik doe graag mee voor de Milly Pie, heb er zoveel over gehoord dat ik graag een kans waag 10. Erika Slegers

  okt 04, 2017 at 09:42

  My Journal!!!
  Ik ben dol op "to-do" lijstjes maken en word nog blijer als ik ze kan afstrepen! ????????
 11. Susan willemen

  okt 04, 2017 at 10:00

  Milly pie, de naam alleen al klinkt gewoon top. Qua looks en inhoud meer mijn stijl 12. nancy van der kamp

  okt 04, 2017 at 10:19

  ik ga voor de simpele my journal 2018, makkelijk overzichtelijk zonder poespas 13. Afra Peeters-Stans

  okt 04, 2017 at 10:27

  Ik ben echt dol op papier/blocnotes en agenda’s en wat ziet de flow planner er goed uit! Die zou ik wel eens een jaartje willen proberen! 14. Hi. Ik ben vooral op zoek naar en hele functionele planner om focus te houden en doelen te stellen. Gezien mijn bizz vind ik het top dat zelfreflectie ook erin verwerk is dus de purpuz planner zou een mega kado voor mij zijn!! 15. Marlies

  okt 04, 2017 at 11:21

  De happy planner!!

  Ik ben zo benieuwd naar deze planner, helaas is de prijs een struikel blok. Hoop dat ik via deze weg kennis kan maken met de planner. Lijkt mij handig in de druk leven als moeder :).. (fingers crossed) 16. Wendy

  okt 04, 2017 at 11:35

  Wauw, de milly pie! Helemaal mijn stijl. Ik maak dus graag kans op deze agenda. 17. Noortje

  okt 04, 2017 at 11:46

  Ik denk dat ik voor de Flow planner zou gaan! Erg leuk om te zien dat deze helemaal in het Nederlands is! Ik krijg bij deze de (postitieve) kriebels om er in te gaan schrijven! 18. Patricia Verhaar

  okt 05, 2017 at 06:24

  My Journal
  Ik zou graag My Journal willen uitproberen. Ben gek op lijstjes en dingen noteren. Elk jaar zoek ik me suf om de juiste agenda te vinden maar tot op heden heb ik hem nog niet gevonden maar misschien is dit hem wel. 19. Sylvia

  okt 05, 2017 at 07:14

  Wat een leuke blog heb je gemaakt. Heel verhelderend. Ik ben vaak creatief bezig dus ik kies voor t shoptegoed van de Happy Planner. 20. Linda

  okt 05, 2017 at 07:43

  Milly pie lijkt mij het meest praktisch, maar gezellig tegelijk. Een super combi voor een vrouw! 21. Bibi

  okt 05, 2017 at 07:58

  Happy planner- paper district :) 22. chantal

  okt 05, 2017 at 08:45

  Happy planner!!

  Ik ben zo'n moeder die het knutselen en freubelen nodig heeft om bij zinnen te blijven. Ik gebruik mijn planner dan ook om herinneringen vast te leggen en ben bijna toe aan een nieuwe 23. Chantal

  okt 05, 2017 at 10:35

  Milly Pie kolibri! Why? It's a paper personal coach to carry everwhere!!! 24. Anita

  okt 05, 2017 at 12:24

  Ohhh nu ben ik verliefd op de happy planner!!! Wat een mooie! Lijkt mij heerlijk om daar alle doelen en taken in te noteren. Zo maak ik vast een vliegende start in 2018!! 25. Marian B

  okt 05, 2017 at 01:01

  Flow Planners! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze agenda, lijkt me echt geknipt voor mij. Ik zet 'm op mijn wishlist! 26. Judith

  okt 05, 2017 at 01:15

  De flow planner zou geweldig zijn. Zeker omdat ik nog wel eens wat vergeet ookal zet ik het in de telefoonagenda. Druk met werken, kinderen sporten sociaal leven en net een bedrijf begonnen. Dus hij zou goed gebruikt worden. 27. Temmy

  okt 05, 2017 at 01:30

  Ben heel benieuwd naar de happy planner! 28. Marjolein

  okt 05, 2017 at 03:35

  Tja, dan zou ik toch voor de Flow planner gaan........ of toch voor de Purpuz planner en deze dan zelf opleuken? Tjeetje, nu maak je het me nog moeilijk. Dan toch mijn eerste keuze, de Flow planner! 29. Christa

  okt 05, 2017 at 06:26

  De Flow planner is geweldig en super handig. Lijkt mij de perfecte planner voor een chaoot die overal briefjes en sticky notes heeft liggen om vooral niets te vergeten. :) 30. Annabel de Ruiter

  okt 06, 2017 at 08:15

  My Journal: iedereen die mij kent zal het beamen. Haha ik ben van de 'te doen' lijstjes en dol op het afvinken daarvan ??????. Ik waag graag een kansje! 31. Nicole

  okt 06, 2017 at 11:39

  Wat een leuke en praktische blog. Als leerkracht gebruik ik nu de leerkracht organizer om mijn afspraken thuis en op school gescheiden en overzichtelijk te houden.
  De Millie Planner is denk ik een mooie aanvulling om doelgericht te blijven werken. Deze zou ik dan ook graag willen winnen. 32. Vera

  okt 06, 2017 at 11:46

  Ik ben een duizendpoot en soms wat chaotisch..
  Ken je dat? Ergens aan beginnen, halverwege iets leuks tegenkomen en helemaal afgeleid wegdwalen?
  That's me!
  Ik maak to-do-lijstjes tot en met, voor thuis, de winkel en meer.
  Een doel is niet altijd helder, of nou ja, het doel wel maar de weg ernaartoe niet..
  Helder krijgen wat telt, wat het doel is en welke weg je hiervoor gaat bewandelen.
  Anyway. Ik denk dat de Milly Pie agenda mij enorm gaat helpen!

  Vera 33. Karin

  okt 06, 2017 at 11:51

  Ooooeh! Ik ga voor My Journal, had ik al op mijn lijstje gezet :) 34. Nita

  okt 06, 2017 at 12:41

  Oh ik zou voor de Milly Pie gaan. Ik ben me daar al in het verdiepen. Vooral de Milly Fant! Zooooo gaaf, die zou mijn 2018 écht top maken. 35. Jolanda Tempel

  okt 06, 2017 at 01:11

  O dit zou zo fijn zijn dan vergeet ik nooit meer een margemiddag van de kids  1. Jolanda Tempel

   okt 06, 2017 at 01:13

   Graag de Milly Pie 36. Francisca

  okt 06, 2017 at 01:22

  Super win actie agenda journal????? ideaal vor werk prive school vrijwilligers werk en al mn ideen te notwren in deze super agenda/ journaal 37. Caroline Minderhoud

  okt 06, 2017 at 04:00

  Milly Pie, vind ik super mooi. 38. Channa

  okt 06, 2017 at 04:26

  WoW! De Milly Pie ???? Lijkt me helemaal geweldig! We zijn aan t verbouwen en ik heb nog 1001 projecten die ik zo graag wil oppakken na dat we klaar zijn! Zou echt perfect zijn 39. Judith

  okt 06, 2017 at 06:10

  Ik loot graag mee voor de grote Purpuz, past mooi niet in mijn tas dus lijkt me fijn op mijn werktafel. en voor het overzicht. en om bij dingen stil te staan en over na te denken. kortom, count me in :-) 40. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 41. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 42. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 43. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:45

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 44. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:47

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 45. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:47

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work! 46. Angelique

  okt 06, 2017 at 07:47

  Yes! De Milly Patty! Past super mooi op mijn zwart-witte thuiswerkplek, waar ik gezin en werk en mezelf zoveel mogelijk probeer te combineren. Keep up the good work!  1. Angelique Gribling

   okt 06, 2017 at 07:58

   Ah.. sorry lieve mensen.. Zoals jullie zien, kan ik niet eens rustig 1 (!!!) berichtje plaatsen.. Heb Echt een planner nodig. ????  2. Angelique Gribling

   okt 06, 2017 at 07:59

   Ah.. sorry lieve mensen.. Zoals jullie zien, kan ik niet eens rustig 1 (!!!) berichtje plaatsen.. Heb Echt een planner nodig. ???? 47. Marjolein van Bers

  okt 06, 2017 at 08:18

  De Happy planner lijkt me erg gaaf. Ik gebruik nu al jaren de leerkrachtorganiser. En deze is denk ik iets meer algemeen en ziet er fantastisch uit. Ik wil deze wel proberen. 48. Lyn

  okt 07, 2017 at 12:58

  Ik doe graag mee voor My Journal 49. Xenia

  okt 08, 2017 at 04:18

  Wat een fijn overzicht van planners
  Ik heb er echt 1 nodig voor het nieuwe jaar
  Flow Planners lijkt me super! Doe graag mee 50. ik ben dol op papier en absoluut no nonses...my journal lijkt me de iedeale agenda 51. Maria

  okt 08, 2017 at 09:36

  Helemaal verliefd op de Milly Pie agenda. Maak me blij:-) 52. nienke

  okt 09, 2017 at 08:25

  Ik ???? lijstjes en to-do-lists... dus voor een "my journal" 53. Suzanne

  okt 10, 2017 at 02:48

  Wat leuk! Ik zou de 'my journal' wel willen winnen. Nu 4 maanden na mijn laatste bevalling is mijn geheugen nog niet wat het zijn moet. Dus lijstjes worden hier heel veel gemaakt???????? 54. Jennifer

  okt 10, 2017 at 06:58

  De Flow Planner, wauw! Lijkt me zo handig! 55. Lieke Verdonschot

  okt 10, 2017 at 09:55

  De My Journal klinkt echt als de perfecte agenda voor mij. Geen poespas (lees afleiding) maar gewoon lekker duidelijk zodat ik mijn focus ook blijf houden op de dingen die moeten gebeuren :-) 56. Anita Diepeveen

  okt 10, 2017 at 11:25

  Met mijn drukke leven waarin van alles gebeurd en weer veranderd zou ik heel blij zijn met de planner van Milly Pie Heerlijk om ook extra dingen op te schrijven in het notitieboekje want daar hou ik van En fijn dat je na het einde van de maand even kan stilstaan voor je weer verder gaat 57. Susanne van der Veen

  okt 10, 2017 at 11:43

  My Journal zou précies bij mij passen!! 58. Queenie Schut

  okt 10, 2017 at 05:15

  De " Flow Planner " lijkt mij ontzettend leuk om te winnen.. Tijdens het plannen gelijk een beetje Flowen met zo'n drukke agenda. 59. Tina Vriens

  okt 11, 2017 at 05:33

  Al tijden op zoek naar juiste agenda. Milly Pie lijkt me geweldig maar erg prijzig dus hoop deze nu te winnen en eindelijk weer overzichtelijk te kunnen plannen 60. Yolanda Roos

  okt 11, 2017 at 07:23

  Milly Pie 61. Jacqueline

  okt 12, 2017 at 04:20

  Graag zou ik meedoen met de winactie. Ik zou dan gaan voor de milly pie fly 62. Jacqueline

  okt 12, 2017 at 04:20

  Graag zou ik meedoen met de winactie. Ik zou dan gaan voor de milly pie fly 63. Jacqueline

  okt 12, 2017 at 04:20

  Graag zou ik meedoen met de winactie. Ik zou dan gaan voor de milly pie fly 64. Liesbeth

  okt 12, 2017 at 01:03

  Ik wil heel graag de milly pie planner winnen! Lijkt mij heerlijk om in te werken/schrijven/plannen! 65. Mendy

  okt 12, 2017 at 11:11

  De happy planner vind ik heel mooi.
  Ideaal voor mij 66. Felice Veenman

  okt 23, 2017 at 01:18

  Hij is binnen ! schattig ingepak ( dat is al een cadeautje op zich ) en hij is in het echt nog mooier en handiger dan op het plaatje! Dank! 67. Marcella

  nov 12, 2017 at 09:43

  Ik kan wel een milly pie gebruiken in mijn leven!!! Groetjes marcellaThis thread has been closed from taking new comments.